Komşunun Kardeşine Vuruldum

Yaz bakalim siradaki talipleri kimlermis?
Yazsaydin hemen fake hesabindan gormuyorum seni kac zamandir hasta falan degilsin dimi diye :))
O dusunsun nerede goruyor acep beni diye

Onlarida bu cocugun arkadas listesinden bulmadin demi umutsuz
Yok daha neler
Yoklukta miyim k kadar da cocugun arkadas listesinden bulacam
Elimi sallasam ellisi cok şükur
Cocugun annesi abisine gecti o yuzden gelmez oldu zaar

Şöyle yazdim
Acikcasi senin uzakta olman kafami karistiyor kisisel algilama o yuzden dedim
Gordu cevap vermedi
Daha da yazmaz sanirim

Icin ferah olsun canim ablayla arkadaslik yok

Hic bisey yapmadan oylece bekleyeyim mi yabi talip gelmesini
Tam olarak demek istedigin bu mu
Odağın koca bulmak olmasın. Gördüğün her adamı nikah masasına oturtma hayalleri kurma. Evliliği amaç olarak koyma önüne.

Normal insanlar başka insanlar tanırlar, bu insanların arasından birini çekici bulur daha yakından tanımak isterler. Arkadaş olurlar, sevgili olurlar. Birlikte zaman geçirirler. Bir noktada evet bu hayatı birlikte, bir arada yaşamalıyız dedikleri zaman evlenirler. Evlilik hayat arkadaşı olmak için araç olur böylece. Sen araç olması gereken şeyi amaç yaparsan ve o amaca ulaşmak için bu kadar çabalarsan elinde beş para etmez bir evlilik olur en fazla.

Kuzum yorumlara hic bakmiyon mu sen allasen
Belki yuz yorumda fake acip ordan yürüdüğumu hakkinda bilgi sahibi oldugumu soyledim
Yok kuzum 50 sayfa okunur mu allasen ne uğraşcam yolun açık olsun

1. talip nerden mesaj atti instagramdan mi? Fake hesap olmasin ahshsh ava giderken avlanma

2. talibi kuzenin tavsiye etti de talibin bundan haberi var mi?

Bence ikincisi canim
1si hem uzakta tanimiyorsun etmiyorsun adam onca mesafeden gelecek de anlasacaksiniz da iliski yürüyeceksiniz zor is hem senden küçük onun da hevesi hemen kaçabilir sana biraz olgun ve seni dizginleyecek biri lazim
2.si hem yasca buyuk 32 yasinda bir adam bir nebze daha olgun oturaklidir. Hem meslegi herseyi belli, hem ayni sehirdesiniz sık sık görüşüp birbirinizi yakindan taniyabilirsiniz
Hem de tanıdık vasitasiyla tanışmak da güzel, anlasamasaniz bile arkadaş kalirsiniz hemen aşık olmadiniz ya birbirinize

Meraklılara özel fırından taze taze çıkan yeni listemiz;

Eki Görüntüle 2672437
Yaa sanki bir kisi eksik gerideki sayfalarda 16-1 ve 16-2 diye araya birini daha sıkıştırmıştın sanki
1 talibe mesaj attim yarin gelemeyebilirim duruma gore bakariz diye o da trip atiyo ben senin icin nerden geliyorum diye ben cocuk degilim kandirma kendini yazmis fena bozuldu
trip atanlardan uzak dur arkadas olsun sevgili olsun cekilmiyor
Senin yas kac kuzu
Demek sende bekarsin
Kuzum ben ablanim senin :) yas 34

Memleketinden dolayı annesi razı olmamış onada

Memleketinden dolayı annesi razı olmamış onada
Oooo daha baslamadan anneyi karıştırmış o da olmaz ki...
Bir görüş tanış ona göre ilerlerdin
Benim.memleket takintim.hic yok yeter.ki insan olsun, karakteri düzgün olsun
Elbette aldığı kültür vs önemli ama karsilikli anlayis varsa ve asgari musterekte bulusulabiliyorsa zaten o beraberlik evliliğe de gider, mutlu da olunur.
Cok detaya takilmayi da yanlis buluyorum

Bende aynı fikirdeyim. Bi de geleneksel bir tip olmadığı sürece hiç fark etmiyor bile dinmiş mezhepmiş memleketmiş

Yok daha neler
Yoklukta miyim k kadar da cocugun arkadas listesinden bulacam
Elimi sallasam ellisi cok şükur
Cocugun annesi abisine gecti o yuzden gelmez oldu zaar
Pardon yokluk derken umutsuz Listene bir bak istersen arkadasinin nisanlisi var yahu Canli yayin siritan vakasina girmeyelim bile bence
Neyse taliplerinden
2. Sec arada kuzen var senin tutukluguna arada o iki laf carpar vs bi sekilde yol alirsin saglikla ugrasan insanlarin empati ve sabir duygusuda gelismis oluyor sana daha tahammullu olur
Ayrica kimdir nedir en azindan en basit bilgileri bastan bilirsin

Digeri uzak (yenge icin bulunmaz nimet o ayri)
Ama onuda sehirden vs anladigimiz kadariyla yine sen buldun kimdir necidir bilgiler net degil 26 yasinda bunlar 10 yil geriden geliyor olgunluk muhabbetinde cekilmez
Birde ogretmenmis,surada kocam pinti,kartimi istiyor,bana harclik vermiyor vb denk geldigim tum konulardaki ayrica cevremdede iki ornekten gozlemledigim erkek kisisi ogretmenlerin parayla sikintisi olduguna kanaat getirdim
Oyle cok ozgur olmayabilirsin

Genellemek hoş olmasa da öğretmen erkeklerde genelde bi sikinti oluyor maalesef , vizyonları çok dar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…