Komşunun Kardeşine Vuruldum

Bence sen 1. talibi değerlendir. Bi görüş bak bakalım. Bu komşunun kardeşi olmayacak gibi. Sürekli yüz yüze gelme durumunuz olmasa ekle derdim ama ters teperse üzülürsün. Artık seni gördü, beğendiyse o adım atsın.

Kuzum yorumlara hic bakmiyon mu sen allasen
Belki yuz yorumda fake acip ordan yürüdüğumu hakkinda bilgi sahibi oldugumu soyledim

1.talip bulundugum sehre 13 saat uzaklikta yasiyor hadi etkilendik diyelim nasil gorusecez bundan sonra aklimi bu kurcaliyor yoksa iyo hos yani gorunuste

Cagniiim kader arkadasim

1.talip bulundugum sehre 13 saat uzaklikta yasiyor hadi etkilendik diyelim nasil gorusecez bundan sonra aklimi bu kurcaliyor yoksa iyo hos yani gorunuste
Yeni atanmış öğretmense tekrar döner memleketine ama memleketi senin yaşadığın yer mi? Sen memursan onun yanına tayin istersin. Ya da o senin bulunduğun yere tayin ister. İşler ciddileşene kadar uzaktan devam eder. Yani sen daha iyi biliyosun oluru var mı, sizin şartlarınıza göre de değişir bu mesele. Uzaktan ilişki yürütemem diyorsan hiç görüşmemek en doğrusu tabi

Memur degilim evlenip farkli sehire gitmek ister miyim onu da bilmiyorum
Peki 2.talip hakkinda ne dusunuyorsun

Bak tatlim eger o taktiklerinden bana verip beni bi bas goz edersen iliski danışmanliginin onunde kuyruk olur herkes benden demesi
Yani simdiye kadar birini ayarlayamamisken eger bu isi sen basarirsan acayip reklamin olur bi düşün bak bunu

2.sini memleketten dolayi annem istemiyor o yuzden aklim karisti
1.sini de uzak mesafeden dolayi aklimi karistirdi iste
Yani bilmiyorum tanımak lazım bence. Memleketi çokta önemli olmuyor.
Komşunun kardeşinden nasıl bir enerji alıyosun. Cesaretini toplayıp ınstagram'dan eklesen aslında. Belki o şekilde olabilir. Reddetme durumunu göz önünde bulundurup yapman lazım ama

1 talibe mesaj attim yarin gelemeyebilirim duruma gore bakariz diye o da trip atiyo ben senin icin nerden geliyorum diye ben cocuk degilim kandirma kendini yazmis fena bozuldu

Senin yas kac kuzu
Demek sende bekarsin

1 talibe mesaj attim yarin gelemeyebilirim duruma gore bakariz diye o da trip atiyo ben senin icin nerden geliyorum diye ben cocuk degilim kandirma kendini yazmis fena bozuldu
Uzaktan olması kafamı karıştıyo kişisel algılama tarzı bir mesaj atabilirsin. Adam senin yaşadığın memlekette yaşıyorsa normalde, tayinini oraya aldırabilir belki. Böyle bir ihtimal varsa değerlendirebilirsin. Yoksa direkt söyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…