- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Aslinda tanisirim adim atarim dert degilde ya reddedilirsem korkusu var. Surekli yuz yuze bakacaz ablasindan ciktigi yok masallah her gun orda gorecem bu beni uzer yani isler yolunda gitmezseCesurlar bir gün korkaklar her gün ölürsöyle gitsin kim olduğunu dünyanın sonu mu
Nasil ya inanmamam mi lazim bisey mi kacirdimSordu ve aldıgı cevaba inandı
Sordu ve aldıgı cevaba inandı
Sen fake hesapla bana yazınca ben de seni barbara sandım
Fake hesapla adama yazıyon adam farkında fake oldugunun, o da sana duymak istediklerini soyluyor be kınalı kuzumNasil ya inanmamam mi lazim bisey mi kacirdim
Aslinda tanisirim adim atarim dert degilde ya reddedilirsem korkusu var. Surekli yuz yuze bakacaz ablasindan ciktigi yok masallah her gun orda gorecem bu beni uzer yani isler yolunda gitmezse
Bana bilmedigim seyler soyle tatlimSeni biliyor mu bak ben orayı kaçırmışım, kendi hesabından konuşaydın ya
Bu arada çok popülersin mahpustan çıktım diyorsun üç beş atlıyoruz
Sen fake hesapla bana yazınca ben de seni barbara sandım
Barbara manken olan
He ölüp bitiyom zaten evlenmek icin
Hahahahahahahaha naomı nın fotosunu koysa sasırmamZaten profil resmine de başkasını koymuş umarım kendisinin renk olarak zıttı birini koymamistir
Kisa surede nasil halledecem iste gittigi bi resim atolyesi var bende mi gitsem ne yapsam tesadufen karsilasmisiz gibiEğer haftalarca fake hesaptan konuşursan zorlaşır kısa sürede hallet. Hızlı ve temiz olsun
Adam umutsuzun kım oldugunu ogrenmek ıcın huyuna suyuna gıdıyor suanZaten profil resmine de başkasını koymuş umarım kendisinin renk olarak zıttı birini koymamistir
Bana bilmedigim seyler soyle tatlimpopulerligimin farkindayim
Kendi hesabimdan konusmam icin yuksek dozds cesaret depolamam lazim
Zaten kim oldugunu ogrenmek ıcın sohbet ediyordur suan agagagagaEvlilikten ödüm patlıyor, ablamın kurulu düzenine hergün gelip ense yapmak daha cazip geliyor filan der mi sence ,demezBurdan o kamil tanınmaz
Sen kimsin demiyor mu ya ,tavrı da enterasan
Kiz benimde tuhafima gitti tavriEvlilikten ödüm patlıyor, ablamın kurulu düzenine hergün gelip ense yapmak daha cazip geliyor filan der mi sence ,demezBurdan o kamil tanınmaz
Sen kimsin demiyor mu ya ,tavrı da enterasan
Kisa surede nasil halledecem iste gittigi bi resim atolyesi var bende mi gitsem ne yapsam tesadufen karsilasmisiz gibi
Adam umutsuzun kım oldugunu ogrenmek ıcın huyuna suyuna gıdıyor suan
Eski sevgili olmadıgını anlar Bı de umutsuz oldugunu ogrenırse seyret filmi
Hahahahaha brok bu dedıgın muge anlı da oldu hatta sayesinde katıl ortaya cıktı.Ya şimdi bu filmin ikinci kısmı da var. Normal hayatta tanışacak fake hesabını soylemeyecek. Bu sefer yeni konu normal hayatta hem benimle flortlesiyor hem de fake hesaptan bir kıza yazıyor o kizda benim diye
Haklisin kesinlikle olmaz buGit de sen adamda takıntılı biri imajı cizersin gibime geliyor böyle bir şey yaparsan adam da urkebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?