- 29 Ocak 2019
- 742
- 907
- 103
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
- #1.021
Bence sen 1. talibi değerlendir. Bi görüş bak bakalım. Bu komşunun kardeşi olmayacak gibi. Sürekli yüz yüze gelme durumunuz olmasa ekle derdim ama ters teperse üzülürsün. Artık seni gördü, beğendiyse o adım atsın.Valla yerden goge kadar haklisin
Ayran gonullu oldugum gercegini kabul ediyorum
Aklim oyle karisik ki
Bi akil verin hemde acilen
Neyse taliplerden bahsedeyim
1.talip benden 2 yas kucuk ogretmen yakisikli sempatik bulundugum sehre yakin bi semtte mesaj atti eger kabul edersem yarin gorusmek istiyor ben halen mesajina cevap yazmadim cocugun bulundugum sehre 13 saatlik mesafede bir sehirde yasiyor
2.talip 32 yasinda meslegi att eli yuzu duzgun birine benziyor kuzenimin is arkadasi o tavsiye etti ayni sehirdeyiz
Kuzum yorumlara hic bakmiyon mu sen allasenFake bir hesap açın oradan istek gönderin kabul ederse mesaj gönderin sohbet edin sevgilisi olup olmadığını öğrenin muhabbet ilerlerse kim olduğunuzu öğrenmek isterse açıklarsınız. Ama sadece ablasına gelirken apartmanda gördüğüm birine bu kadar çaba harcar mıyım hayatımda yeri var mıdır bence hayır. Sizin de bence merak duygusu kamçılıyor vurgun falan değilsiniz ulaşılmaz olan dikkat çeker belki tanışınca konuşma tarzı üslubu hayat görüşü falan hiç hoşunuza gitmeyecek yani.
1.talip bulundugum sehre 13 saat uzaklikta yasiyor hadi etkilendik diyelim nasil gorusecez bundan sonra aklimi bu kurcaliyor yoksa iyo hos yani gorunusteBence sen 1. talibi değerlendir. Bi görüş bak bakalım. Bu komşunun kardeşi olmayacak gibi. Sürekli yüz yüze gelme durumunuz olmasa ekle derdim ama ters teperse üzülürsün. Artık seni gördü, beğendiyse o adım atsın.
Cagniiim kader arkadasimKursu varsa boyle seylerin gitmek istiyorum kursuna artik ya. Olmuyor yani olmuyor tam da asiri cabalamaktan herhalde. Yav siz de bir iki taktik verin de nasiplenelim belli ki biseyleri yanlis yapiyoruz. Umutsuz ayarlayamadi manitayi da dusunuyorum ben de komsunun kardesine vurulsam ben de ayarlayamazdim. Cok zor diil mi yahu. Sirf siz de degil ben kesin ayarlardim diyen hanimlardan yorum bekliyordum
Yeni atanmış öğretmense tekrar döner memleketine ama memleketi senin yaşadığın yer mi? Sen memursan onun yanına tayin istersin. Ya da o senin bulunduğun yere tayin ister. İşler ciddileşene kadar uzaktan devam eder. Yani sen daha iyi biliyosun oluru var mı, sizin şartlarınıza göre de değişir bu mesele. Uzaktan ilişki yürütemem diyorsan hiç görüşmemek en doğrusu tabi1.talip bulundugum sehre 13 saat uzaklikta yasiyor hadi etkilendik diyelim nasil gorusecez bundan sonra aklimi bu kurcaliyor yoksa iyo hos yani gorunuste
Kiz sen tinderlarda mi takiliyosunYarin asiri yakisikli bi adamla tinder dateim var ikinci bulusmamiz artik bu da beni es gecerse manastira filan basvuru yapicam bari hak yolunda calisalim bosuna rahibe hayati yasamiim.
Memur degilim evlenip farkli sehire gitmek ister miyim onu da bilmiyorumYeni atanmış öğretmense tekrar döner memleketine ama memleketi senin yaşadığın yer mi? Sen memursan onun yanına tayin istersin. Ya da o senin bulunduğun yere tayin ister. İşler ciddileşene kadar uzaktan devam eder. Yani sen daha iyi biliyosun oluru var mı, sizin şartlarınıza göre de değişir bu mesele. Uzaktan ilişki yürütemem diyorsan hiç görüşmemek en doğrusu tabi
Bak tatlim eger o taktiklerinden bana verip beni bi bas goz edersen iliski danışmanliginin onunde kuyruk olur herkes benden demesiAhhah güzel iş fikri oldu bu. Sevgili bulamıyorum mu diyorsunuz-nuz-nuz, çabalamaktan yoruldum mu diyorsunuz-nuz-nuz, ilişkimi nasıl yoluna sokarım mı diyorsunuz-nuz-nuz?.. Öyleyse kudra ilişki danışmanlık-lık-lık... Randevu için: 0232 1111111
Şaka bir tarafa benim bir sırrım yok. Sadece kendimi seviyorum, kimse benden kıymetli olmadığı için çaba sarfetmiyorum. Biraz da bencillik var. Bir de birini görüp çok yakışıklıymış deyip bir şeyler hissetmedim hiç. Birinden etkilenmem için o kişiyle zaman geçirmiş, tanımış olmam lazım. Böyle olunca da haliyle ben daha etkilenmeden karşı taraf hamle yaptı şimdiye kadar. Bütün sevgililerim de önceden arkadaş olduğum insanlardı.
