- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Yok o olmaz bacımFazla kısmet goz cikarmaz diye şey ettim
Sen bu adama 35 dememismiydin.Evlilige sicak bakiyomusunlari gec senin dedigine gore cok yakisikli isi gucu var pek kadin kismi rahat birakmaz diye bakardim benHooopp orda dur bakalim
Konumuz benim evlenememem
Kismetlerimi kimseciklere kaptirmam
Zaten kim oldugunu ogrenmek ıcın sohbet ediyordur suan agagagaga
Adamin bazi tahminleri varsa konusur diye dusunuyorum eski sevgili,eski nisanli begendigi birinin olma ihtimali,isyerinde birileriyle bakisma etmeye bagli o olabilirmi vs vs yani reelde tanidigim biri bu diye bakiyordurYa ben internetten tanışmaya/görüşmeye karşı değilim de 90lardaymış gibi ne bir fotoğraf ne bir görüntü öyle aptal aptal sohbet etmek çok saçma geliyor banaKarşımdaki ya 100 kiloysa ya ilkokul terkse ne bileyim izinde olan bi hükümlü bile olabilir, hoşlandığım adam şöyle tanımadığı bi kezbanla günlerce mesajlaşsa ya nefes alsa yeter diyor abazadır bu derim kaçarım ya da saf heralde der oturur iki üç kez daa düşünürüm Velhasıl o yüzden böyle ucu açık sohbetleri sevmiyorum
Çok basit ablasıyla kanki olcaksın.Selam hanımlar
Konu basligindan da anlayacaginiz uzere ayni apartmanda oturdugumuz komsunun kardesini acayip begeniyorum.
Yakışıklı ve tam bi beyefendi gibi duruyor.
Şöyle ki bu apartmanda oturmuyor ama bizimle ayni semtte oturuyormus.
Haftanin 4 gunu falan buraya geliyor ablasinin yanina.
Surekli geldiginden dolayi arada karsilasiyoruz ama ne yazik ki ev haliyle goruyor hep beni esofmanli ev topuzlu falan.
Ablasigille de pek muhabbetimiz yok. Sadece selam veririz o kadar.
Cocuk hakkinda da pek fazla bisey bilmiyorum.
Gecen gun sosyal medya hesaplarini buldum ismini falan ogrendim. Hayatinda da büyük ihtimal biri yok.
Bu cocuga kendimi nasil farkettirebilirim.
Nasil bir yol izlemeliyim
Şansımı bi denemeli miyim sizce?
Ne dersiniz?
Ablasi bence benim kardesinden etkilendigimi bilse aramizi yaparya umutsuz umudunu kırmak istemem ama ablası sizinle aynı apartmanda oturan bir adam senden elektrik alsa da olmaz o is, çünkü ablası sizin aileyi az çok biliyor...bence sen nişan aşamasına kadar yaşama koşullarınızı öğrenemeyecek mesafede tutabileceğin birine yürü sonra üzulme neden olmadi diye
Aaa şımarıyorum amaaYoo gayet herkes her şeyin farkında
Umutsuz kk'nin renkli simalarından biri :)
Siz yenisiniz galiba:)
Nerden anladın?Ablasi bence benim kardesinden etkilendigimi bilse aramizi yapar
Negatif kiz yine mi senYani buradaki amaç ne konu sahibine yardım mı
Siz bilirsiniz devam edin
Sana yemin ediyorum yorumunu en az 5 kere okudum hic bisey anlamadimSende bu masallah dediginin 3 gun yasamasi basireti varken ondada bilisimci bilemedin bilisimle bire bir calisan bulmusundur
Cokmerak ederse Kapi numarana kadar bulur hahaha
Mapustan cikinca bu konuyuda bir dusun
Hayır ya Tuzagına dusurdun mu diye sordum baksana ahahahahahahahaah
E napim hakkında bilgi sahibi olmanin en kestirme yolu buFake hesapla cocukla sohbet ediyosun tuzak degıl de ne ayol bu
Ağına dusurdun ozaman agagshahaha
Ya iste gor bak nasil eşsiz muhtesem biriysem derdim bile guzelKonu süpermiş
Fotoyu gorunce cocugun gazozuna ilac katasim geldi
Daha mantikli sorularin varsa buyur liste yap onlari sorayim cocugaCidden bunu mu sordun canım benim
Bende cok guldu.mKaliteli mızahhhh hahahahahahaha
Barbaradan ne eksigim var ayolSen fake hesapla bana yazınca ben de seni barbara sandım
Barbara manken olan
Ah ben bunu niye dusunemedimmmFake hesapla adama yazıyon adam farkında fake oldugunun, o da sana duymak istediklerini soyluyor be kınalı kuzum
Tipsiz birini koydum ki etkilenmesinZaten profil resmine de başkasını koymuş umarım kendisinin renk olarak zıttı birini koymamistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?