- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Kiz senden korkulur vallaKadın annesinin ölmesini bekleyip cenazede tanışma planı yaptı, her şeyi yapar bence
Yahu bu fikrin asıl sahibi çıksın ortaya da beni de kurtarsin yahuuUmutsuz kardeşimiz.
Birkaç sayfa geride duruyor. Annesi gidiciymiş onun cenazesinde mi tanışsam diyor
He valla sırf evden gideyim diye elinden geleni yapar cocugu ayarlamak icinNe alakası var?Asıl o zaman kolay.
Ne güzel işte...He valla sırf evden gideyim diye elinden geleni yapar cocugu ayarlamak icin
Magazinciler gibisin heİşte sürprizim var dedim gittim liste yaptım geldim. İki mesaj arasındaki süre listenin hazırlanma süresi.
Yalnız evlilik yolunda her şey mübah düsturuyla ilerlemiş arkadaşımız. Evli adamlar, arkadaşların nişanlıları falan. Dur durak yok
O zaman dansNe güzel işte...
Magazinciler gibisin he
Olayi nasilda köpürte köpürte carpita carpita anlatiyosun
Birincisi adamin evli oldugunu bilmiyordum benden saklamisti kendi arastirmalarimla ogrendim
Ikincisi arkadasim nisanlanmadi aile arasi soz gibi bisey oldu ben cocugu arkadasim ortada yokken begeniyordum ayrildiktan sonra da sansimi denemek istedim o kadar
Konuştuğum biri vardı bi süre geçtikten sonra adamın evli olduğunu araştırarak öğrendim.
Bunu saklamıştı benden. Buna rağmen konuşmaya devam ediyorum alışkanlık oldu kopamıyorum bi türlü
Eşinden boşanacağını anlaşamadıklarını söylüyor
Ozlediniz mi beniKonu sahibi nerde yoksa nikah dairesinde falan mı
Ya da adamın annesinin cenazesin de mi nerede
Bugun oyle yogundum ki gönül islerine ayiracak 1 dakikam bile yoktuNe oldu bir gelişme varmıdediğimi yaptınmı kız
Evli olduğun halde konuşmaya devam etmişsin. Kendi yazdıkların orda duruyor.
Normal şartlarda insanlar arkadaşlarının eski sevgilileriyle bile ilişki yaşama heveslisi olmazlar. Ha söz ha nişan, arkadaşınla birlikte olmuş birini bile koca adayı olarak görmüşsün. Gerçekten umutsuz bir vakasın.
Bugun oyle yogundum ki gönül islerine ayiracak 1 dakikam bile yoktu
Bu arada esas oglan bu sabah yine burdaydi tam arabasini park ediyordu bende balkona cikmistim o ara pijamalarim vardi üstümde beni o sekilde görmesin diye iceri girdim
Tatlim o olay tam olarak oyle degilozaman dediklerimi geri alıyorum çocuğun başını yakmakta ufak bir payım olursa o vebale giremem bu umutsuz vaka için
Anlat bakalım hoş cevapların pek iç açıcı değilTatlim o olay tam olarak oyle degil
Her soze itibar etme
Olayi yaşayan bizzat benim anlatmami istersen anlatayim o zaman kim hakli kim haksiz sen karar ver
Sizin beddualariniz sayesinde o nikah günü hic gelmeyecek gibiBugün pazar olmasa nikah günü alıyor derdim ama
Hahaa yok ayol niye beddua edelim. Dua ediyoruz evlensen de sen de rahatlasan, yengen de rahatlasa, forum da rahatlasa...Sizin beddualariniz sayesinde o nikah günü hic gelmeyecek gibi
Her söze itibar etme derken? Kendin yazmışsın evli olduğunu bildiğim halde konuşuyorum, kopamadım diye?Tatlim o olay tam olarak oyle degil
Her soze itibar etme
Olayi yaşayan bizzat benim anlatmami istersen anlatayim o zaman kim hakli kim haksiz sen karar ver
Yani o cevaplar gökten zembille inmedi heraldeHer söze itibar etme derken? Kendin yazmışsın evli olduğunu bildiğim halde konuşuyorum, kopamadım diye?
Benim sözüme itibar etme bi dediğim bi dediğimi tutmuyor demek istiyor sanırımHer söze itibar etme derken? Kendin yazmışsın evli olduğunu bildiğim halde konuşuyorum, kopamadım diye?
Mümkün.Benim sözüme itibar etme bi dediğim bi dediğimi tutmuyor demek istiyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?