- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
- #1.001
Komsunun kardeşini agima dusureyim derkenYok söyleme bence de... Erkekler merak ediyorlar kim onlara hayran ya da tanidik biri mi diye. Öğrenince de kendilerince ego yapip canim isterse görüşürüm moduna giriyorlar, kiz nasilsa peşinde koşuyor diye düşünüyorlar. (Istisnalar kaideyi bozmaz ama benim fikrim ve gozlemlerim bu sekilde)
Ablayla samimiyet kurmaya baslamissin boyle devam et
Illa ki karşılasirsiniz
Hatta onun geldiğini gördüğünde al eline bir tabak kek falan, ablasina cik kapida karsilasmaniz bile olası bu sekilde.
Kapi önü de olsa tanisirsiniz ya da onun hemen arkasindan gidersen belki kapiyi o bile acabilir :) iceri buyur ederler girersin yine tanisirsin yani
Bu yol iyi devam et.
He anladim galiba
Cocukla gorusme ayarlayip senin gibi ilk gorusmede yaramazlik mi yapayim
Taktigin bu mu sekerim
Komsunun kardeşini agima dusureyim derken
Bi kac talibim daha cikti
Aklim karma karışık
Yapamazsın ki
Bak ben yatağa atmakla kalmadım nikahı da bastım. Gerçi hiç bir adam için senin şu çabanın yarısı kadar çabaya girmedim
Kursu varsa boyle seylerin gitmek istiyorum kursuna artik ya. Olmuyor yani olmuyor tam da asiri cabalamaktan herhalde. Yav siz de bir iki taktik verin de nasiplenelim belli ki biseyleri yanlis yapiyoruz. Umutsuz ayarlayamadi manitayi da dusunuyorum ben de komsunun kardesine vurulsam ben de ayarlayamazdim. Cok zor diil mi yahu. Sirf siz de degil ben kesin ayarlardim diyen hanimlardan yorum bekliyordum
Kursu varsa boyle seylerin gitmek istiyorum kursuna artik ya. Olmuyor yani olmuyor tam da asiri cabalamaktan herhalde. Yav siz de bir iki taktik verin de nasiplenelim belli ki biseyleri yanlis yapiyoruz. Umutsuz ayarlayamadi manitayi da dusunuyorum ben de komsunun kardesine vurulsam ben de ayarlayamazdim. Cok zor diil mi yahu. Sirf siz de degil ben kesin ayarlardim diyen hanimlardan yorum bekliyordum
Aaa bizim tatlı kızımız geri dönmüşKomsunun kardeşini agima dusureyim derken
Aklim karma karışık
Yapamazsın ki
Bak ben yatağa atmakla kalmadım nikahı da bastım. Gerçi hiç bir adam için senin şu çabanın yarısı kadar çabaya girmedim
Valla ben de 6 yildir yalnızım kimse yok ama inanın cabam da yokYarin asiri yakisikli bi adamla tinder dateim var ikinci bulusmamiz artik bu da beni es gecerse manastira filan basvuru yapicam bari hak yolunda calisalim bosuna rahibe hayati yasamiim.
Yaz bakalim siradaki talipleri kimlermis?Komsunun kardeşini agima dusureyim derken
Aklim karma karışık
Onlarida bu cocugun arkadas listesinden bulmadin demi umutsuz
Var oyle bir hissiyatim ama hadi hayirlisiOlur mu olur, valla hiç şaşırmam
Yurru beee kim tutar seniYapamazsın ki
Anlatacaktim ama vazgectim anlatmiyom hihooo bir değil iki değil hem de birkaç tane taliiiiip!!!
Önce hangisi olmayacak diye iddiaya girelim
Biraz anlat kimdir necidir bunlar da listeye ekleyelim
Bu date ugandada mıYarin asiri yakisikli bi adamla tinder dateim var ikinci bulusmamiz artik bu da beni es gecerse manastira filan basvuru yapicam bari hak yolunda calisalim bosuna rahibe hayati yasamiim.
Valla yerden goge kadar haklisinAaa bizim tatlı kızımız geri dönmüş
Kiz sahalara yeni taliplerle gelmissin :)))
Aklin neden karisiyor acaba?
Bak tatlım kalbinin sesini dinle, insaniz hoslaniriz ama bu kadar ayran gönüllü olma. Birini istiyorsan ona odaklan baktin olmuyor o zaman da biraz onu unutup.kendini dinle. Zaman ver biraz. Sonra yeni birine bakarsin. Böyle daldan dala olmuyor ki bacım
Komsunun kardesiO çocuk sana bakmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?