Komşunun Kardeşine Vuruldum

Hic enerjim kalmadi uyuyacagim simdi
Yarin konuyu acikliga kavusturururum
Verecek cevabım yok diyemiyorsun da tabi

Uçan kuşa vurulmani anladik da evli adamla yazısacak kadar nefes alsın yeter noktasına gelmen üzücü. Sonra niye gönül işlerim kötü gidiyor diyorsun, iyi gitse şaş bu işe.

Kudra'nin listesinden hatırlamadıklarin bile var, önüne gelene konu açtığından olabilir mi
Yada aslında öyle birileri yok mu
Hangisi daha kötü bilemedim.

Hatırlayamamak hikaye yabancım. Ay o kadar da önem vermiyorum havası vermek için. Hepsini tek tek kaydetmiştir o hafızaya en ince ayrıntısına kadar.

Ay pessss!!
Şansını denemişmiş.Nasıl bir yokluktasın, nasıl bir gözün dönmüş.
Bırak aile arası sözü, herhangi bir arkadaşımın sevgilisi hoşlandığı insana bakmam.
Ahlaktır bu.
İleride siz de eskaza sevgili bulursanız herkes bir yoklarsa ne iyi olur.
Böyle güç bela bulduğunuzu da kaptırıverirsiniz

Evli adamdan sonra bu pek gözüme batmadı.

Sen bu işe çok takmışsın canımdan çok sevdiğim arkadaşıma benzettim evlendim boşandım sonra da erkek arkadaşlarım oldu evet hayat arkadaşı gerekli ama senden kıymetli değil koca da erkek de çok da sen her önüne geleni kafanda kuruyorsun galiba.
Yine de kalbine niyetine göre olsun herşey.

ev haliyle goruyor hep beni esofmanli ev topuzlu falan. demişsiniz ee hala böyle mi davranacaksınız?

Merhaba; siz keki böreği hazır edin çocuk binaya girer girmez kapıda karşılaşıyor gibi yapın. Ya da direkt sosyal medya dan ekleyin aa yanlışlık oldu falan yapın sonra da birine benzettim komşu muyuz yoksa falan mı deseniz. Ablayı karıştırmaktansa ayrıdan tanışmak daha iyi olsa gerek.

Teşekkürler buarada çok tatlış bir dertti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…