- 20 Ocak 2008
- 15.263
- 32.183
- 1.123
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Chelzycim ozelimizi burda niye aciyosun herkese ask olsun
Kameraman benimle tanismak istedi kabul etmedim
SenideTontri baba seni bansız görmek de varmış yav
Akışına bıraktım artık zatenKiz anlata anlata her şeyini artik ozelin mi kaldi.Kronolojik sirayla ask hayatin 3 ciltlik ansiklopedi oldu olucak.Birak akisina artik bazi seyleri.
Hizmetçilik yapayım yani bildiğinAblasına ne kadar hamarat olduğunuzu gösterin, kayınvalideniz ile aynı evde oturacağnızı, bütün ev işini sizin yapacağınızı, hatta isterse görümce olarak onun da her gün annesinin evine gelip her türlü hizmetinin sizin tarafınızdan yapılacağını söyleyin. Sizi kaçırmaz kardeşi için kesin aranızı yapar
Yengem memlekette burda olsa elinden geleni yapardı aramızı yapmak içinİşin içinde yenge varsa olması için elinden gelen herşeyi yapar. Onunda amacı biran önce kurtulmaktır zaten. Hiç üzülmeyin yengenize bırakın.
Bütün özel hayatım ünlüler gibi merak ediliyor yahuuUmutsuz pandemide Kameramani nasil buldun kurban olam.
Mahallede cinayet falan islendide haber yapmayami geldi ordanmi begendin.
Niye sizin yenge size yapıyor ya, gayet adil olurHizmetçilik yapayım yani bildiğinoldu canım başka
Ahahahah kurtulduk desene senle elti olmaktanAy bekar kaynım da yok ki alıp kaynanama musallat edeyim. Keşke kaynım olsaydı.
Evli değil buna eminimBelki adamın sevgilisi var, belki adam evli
Tesüf ederim canım üzdünOna fark etmiyor
Madem bu kadar beni biriyle baş göz etmeyi çok istiyosunuz komşunun kardeşiyle tanışmamı sağlayınArkadaşlar herkes komşusunu kontrol etsin. Bu zorlu günlerden kocamızla sağ salim çıkmayı başaracağız inşallah. Herkes komşusunu kontrol etsin, gerekirse zilin üstüne evli yazın. Unutmayın, komşu değil tedbirsizlik yuva yıkar.
Allah onları ıslah etsin canımEvli yazmak yetmez ki, mazallah evlilere de göz dikenler var
tatlım senin yakışıklı bekar kardeşin var demekİnşallah konudaki kardeş benim kardeşim değildir, inşallah sen kardeşimi bizim balkonda görünce beline kadar eğilip bakmaya çalışan üst komşunun kızı değilsindir.
Yaa süpersin hali hazırda fake hesabım var zaten hemen şuan istek atıyorum adama ama fake hesap oldugu çok belli ya belki isteği kabul bile etmezHemencecik fake hesap aç ona aşık olduğunu söyle yada fake hesapla huyunu suyunu öğren sevgilisi varmı yok bir nabız yokla ama kimliğini belli etme
Bende bi ara ortalarda yoktum dönmemle ban yemem bir oldu. En az 5 güne düşürebilmişim ban süremiSenideagauahah yeni ciktim mahpustan.. ama pek takilmadigimdan 10 gunluk cezam 5 gune dusmus sifirlamayi basaramadik
Yaşlar kaç 12,5 falan mıHemencecik fake hesap aç ona aşık olduğunu söyle yada fake hesapla huyunu suyunu öğren sevgilisi varmı yok bir nabız yokla ama kimliğini belli etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?