- 31 Ocak 2020
- 2.522
- 9.815
- 158
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Hahahahaha brok bu dedıgın muge anlı da oldu hatta sayesinde katıl ortaya cıktı.
Fılm senaryosu olsa gise rekoru kırar
Hahahahahahahaha umutsuzun evlenmesini en cok yenge ve kk istiyor zaten emınımKatil diyinve aklıma yenge geldi nedense absshajalal
Hangi yenge kizKatil diyince aklıma yenge geldi nedense absshajalal
Evine kamp kurduğun yengeHangi yenge kiz
E o zaman bi gun kk olarak yengemle ayarlayin bi turbeye gidin dua edin evlenmem icinHahahahahahahaha umutsuzun evlenmesini en cok yenge ve kk istiyor zaten emınım
Onun yerine sana hayırlı kısmetler bulsak?E o zaman bi gun kk olarak yengemle ayarlayin bi turbeye gidin dua edin evlenmem icin
Haklisin kesinlikle olmaz bu
Zaten beni gorse tanir mi ondan da emin degilim goz goze gelmedik hic
MuhteseeeeemmmOnun yerine sana hayırlı kısmetler bulsak?
Hadi be güzel ablam öyle bir list varsa al beni deOnun yerine sana hayırlı kısmetler bulsak?
Hooopp orda dur bakalimHadi be güzel ablam öyle bir list varsa al beni de
Kiz dur daha şu komsunun kardeşini halledip.netlestiremedikMuhteseeeeemmm
Bana bunlarla gelin
Merak etme...Hooopp orda dur bakalim
Konumuz benim evlenememem
Kismetlerimi kimseciklere kaptirmam
Fazla kısmet goz cikarmaz diye şey ettimKiz dur daha şu komsunun kardeşini halledip.netlestiremedikne ara sıkıldın da yeni ufuklara yelken açıyorsun?
Hahahahahaha delıFazla kısmet goz cikarmaz diye şey ettim
en iyisini vakti geldıgınde kendın bulacağın ıcın sana hıc uzanmadım cıcegım benMerak etme...
benneyanginlargordum benim erkek ve evlilik düşmanı olduğumu biliyor...
Ama hayırlı iyi herhangi bir insanı sana yem edeceğime basar nikahı hayat kurtarırım
Evet evet ben bulamiyorum bari siz bulun da baş goz edinen iyisini vakti geldıgınde kendın bulacağın ıcın sana hıc uzanmadım cıcegım ben ♥
Umutsuz ıstedıgı ıcın teklifi ona yaptım
Kac yasındasın umutsuz ne ıs yapıyorsun, kendinden bahsette ona gore kısmetler bulalımEvet evet ben bulamiyorum bari siz bulun da baş goz edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?