Komşunun Kardeşine Vuruldum

Ya Allah aşkına umutsuz biraz bırak birilerinden hoşlanmayı ya her gün başka birinden hoşlanıp sosyal medyadan arattıyorsun ya da bir yerlerde otururken o mekanda oturanların en ufak davranışını bile hoşlantıya yoruyorsun illa hayatında biri olmak zorunda değil bu kadar şıpsevsi olma..

Ayrıca anlamadım komşunla bile sadece selamlaşırken bu çocuğun adını soyadını nasıl öğrendin de sosyal medyadan takip ettin. Gerçekten hoş değil yani alt tarafı birkaç kere apartmanda rastlaştığın biri hiç işin günü yok mu yolunu mu gözlüyorsun da her geldiğinde karşılaşıyorsun yarında başka biri için konu açarsın. Bir sal şu erkekleri bir cool takıl kızım ya gören görür seni gelir açılır bu kadar zorlamaya gerek yok bir havadaki kuşlar kaldı yanii

Benim başlığı her defasında "komşumun kardeşine vurdum" diye okuyup, 'neden elalemin çocuğuna vurmuş ki' diye düşünmem 
İşte bunlar hep zihin yorgunluğu.
Hiç böyle bir konuda tecrübem olmadığından yorum yapamıyorum.

Ablası ile selam selam da beyfendının adını soyadını nasıl öğrendin onu meral ettım ben
Faturalardan kadinin adini soyadini ogrenip faceden hesabini bulmustur
Kardeslerde genelde her paylasima begeni attigi icin onuda begeni yorumlardan bulmustur
Begenip acilamayan tum apartimancilarada yol gostersin bari

ozaman dediklerimi geri alıyorum çocuğun başını yakmakta ufak bir payım olursa o vebale giremem bu umutsuz vaka için
Ama ben dedim teee sayfalar önce
Yenge olayini falan gectim karakter ortada (eski konulardan biliyoruz). Tanissa dahi cocuk iki gun sonra kosarak kaçar.

Müge Anlı' nın dediği gibi "Geldim gidiyorum şöyle bir kadın olamadım."
Bravo valla ne diyeceğimi şaşırdım.

Niye öyle dediniz? ☺ Merak ettim
Umutsuz vaka anlatılmaz yaşanır.
Aile ilişkilerine bakışı, abisinin eşine yaklaşımı bir tarafa, uçan kuşa vuruluyor. Bunlar arasında evli olduğunu öğrenmesine rağmen alıştım diye konuşmaya devam ettiğini mi ararsın. Arkadaşının eski nişanlısini gözüne kestirip sosyal medyadan eklemesi mi ararsın.

Aslında üşüyenprensesle umutsuz arkadaş olsalar. Prenses taliplerinden birkaçını umutsuza verse çok güzel olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…