- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
O abi bu kızın gbt'sini cikartir cocuk da kapiya dayanirNeyse sonradan acikladi polis olan abiymis
Iki erkek kardesten polis olan abiymis bunun begendigi yuce rabbimin insallah sadakasini karsi getirecegi cocuk is guvenlikcisiymis yelekle geldiyse oralara aaa trafikci dedi zaarNasıl?
Peki seninki ne iş yapıyor?Yani anlayacagin esas oglan polis degil bende yeni ogrendim polis olan abisi
Is guvenlik uzmaniPeki seninki ne iş yapıyor?
Sosyal medyadan yazisanin ilk istedigi sey zaten o boydan fotoAman be umutsuz herkes canhıras mutlu ol diye kendını sana adadı burda sen kem goz dıyosun askolsun
Isını yasını soylucen o kadar.
Sankı boydan fotonu at dedım
Ben sade yas ve ıs sordum kendime almıcam sonucta asfsjajajaSosyal medyadan yazisanin ilk istedigi sey zaten o boydan foto
Kk nin en usengeci sensin demekBir gelişme var mı konuda ? Varsa ilk yazdığınız konu açıklamasında günceller misiniz okumaya üşendim tüm yorumları
Yani, di mi?Ben sade yas ve ıs sordum kendime almıcam sonucta asfsjajaja
Cocuk boydan foto isterse nası salcak basından umutsuz onu dusunsun bence hahahahahahah
Eger oyleyse o civarda kısmet bulucam asgahshsgsYani, di mi?
Bi de sen de zaten talipleri arttirmak icin soruyorsun yoksa bize ne dimi yasindan
Tahminim 23-24 yasinda daha buyuk degildir bence
Peki nasıl sonuç şuan da değdi mi merak ettimben bekarken gece 11 de makyajsız sokağa çıkmazdım yaa hayatımın aşkıyla karşılaşırsam derdim ,
bekar insan bu kadar paspal gezer mi hiç ,
Nasil yuruyosun diye soruyor millet isteKk nin en usengeci sensin demek
Bi gelisme yok fake hesaptan cocuga yurumeye devam
37 yasindaymis benden 10 yas buyukNasil yuruyosun diye soruyor millet iste
Mesela adam senin onu tanidigini biliyomu soyledinmi ben seni taniyorum diye
Evlilik nisnlilik vs sordunmu o sana birini tahmin eder gibi sorular soruyomu yasi kacmis ornegin
Taklitlerim turemis bakiyorum daPeki nasıl sonuç şuan da değdi mi merak ettim
27 yasındaymıs laf arasında okudum adgshsjsYani, di mi?
Bi de sen de zaten talipleri arttirmak icin soruyorsun yoksa bize ne dimi yasindan
Tahminim 23-24 yasinda daha buyuk degildir bence
He ilişki yok yani ben bekarken demişsinKim oldugumu cozmeye calisiyor
Kiz senden korkulur valla dedektif gibisin27 yasındaymıs laf arasında okudum adgshsjs
Simdı yazdın ayol, bır ust yorumda agahahahaKiz senden korkulur valla dedektif gibisin
Taklit edilmekten hoslanmadigimi soylemis miydimHe ilişki yok yani ben bekarken demişsin
Şüpheli durum adam da çakal kiz bu baya büyük dikkat et37 yasindaymis benden 10 yas buyuk
Kim oldugumla ilgili bi fikrin var mi dedim
Beni tanidigini düşünüyorum dedi
Ama ipucu verirsen kim oldugunu tahmin edebilirim dedi
Gördüm gördüm adam da 3727 yasındaymıs laf arasında okudum adgshsjs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?