- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Evli olmadığına eminım yahu komşumuza söylemiş bekar oldugunuValla öyle hesaplar var ki,mesela adam evli ya da sevgilisi var ama bir tane detay yok evli ya da ilişkisi olduğuna dair. O yüzden çok ta şey etmeyin
Daha parlak bi fikrin varsa alalım şekerimYaşlar kaç 12,5 falan mı
Gördüğüm her yerde zaten selam veriyorum ama biraz muhabbeti uzatmaya çalışayım mademÖnce Ablasıyla kanka olkomşuluk samimiyetini yükselt mesela, Arada kek yemek filan yapıp gönder. Sonra ona çay içmeye git. Baya samimi ol. Gitmeler gelmeler olsun arada saçını filan da yaparsın vs.. Sonra dank beğendiğin çocuk ablasına gelcek seni görcek üçbeş hoşbeş edersiniz kaderde varsa olur
kendin ile ilgili bilgi verme kesinlikle ifşa olmazsınmantıklı lakin ben çocuğu tekrar bizim aparmanda görünce hayran hayran bakıp ya ifşa olursam
Neden vahim olsun gıızDurum dahada vahim ozaman
Bu arkadaş bildiğin Hilal taktiği ile adamın tüm çevresini hissettirmeden kuşatmış bayıldımBenim arkadasim şöyle yapti,çocuğu internette beğenmişti bizim okuldan bile degildi çocuk ailesini falan araştırdı etti uzun sure stalkladi beğendi kafaya koydu, arkadaşlarından en cok takıldığı kişileri saptadi bir şekilde denk getirdi birisiyle bi bahane ile konuşup tanıştı arkadas oldu, sonra yavaş yavaş çocuğun arkadas grubuyla tanıştı hatta bi ara
çocuğun tüm arkadaşlarıyla selamlasiyodu sadece çocuğu daha hic canlı görmemişti derken bi ortamda çocukla da tanışıp ordan yurudu
simdi bu yaz evlenecekler
Siz tabi bu kadar profesyonel olamayabilirsiniz ama internetten bulmuşsunuz cocugu, ordan biraz takip edin oldugu bi ortama girebilirsiniz yada bir gun evdeyken kek kurabiye falan dağıtabilirsiniz apartmana.. girip çıkarken bakısırsıniz bir sürü yolu var aslinda tanismanin
Erkek düşmanı bu ayolÖff hayal dünyası
Daha gerçekçi ilişkiler içinde bulunun
Komşunun kardeşi iyimi kötümü hırlımı hırsız mı
Siz denkmisiniz değilmisiniz
Boş işler bana göre
Gördüğüm her yerde zaten selam veriyorum ama biraz muhabbeti uzatmaya çalışayım madem
Her yol mübah
Sen mi attın, o mu?Kizlar yeni gelismeler var fake hesaptan istegimi kabul etti mesaj atti bir de resim atolyesine gittigini ogrendim paylasimlarindan acaba bende ayni atolyeye mi gitsem
O mesaj attiSen mi attın, o mu?
Ne dedi?O mesaj atti
tatlım senin yakışıklı bekar kardeşin var demek
Sana görümce olmak çok yakışır biliyo musun
Erkek düşmanı değilim sadece salak insanları pek sevmiyorumErkek düşmanı bu ayol
Bu komşunun kardesi yaman çıktı gızNe dedi?
Abov bu fena çıktı. Kız dikkatli ol, ava giderken avlanma.Bu komşunun kardesi yaman çıktı gız
Hesabinda ilk eklenen benim kendimi cok ozel hissettim tesekkur ederim diyorçaktı durumu yani
Valla bu cocuktan korkulur tırstim biAbov bu fena çıktı. Kız dikkatli ol, ava giderken avlanma.
Naptın kız, çok mu sarktın balkonlardan da anladı herif?Valla bu cocuktan korkulur tırstim bi
Profil foton dikkatimi cekti o yuzden ekledim diyom
He he tabi bana ozel bi profil olusturmussun diyor
Yok anlamis olamaz çaktırmadan süzdüm hep simdiye kadarNaptın kız, çok mu sarktın balkonlardan da anladı herif?
Şakaysa komik değil. Gerçekse hiç komik değil.O kafanın içinde ne yaşıyosun hakkaten merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?