Komşunun Kardeşine Vuruldum

Fazla kısmet goz cikarmaz diye şey ettim
Yok o olmaz bacım
Sen elindekinin kıymetini bil o olmazsa baska talipler ararsin bak yakışıklı efendi güvenlik uzmani cocugu aldatma yazıktır günahtır önce onunla bir bulus konuş işi pişir, sonra baktin olmuyor yeni taliplere sans verirsin

Hooopp orda dur bakalim
Konumuz benim evlenememem
Kismetlerimi kimseciklere kaptirmam
Sen bu adama 35 dememismiydin.Evlilige sicak bakiyomusunlari gec senin dedigine gore cok yakisikli isi gucu var pek kadin kismi rahat birakmaz diye bakardim ben
Evlenip ayrilmis olma ihtimalini ogrenebildinmi?
Once onu ogren sen simdi ikinci evlilik olmak istemezsin bosa efor sarfetme

Zaten kim oldugunu ogrenmek ıcın sohbet ediyordur suan agagagaga

Ya ben internetten tanışmaya/görüşmeye karşı değilim de 90lardaymış gibi ne bir fotoğraf ne bir görüntü öyle aptal aptal sohbet etmek çok saçma geliyor bana Karşımdaki ya 100 kiloysa ya ilkokul terkse ne bileyim izinde olan bi hükümlü bile olabilir, hoşlandığım adam şöyle tanımadığı bi kezbanla günlerce mesajlaşsa ya nefes alsa yeter diyor abazadır bu derim kaçarım ya da saf heralde der oturur iki üç kez daa düşünürüm Velhasıl o yüzden böyle ucu açık sohbetleri sevmiyorum

Adamin bazi tahminleri varsa konusur diye dusunuyorum eski sevgili,eski nisanli begendigi birinin olma ihtimali,isyerinde birileriyle bakisma etmeye bagli o olabilirmi vs vs yani reelde tanidigim biri bu diye bakiyordur

Yoksa simdi kadinmi erkekmi o bile belli olmayan bir hesaba damdan inme yazana kim yazsin foto yok bise yok

Konusurken umutsuz ben seni taniyorum kasin sole gozun boyle boyun bu falan dediyse konusur bence

Çok basit ablasıyla kanki olcaksın.

Ablasi bence benim kardesinden etkilendigimi bilse aramizi yapar

Sende bu masallah dediginin 3 gun yasamasi basireti varken ondada bilisimci bilemedin bilisimle bire bir calisan bulmusundur
Cokmerak ederse Kapi numarana kadar bulur hahaha
Mapustan cikinca bu konuyuda bir dusun
Sana yemin ediyorum yorumunu en az 5 kere okudum hic bisey anlamadim
Aydinlatir misin sana zahmet sekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…