- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Zenci olan miydi oHahahahahahahaha naomı nın fotosunu koysa sasırmam
Valla olabilir vardir bi tahmini yoksa neden tum hayatini anlatsinFake hesapla konuşmaktan bir cacık olmaz.
Kim olduğunu bilmiyor belki aşık olduğu biri var eski sevgilisi var seni o sanıyor. Gönlünü almak için senin istediğin kalıba giriyor işte.
Yazık ayol adama hayaller hayatlar
Ben oldugumu anlamasi imkansizAdam umutsuzun kım oldugunu ogrenmek ıcın huyuna suyuna gıdıyor suan
Eski sevgili olmadıgını anlar Bı de umutsuz oldugunu ogrenırse seyret filmi
Senaryoda hazirYa şimdi bu filmin ikinci kısmı da var. Normal hayatta tanışacak fake hesabını soylemeyecek. Bu sefer yeni konu normal hayatta hem benimle flortlesiyor hem de fake hesaptan bir kıza yazıyor o kizda benim diye
Adam polis demistin ona istinaden yazmistim Sende bu sans varken bilisimcidir diye veya bilisimle birebir calisip cok kankasi olan biri cikar diye .Sana yemin ediyorum yorumunu en az 5 kere okudum hic bisey anlamadim
Aydinlatir misin sana zahmet sekerim
Cık olmazAnahtarımı bulamıyorum kapıda kaldım ugunsaniz annem gelene kadar siz de oturabilirmiyim de. Eşikten içeri girdinmi tamamdır
Ben biliyom ne var ne yok döküm çıkartıyorlar çarşaf çarşaf.Adam polis demistin ona istinaden yazmistim Sende bu sans varken bilisimcidir diye veya bilisimle birebir calisip cok kankasi olan biri cikar diye .
Emniyette bilisimin ne is yaptigini biliyorsun dimi SEKERİM
Ooo boyle her sakayi aciklatacak bes defada anlamayacaksan oynamayak tadi kalmio
Başımızın belasi nemrut surat yenge dersek daha dogru olurEvine kamp kurduğun yenge
Tabi canim bu konuyu sen eğlen diye actim zatenBu konuyu ne zaman görsem, sanki izlediğim komedi dizisinin devamını okur gibi aciyorum ve gülme krizine giriyorum her yorumla
Kiz.umutsuz, fake hesaptan reele gec bence
Ya da sor bakalim benim.kim oldugumla ilgili fikrin var mi.diye
Oradan yürü
Cocuk yine dürüst çıktı acik acik dökülmüş isini gücünü falan :)
Bence nasilsa bu kisi beni taniyor söyleyeceklerim gizli bilgi degildir diye düşünüyordur.
Bu zamanda erkekler de az çakal degil hani
Gidisi olsunda dönüşü olmasin insallaaah cokça amiiinKöy de kafasını dinleyen yenge
Her gun yuz yuze bakiyom ya kolay degil utanirimDirekt soyle ya zaten senin tüm ailen biliyor bi oğlanın ablası da bilecek yani ne var bunda
Eee buldun mu bana kismetMerak etme...
benneyanginlargordum benim erkek ve evlilik düşmanı olduğumu biliyor...
Ama hayırlı iyi herhangi bir insanı sana yem edeceğime basar nikahı hayat kurtarırım
Neyse sonradan acikladi polis olan abiymisBen biliyom ne var ne yok döküm çıkartıyorlar çarşaf çarşaf.
Eee var mi koca adaylarıKac yasındasın umutsuz ne ıs yapıyorsun, kendinden bahsette ona gore kısmetler bulalım
Nasıl?Neyse sonradan acikladi polis olan abiymis
Kendını anlatmamıssın, anlat. Ona gore aday secelimEee var mi koca adayları
Simdi burda ulu orta kendimi anlatamam bebisim zira ustumde cokca kem goz ve nazar var ozele gelKendını anlatmamıssın, anlat. Ona gore aday secelim
Yani anlayacagin esas oglan polis degil bende yeni ogrendim polis olan abisiNasıl?
Aman be umutsuz herkes canhıras mutlu ol diye kendını sana adadı burda sen kem goz dıyosun askolsunSimdi burda ulu orta kendimi anlatamam bebisim zira ustumde cokca kem goz ve nazar var ozele gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?