Yazından 1. daha çok içine sinmiş gibi geldi bana. Şehir değiştirmek istemiyorsan ilkini ele. 2. İle bi görüş bakalım. Beğenmezsen reddedersin ne kaybedeceksin kiMemur degilim evlenip farkli sehire gitmek ister miyim onu da bilmiyorum
Peki 2.talip hakkinda ne dusunuyorsun
2.sini memleketten dolayi annem istemiyor o yuzden aklim karistiYazından 1. daha çok içine sinmiş gibi geldi bana. Şehir değiştirmek istemiyorsan ilkini ele. 2. İle bi görüş bakalım. Beğenmezsen reddedersin ne kaybedeceksin ki
Yani bilmiyorum tanımak lazım bence. Memleketi çokta önemli olmuyor.2.sini memleketten dolayi annem istemiyor o yuzden aklim karisti
1.sini de uzak mesafeden dolayi aklimi karistirdi iste
Aman hic bi fırsatı da kacirma
1 talibe mesaj attim yarin gelemeyebilirim duruma gore bakariz diye o da trip atiyo ben senin icin nerden geliyorum diye ben cocuk degilim kandirma kendini yazmis fena bozulduYani bilmiyorum tanımak lazım bence. Memleketi çokta önemli olmuyor.
Komşunun kardeşinden nasıl bir enerji alıyosun. Cesaretini toplayıp ınstagram'dan eklesen aslında. Belki o şekilde olabilir. Reddetme durumunu göz önünde bulundurup yapman lazım ama
Kiz sen beni ne sandın acep neden kacirayim koca meraklisi miyimHahahhqhahahag allahım ölüyorum gülmekten.
Ben de eşimi öyle tavladım valla ama bu konu sahibinde 5 tane birden talibi çıksa yemin ediyorum hepsini kaçıracak potansiyel var.
Valla 20’ye bir kaldı. Bu istikrarla önüne gelene mavi boncuk dağıtmaya devam edersen işin zor.Aman hic bi fırsatı da kacirma
Liste uzayip gidiyor ama bi arpa boyu kadar yol kat edemedim
Aglanacak halime guluyom resmen
Acaba listedeki kacinci siradakini tutturcam
Senin yas kac kuzuValla ben de 6 yildir yalnızım kimse yok ama inanın cabam da yok
Tanıştığım ve tanistirildigim kisiler oldu, kafama uymadi/anlasamadik bir sekilde olmadi
Ama ben cok üzerinde durmuyorum
Gerçekten fazla caba demek, cabayi bosa cikaracak seylerin olmasi demek...
O yuzden akisina birakmak lazim, bir sekilde doğru insan vakti geldiğinde karşınıza cikar artik bu motto ile ilerliyorum
Ayrica kendime deger veriyorum öncelikle, benim için şeffaflık ve paylasim önemli. Tanıştıklarımın çoğu benim kriterim bu uyarsan olur modundaydi yani sen olmazsan baskasi tarzında bos beleş kisiler. Eee öyle olunca seni mi cekecegim diyorum haliyle.
O yüzden kimseyi kendinizden daha degerli kilmayin. Olmazsa da dogru zaman ve dogru kisi gelmemistir böyle bakin olaya.
Inşallah cok guzel bir bulusma olur sizinkisi de
Napayim peki sen soyle ayolValla 20’ye bir kaldı. Bu istikrarla önüne gelene mavi boncuk dağıtmaya devam edersen işin zor.
Önüne gelen her adama potansiyel koca muamelesi yapma mesela.Napayim peki sen soyle ayol
Uzaktan olması kafamı karıştıyo kişisel algılama tarzı bir mesaj atabilirsin. Adam senin yaşadığın memlekette yaşıyorsa normalde, tayinini oraya aldırabilir belki. Böyle bir ihtimal varsa değerlendirebilirsin. Yoksa direkt söyle1 talibe mesaj attim yarin gelemeyebilirim duruma gore bakariz diye o da trip atiyo ben senin icin nerden geliyorum diye ben cocuk degilim kandirma kendini yazmis fena bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?