Komşunun Kardeşine Vuruldum

Umutsuz sen bu adamla olur da evlenirsen annesinin bakımına da yardim etmen beklenir

Yani öyle laylaylom gezelim eğlenelim durumu nda olmaz bana göre.

Bunları da göze al.
Abooov ben bunu hesap edemedim
Bide bobrek yetersizligi var
Surekli ilgilenmek gerekiyor vs
Biraz da mantigi mi hesaba katsam acep

Niyetim ciddi
Hadi soyle noluuur
Ay heyecan basti beni
Neyse söylüyorum. Kötü niyetlilerin günahları kendi boyunlarına.

Erkekler kendilerine ihtiyaç duyan kadınlara karşı kesinlikle duyarsız kalamaz.

Mesela göreceği bir ortamda küçük bir sakarlık, taşıyamadığınız ağır bir eşya, anahtarı kaybedip kapıda kalma, arabayı park edememe vs... gibi bir duruma kendinizi düşürürseniz, kesinlikle yardım etmek için kendisi iletişime geçecektir. Gerisi kısmet artık. Hayırlısı...

Valla apartmanda önüne kapaklanıp düşmüş numarası filan yap ne bileyim merdivenden yuvarlan ayağın incinmiş numarası yap yardım eder sonra kendi hesabından ekle teşekkür et öyle muhabbetiniz devam etsin. Bu şekilde tanışmanız zor başka türlü olmuyor. Her girdiğimde yine mi hüsran diyorum. Valla ben üstüne evlenip çocuk yapmıştım sen adamla tanışamadın daha. Hadi gayrı kız

Ya da kek börek yap o evdeyken götür sonra adam gelince apartmana çık karşılaşmış tesadüfen gibi olsun. Güzel olmuş mu kekim içine sevgimi kattım dersin ordan muhabbet açarsın o devamını getirir zaten

Cok mantikli bir yaklasim ama ya ablasina falan bahsederse sizin apartmandaki kiz beni ekledi falan diyipte adim cikarsa mahallede

Birini begenmek hoşlanmak ne zamandan beri boş is oldu canim chelzy
Gec canim o birini begenmek ,hoslanmak mavralarini.Benim bildigim ve yakindan takip ettigim 1 bucuk senedir sen hep birilerinin pesinden koşuyosun ve genelde ayni numara.O fake hesap kimlerle kimlerle konustun.Durup bir düsün ben bir yerde yanlış yapıyorum de.Birak artik her gordugun yagiz delikanliya yürümeyi.Bak tutturamiyosun iste olmuyor.Çek şu işlerden elini ayağını da birisi gelip gercek duygularla oldurmaya calisilmadan seni bulsun.Bu dedigim kuvvetle ihtimal bir kulagindan girip oburunden cikacak ama yinede yazayim istedim.

Cok mantikli bir yaklasim ama ya ablasina falan bahsederse sizin apartmandaki kiz beni ekledi falan diyipte adim cikarsa mahallede

Adın nasil çıkacak allasen ekledin diye? Günde binlerce insan eklesiyor. Ki ablası mahallede dedikodu yayan/yapan bir tip olsaydı apartmandakilerle dolayısıyla sizinle de sohbeti olan biri olurdu ama öyle biri değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…