- 18 Temmuz 2011
- 2.283
- 9.038
- 358
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Anladım da resminiz var mı yok mu profilde? Eğer resminiz varsa haklısınız ama yoksa sonuçta sizi tanımıyor, belki de bir erkek işletiyor onu. Nasıl hemen mesaj atıyor? Eğer size de tuhaf gelmiyorsa bu durum, diyecek bir şey yok. Mutluluklar dilerimCanim sen olaya pek hakim olamamissin yaaa
O oyle degil
Istek attigim hesabin listesinde sadece adam olunca e haliyle anladi ozellikle onun icin actigimi hesabi o yuzden kim oldugumu anlamaya calisiyor
Resim var tabiki profilde herhangi bi kiz resmi koydum. Ya biseylerden suphelendigi icin rastgele eklemedigimi bildigi icin mesaj atti benceAnladım da resminiz var mı yok mu profilde? Eğer resminiz varsa haklısınız ama yoksa sonuçta sizi tanımıyor, belki de bir erkek işletiyor onu. Nasıl hemen mesaj atıyor? Eğer size de tuhaf gelmiyorsa bu durum, diyecek bir şey yok. Mutluluklar dilerim
Belki karşılıklıdır herşey.Valla helal aklı başında dediğim tüm üyeleri dalgaya almış konu sahibi amaçsız saçma salak bir konuyla insanlar ile eğleniyor
Adam değil siz av olmuşsunuz sevgili konuya yazanlar
Sen şaka misin yaValla helal aklı başında dediğim tüm üyeleri dalgaya almış konu sahibi amaçsız saçma salak bir konuyla insanlar ile eğleniyor
Hiç gerek yok benceBelki karşılıklıdır herşey.
Senden hic hoslanmadim sudokuHiç gerek yok bence
Genelde sevilmemSenden hic hoslanmadim sudoku
Butun enerjimi sömürdün resmen
Hic sasirmadimGenelde sevilmem
Çokta alınmam hani
Evet ya halen ortada elle tutulur bi taktik yok farkinda misiniz bacilar
Valla helal aklı başında dediğim tüm üyeleri dalgaya almış konu sahibi amaçsız saçma salak bir konuyla insanlar ile eğleniyor
Yani buradaki amaç ne konu sahibine yardım mıYoo gayet herkes her şeyin farkında
Umutsuz kk'nin renkli simalarından biri :)
Siz yenisiniz galiba:)
Tabi keyfiniz isterse tek kaşıkla 10 kişi yemek de yiyebilirsiniz ama ne biliyim hani temizlik, kişisel alan, özel hayata saygı..? Gerçekten üzücü genç bir kızın hayata bakışının bu olması..Keyfimiz oyle istedi canim istersek ted odada da yasariz kim karisabilir
Sende bu masallah dediginin 3 gun yasamasi basireti varken ondada bilisimci bilemedin bilisimle bire bir calisan bulmusundurBen oldugumu anlamamistir yahu o kadar da degil bugunde hic gelmedi buralara zaten
Mapustan ciktiiiiiimmmm nihayet
Hemde sonsuza kadarE naptin gecirdin mi kelepceyi cocuga
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?