Komşunun Kardeşine Vuruldum

Yaa süpersin hali hazırda fake hesabım var zaten hemen şuan istek atıyorum adama ama fake hesap oldugu çok belli ya belki isteği kabul bile etmez
Hatta istek attım an itibariyle bakalım kabul edecek mi
Önce msj atsaydin merhaba seni gördüm çok hoşlandım falan diye hemen sazan gibi atlardi

Valla öyle hesaplar var ki,mesela adam evli ya da sevgilisi var ama bir tane detay yok evli ya da ilişkisi olduğuna dair. O yüzden çok ta şey etmeyin

Önce Ablasıyla kanka ol komşuluk samimiyetini yükselt mesela, Arada kek yemek filan yapıp gönder. Sonra ona çay içmeye git. Baya samimi ol. Gitmeler gelmeler olsun arada saçını filan da yaparsın vs.. Sonra dank beğendiğin çocuk ablasına gelcek seni görcek üçbeş hoşbeş edersiniz kaderde varsa olur

Adamın yarın tayini çıkacak belki ne malum
Saadetime engel olamiceksin

Yazmayım dedim ama dayanamadım gene... bence yiğenden yürü,onun gönlünü bir kazan oyunlar oynat seninkiyle...parka çıkar ufak hediyeler ver(dondurma,çikolata vb)... arkadaşımın kızı beni çok seviyor evde ,dedesinin evinde surekli benden bahsede bahsede dayısının dikkatini çekmiş... zaten beni görmüşlüğüde vardı ama sohbetimiz yoktu yavaş yavaş bana yanaşmaya başladı resmen arkadaşımın kızı dayısını bana itti ... bizim iş olmadı tabi ama senin ki olur ...sende bence bu yoldan bi git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…