- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Bu komşunun kardesi yaman çıktı gız
Hesabinda ilk eklenen benim kendimi cok ozel hissettim tesekkur ederim diyorçaktı durumu yani
Niye kız yoksa biyografine komşunun kardeşine aşık biri falan mı yazdım naptın da ona özel olduğunu anlamışValla bu cocuktan korkulur tırstim bi
Profil foton dikkatimi cekti o yuzden ekledim diyom
He he tabi bana ozel bi profil olusturmussun diyor
Ahahahahah cok yaşa emi karnim agridi gulmekten kizNiye kız yoksa biyografine komşunun kardeşine aşık biri falan mı yazdım naptın da ona özel olduğunu anlamış
Yaw he heFake hesap açar açmaz adamı eklemişsin, "adam yaman çıktı" diyorsun. Durumu çakması için 180 iq falan gerekmiyor ki.
İlişki çabalarının neden sonuçsuz kaldığını anlamak zor değil gerçekten asdfghjk
Bence bu adamla boşuna zaman kaybediyorsun.
Aynı binada 2 eviniz olduğu halde bir evde 10 kişi yaşadığınızı biliyordur. Aklı varsa uzak durur zaten.
Zenginlik anlayışıniz 3 ev sahibi olup cümbür cemaat aynı evde yaşamak mıYaw he he
Yalniz suraya dikkat cekmek istiyom binada 2 degil 3 evimiz var
Cunku zengunluk
JkşfdşjL aklıma Naime geldi onunda abartmanları var her önüne gelene asılıyor sonuç hep bir hiçYaw he he
Cunku zengunluk
Keyfimiz oyle istedi canim istersek ted odada da yasariz kim karisabilirZenginlik anlayışıniz 3 ev sahibi olup cümbür cemaat aynı evde yaşamak mımalınız olsa neye yarar bu mantıkla, birde zenginlik diyor ah canım
Hahahahah ne kadar cok ortak yönümüz varmusJkşfdşjL aklıma Naime geldi onunda abartmanları var her önüne gelene asılıyor sonuç hep bir hiç
Gizli gizli kesiyordum diyor ama çok belli etmiş kendini, haberi yok.Niye kız yoksa biyografine komşunun kardeşine aşık biri falan mı yazdım naptın da ona özel olduğunu anlamış
Haklısın bir evin tüm odalarını kullanmanız bile sizin için büyük başarıKeyfimiz oyle istedi canim istersek ted odada da yasariz kim karisabilir
Ben oldugumu anlamamistir yahu o kadar da degil bugunde hic gelmedi buralara zatenGizli gizli kesiyordum diyor ama çok belli etmiş kendini, haberi yok.
He he tabiHaklısın bir evin tüm odalarını kullanmanız bile sizin için büyük başarı
Bunları görünce bana kendisi trollmüş gibi geldiKamu hizmeti yaptım senin için
Eki Görüntüle 2664748
Yaw he he
Cunku zengunluk
Sakin ol sampiyonEe noldu peki?başka gelişme yok mu?
Allah aşkına insanlara konu dışı cevap yazacagina iyice anlatsana?
Ne konuştunuz detayları yaz bize :)
Aşık olmak suc muBunları görünce bana kendisi trollmüş gibi geldiBir insan neden bunu yapar ki?
Canim sen olaya pek hakim olamamissin yaaaAdam da resmi olmayan kadına yürüyecek kadar zavallı. Dikkatli olun normal erkek davranışı değil diyecektim ama siz de pek normal değilsiniz. Adam yazanın siz olduğunu bilmiyor ve kim olduğunu bilmediği birine hemen mesaj atıyor. Anormal davranışlar bunlar.
Burda konu actigimda sansini dene diyip gaz verirken iyiydi ama siz yanlis yonlendirdiyseniz beni ben napayimEvli olduğu halde konuşmaya devam etmişsin. Kendi yazdıkların orda duruyor.
Normal şartlarda insanlar arkadaşlarının eski sevgilileriyle bile ilişki yaşama heveslisi olmazlar. Ha söz ha nişan, arkadaşınla birlikte olmuş birini bile koca adayı olarak görmüşsün. Gerçekten umutsuz bir vakasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?