- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Abooov ben bunu hesap edemedimUmutsuz sen bu adamla olur da evlenirsen annesinin bakımına da yardim etmen beklenir
Yani öyle laylaylom gezelim eğlenelim durumu nda olmaz bana göre.
Bunları da göze al.
Ya umursamazsaYanından geçerken iş güvenliği ile ilgili telefonda konuşma yapıomuş gibi yap mutlaka atlar:) iş kazası olmuş gibisinden..
Abla da evlenmenizi destekler, ben çok baktım biraz da gelin baksın diye. Sen dikkatli olAbooov ben bunu hesap edemedim
Bide bobrek yetersizligi var
Surekli ilgilenmek gerekiyor vs
Biraz da mantigi mi hesaba katsam acep
Neyse söylüyorum. Kötü niyetlilerin günahları kendi boyunlarına.Niyetim ciddi
Hadi soyle noluuur
Ay heyecan basti beni
Duyurursan umursar :)Ya umursamazsa
Bugunlerde pek ugramiyo gelince oyunculugumu sergilerimDuyurursan umursar :)
bu adayı soruyorum :) bu konu pek sardı beniBu adayi mi soruyosun digerlerini mi tatlim
Hata bende degil sizdeUmutsuz bir ay oldu sen adama daha merhaba diyemedin be..
Birini begenmek hoşlanmak ne zamandan beri boş is oldu canim chelzyHala mi boş işlerle uğraşıyosun umutsuz ya
Cok mantikli bir yaklasim ama ya ablasina falan bahsederse sizin apartmandaki kiz beni ekledi falan diyipte adim cikarsa mahalledeKiz umutsuz aradan biraz zaman gecsin fake hesabi unutsun kendi hesabindan ekle. Sonra işiyle alakali bir sey sor. Sizin is guvenligi uzmani oldugunuzu duydum bu alanda baska tanidigim kimse yok de bir soru salla. Kim oldugunu da soyle. Belki ilerler muhabbet. Gorunce de selam sabah nasilsiniz vs dersin.
Gec canim o birini begenmek ,hoslanmak mavralarini.Benim bildigim ve yakindan takip ettigim 1 bucuk senedir sen hep birilerinin pesinden koşuyosun ve genelde ayni numara.O fake hesap kimlerle kimlerle konustun.Durup bir düsün ben bir yerde yanlış yapıyorum de.Birak artik her gordugun yagiz delikanliya yürümeyi.Bak tutturamiyosun iste olmuyor.Çek şu işlerden elini ayağını da birisi gelip gercek duygularla oldurmaya calisilmadan seni bulsun.Bu dedigim kuvvetle ihtimal bir kulagindan girip oburunden cikacak ama yinede yazayim istedim.Birini begenmek hoşlanmak ne zamandan beri boş is oldu canim chelzy
Ben taktik veririm de sen uygulayamazsın şekerimHata bende degil sizde
Verdiginiz taktikleri uyguladim sonuc ortada
Cok mantikli bir yaklasim ama ya ablasina falan bahsederse sizin apartmandaki kiz beni ekledi falan diyipte adim cikarsa mahallede
Hele bahset senBen taktik veririm de sen uygulayamazsın şekerim
Nikahı basmadan olmazHele bahset sen
Uygulayacam belki ne malum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?