Komşunun Kardeşine Vuruldum

Magazinciler gibisin he
Olayi nasilda köpürte köpürte carpita carpita anlatiyosun
Birincisi adamin evli oldugunu bilmiyordum benden saklamisti kendi arastirmalarimla ogrendim
Ikincisi arkadasim nisanlanmadi aile arasi soz gibi bisey oldu ben cocugu arkadasim ortada yokken begeniyordum ayrildiktan sonra da sansimi denemek istedim o kadar

Evli olduğu halde konuşmaya devam etmişsin. Kendi yazdıkların orda duruyor.

Normal şartlarda insanlar arkadaşlarının eski sevgilileriyle bile ilişki yaşama heveslisi olmazlar. Ha söz ha nişan, arkadaşınla birlikte olmuş birini bile koca adayı olarak görmüşsün. Gerçekten umutsuz bir vakasın.

Ne oldu bir gelişme varmı dediğimi yaptınmı kız
Bugun oyle yogundum ki gönül islerine ayiracak 1 dakikam bile yoktu
Bu arada esas oglan bu sabah yine burdaydi tam arabasini park ediyordu bende balkona cikmistim o ara pijamalarim vardi üstümde beni o sekilde görmesin diye iceri girdim

ozaman dediklerimi geri alıyorum çocuğun başını yakmakta ufak bir payım olursa o vebale giremem bu umutsuz vaka için

ozaman dediklerimi geri alıyorum çocuğun başını yakmakta ufak bir payım olursa o vebale giremem bu umutsuz vaka için
Tatlim o olay tam olarak oyle degil
Her soze itibar etme
Olayi yaşayan bizzat benim anlatmami istersen anlatayim o zaman kim hakli kim haksiz sen karar ver

Tatlim o olay tam olarak oyle degil
Her soze itibar etme
Olayi yaşayan bizzat benim anlatmami istersen anlatayim o zaman kim hakli kim haksiz sen karar ver
Her söze itibar etme derken? Kendin yazmışsın evli olduğunu bildiğim halde konuşuyorum, kopamadım diye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…