Komşunun Kardeşine Vuruldum

Helal olsun çok komplike çalışmış Birini gözüne kestirip sonra onu elde eden insanlara hayranım valla ya. Ben daha stolklayamıyorum yakalanırım korkusuna

Ay ben de diyorum bu üyenin kaçıncı platonik ilişkisiydi? Buraya açmadığı konularla birlikte 20 var o zaman, o may gad.

Konu sahibi, belki de bu kadar zorladığın için olmuyordur. Herkese "evlenilecek adam" gözüyle bakmaktan vazgeçsen doğru dürüst bir ilişkin olacağına inanıyorum.

İki sene içinde 16 kişi. Ortalama 1.5 ayda bir kişi. Bana mı anormal geliyor, gerçekten anormal mi bilmiyorum.

Çok saçma bir başlık bu devirde kaşa göze aşık olunurmu

Bağımlısı var, mesleksiz var, kadına doymayıp aynı anda 5 kişiyle konuşanı var, şiddete meyilli si var

Kusura bakmayın çok acı çekersiniz bu gidişle

Mesela çoçukken dayağa şahit olmuş yada dayak yemiş erkekler

Öfke kontrolünü kaybedebiliyor ve karısına en ufak hatada vuruyor

Sonra çalışma ahlakı olmayanı var

Sonra değer görünce en ufak kıskançlıkta kaçan erkek var

Anne bağımlı erkeği var annesine yakın ev tutup annesinin evini temizletwn

Psikopatı var mamipüle edip aşık edip sonra aşağılayan

Oho yaş kaç 15 mi

Bana göre fazla anormal. Lakin herkesin hayatına kimse karışamaz tabi.
Yani liseli falan olsa sıkıntı yok. O zamanlar üç gün ondan beş gün bundan hoşlanıyorduk falan. Ama 30’una merdiven dayamış bir kadın olarak ayda bir başka bir aday çıkması acayip sanki.

Ben konuya zannımca kendi yaram açısından baktım. Eski eşim hafta 7 o 8 gün ablasına gider bildiğin gece 12 1 2de eve gelirdi. Bekarken de dediğin GB haftada 4 5 aksam orda olurdu. Ama ben bekar oldugu için o zamanlar buna mutlu bile olurdum. Ben sadece bunu söylemek istedim. He netice bosandım ablasından cıkıp kendi karısını evini bilemediği için.

Ablasını bir gün kahveye çağır samimi ol,aklına geldikçe ablasına kek börek götür sempatisini kazan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…