Komşunun Kardeşine Vuruldum

Bu komşunun kardesi yaman çıktı gız
Hesabinda ilk eklenen benim kendimi cok ozel hissettim tesekkur ederim diyor çaktı durumu yani

Fake hesap açar açmaz adamı eklemişsin, "adam yaman çıktı" diyorsun. Durumu çakması için 180 iq falan gerekmiyor ki.
İlişki çabalarının neden sonuçsuz kaldığını anlamak zor değil gerçekten asdfghjk

Bence bu adamla boşuna zaman kaybediyorsun.
Aynı binada 2 eviniz olduğu halde bir evde 10 kişi yaşadığınızı biliyordur. Aklı varsa uzak durur zaten.

Valla bu cocuktan korkulur tırstim bi
Profil foton dikkatimi cekti o yuzden ekledim diyom
He he tabi bana ozel bi profil olusturmussun diyor
Niye kız yoksa biyografine komşunun kardeşine aşık biri falan mı yazdım naptın da ona özel olduğunu anlamış

Yaw he he
Yalniz suraya dikkat cekmek istiyom binada 2 degil 3 evimiz var
Cunku zengunluk

Yaw he he
Cunku zengunluk
Zenginlik anlayışıniz 3 ev sahibi olup cümbür cemaat aynı evde yaşamak mı malınız olsa neye yarar bu mantıkla, birde zenginlik diyor ah canım

Yaw he he
Cunku zengunluk

İsterse 10 tane olsun. Mutsuzluk içinde süründükten sonra ne fayda?

Siz içinde bulunduğunuz için size normal geliyor olabilir ama dışarıdan bakan biri için anormal ve hatta rahatsız edici bir hayat yaşıyorsunuz.
Aklı başında olan hiç kimse böyle bir aile yapısına gelin/damat olarak dahil olmak istemez.

Birbirinize yaşattığınız bu işkenceyi anormal bulmayan, "oha ne hayatlar var" demeyen adam da tam olarak abinin kafasında biridir zaten. O da seni kendi ailesine hizmetçi yapar, yengene reva gördüğünüz hayatı yaşarsın artık.
Her itiraz edişinde de yengeni örnek gösterir.

İki ucu şeyli değnek yani. Geçmiş ola

Ee noldu peki?başka gelişme yok mu?
Allah aşkına insanlara konu dışı cevap yazacagina iyice anlatsana?
Ne konuştunuz detayları yaz bize :)

Ee noldu peki?başka gelişme yok mu?
Allah aşkına insanlara konu dışı cevap yazacagina iyice anlatsana?
Ne konuştunuz detayları yaz bize :)
Sakin ol sampiyon
Adam foto istedi benden bende once kim oldugunu anlatta ondan sonra atarim dedim
O da dedi ki Benim senin hakkında bildiğimden fazlasını sen hakkımda biliyorsun ama esit olsun diye foto istedim
Cok uyanık bisey bu yahu nasil baş edecem bunla

Adam da resmi olmayan kadına yürüyecek kadar zavallı. Dikkatli olun normal erkek davranışı değil diyecektim ama siz de pek normal değilsiniz. Adam yazanın siz olduğunu bilmiyor ve kim olduğunu bilmediği birine hemen mesaj atıyor. Anormal davranışlar bunlar.

Canim sen olaya pek hakim olamamissin yaaa
O oyle degil
Istek attigim hesabin listesinde sadece adam olunca e haliyle anladi ozellikle onun icin actigimi hesabi o yuzden kim oldugumu anlamaya calisiyor

Burda konu actigimda sansini dene diyip gaz verirken iyiydi ama siz yanlis yonlendirdiyseniz beni ben napayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…