- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
- #1.041
Yok daha nelerYaz bakalim siradaki talipleri kimlermis?
Yazsaydin hemen fake hesabindan gormuyorum seni kac zamandir hasta falan degilsin dimi diye :))
O dusunsun nerede goruyor acep beni diye
Onlarida bu cocugun arkadas listesinden bulmadin demi umutsuz
Şöyle yazdimUzaktan olması kafamı karıştıyo kişisel algılama tarzı bir mesaj atabilirsin. Adam senin yaşadığın memlekette yaşıyorsa normalde, tayinini oraya aldırabilir belki. Böyle bir ihtimal varsa değerlendirebilirsin. Yoksa direkt söyle
Icin ferah olsun canim ablayla arkadaslik yokSakin haaa ablayla arkadaş olma.. hickimse arkadaşıyla kardeşinin aşk yaşamasını istemez..bu değişik bir psikoloji.. bende olay tam tersi oldu..ablası benim hem komsum hemde arkadaşımdı..ve aşık olup tanışmaya çalışan da ben değil O idi..aramızda büyük bir aşk oldu evet ama inan ablası öğrenince pekte hoş karşılamadı..ha bu arada bu vatandaş bana Instagramdan ulaştı..ekledi arkadaş olarak sonra ufak ufak yazdı..sende aynı şeyi yapabilirsin.. takıp isteği gönder mutlaka cevap verecektir..ınstagram fotoğrafların da güzeldir umarım..erkekler güzel ve çekici kızlara kayıtsız kalamaz..ilgisi yoksa bile ilgisi başlar..seni bizimapartmana girip çıkarken çok görüyordum önerilerde ciktin ekledim dersin sonra gerisi gelir zaten:))
Hic bisey yapmadan oylece bekleyeyim mi yabi talip gelmesiniÖnüne gelen her adama potansiyel koca muamelesi yapma mesela.
Odağın koca bulmak olmasın. Gördüğün her adamı nikah masasına oturtma hayalleri kurma. Evliliği amaç olarak koyma önüne.Hic bisey yapmadan oylece bekleyeyim mi yabi talip gelmesini
Tam olarak demek istedigin bu mu
Yok kuzum 50 sayfa okunur mu allasen ne uğraşcamKuzum yorumlara hic bakmiyon mu sen allasen
Belki yuz yorumda fake acip ordan yürüdüğumu hakkinda bilgi sahibi oldugumu soyledim
Önce beğendim sonra güldüm sonra da şaşırdım baya karar veremedim hangi emojiye bassam diye
1. talip nerden mesaj atti instagramdan mi? Fake hesap olmasin ahshsh ava giderken avlanmaValla yerden goge kadar haklisin
Ayran gonullu oldugum gercegini kabul ediyorum
Aklim oyle karisik ki
Bi akil verin hemde acilen
Neyse taliplerden bahsedeyim
1.talip benden 2 yas kucuk ogretmen yakisikli sempatik bulundugum sehre yakin bi semtte mesaj atti eger kabul edersem yarin gorusmek istiyor ben halen mesajina cevap yazmadim cocugun bulundugum sehre 13 saatlik mesafede bir sehirde yasiyor
2.talip 32 yasinda meslegi att eli yuzu duzgun birine benziyor kuzenimin is arkadasi o tavsiye etti ayni sehirdeyiz
Bence ikincisi canimValla yerden goge kadar haklisin
Ayran gonullu oldugum gercegini kabul ediyorum
Aklim oyle karisik ki
Bi akil verin hemde acilen
Neyse taliplerden bahsedeyim
1.talip benden 2 yas kucuk ogretmen yakisikli sempatik bulundugum sehre yakin bi semtte mesaj atti eger kabul edersem yarin gorusmek istiyor ben halen mesajina cevap yazmadim cocugun bulundugum sehre 13 saatlik mesafede bir sehirde yasiyor
2.talip 32 yasinda meslegi att eli yuzu duzgun birine benziyor kuzenimin is arkadasi o tavsiye etti ayni sehirdeyiz
Yaa sanki bir kisi eksik gerideki sayfalarda 16-1 ve 16-2 diye araya birini daha sıkıştırmıştın sanki
trip atanlardan uzak dur arkadas olsun sevgili olsun cekilmiyor1 talibe mesaj attim yarin gelemeyebilirim duruma gore bakariz diye o da trip atiyo ben senin icin nerden geliyorum diye ben cocuk degilim kandirma kendini yazmis fena bozuldu
Kuzum ben ablanim senin :) yas 34Senin yas kac kuzu
Demek sende bekarsin
Memleketinden dolayı annesi razı olmamış onadaBence ikincisi canim
1si hem uzakta tanimiyorsun etmiyorsun adam onca mesafeden gelecek de anlasacaksiniz da iliski yürüyeceksiniz zor is hem senden küçük onun da hevesi hemen kaçabilir sana biraz olgun ve seni dizginleyecek biri lazim
2.si hem yasca buyuk 32 yasinda bir adam bir nebze daha olgun oturaklidir. Hem meslegi herseyi belli, hem ayni sehirdesiniz sık sık görüşüp birbirinizi yakindan taniyabilirsiniz
Hem de tanıdık vasitasiyla tanışmak da güzel, anlasamasaniz bile arkadaş kalirsiniz hemen aşık olmadiniz ya birbirinize
Oooo daha baslamadan anneyi karıştırmış o da olmaz ki...Memleketinden dolayı annesi razı olmamış onada
Bende aynı fikirdeyim. Bi de geleneksel bir tip olmadığı sürece hiç fark etmiyor bile dinmiş mezhepmiş memleketmişOooo daha baslamadan anneyi karıştırmış o da olmaz ki...
Bir görüş tanış ona göre ilerlerdin
Benim.memleket takintim.hic yok yeter.ki insan olsun, karakteri düzgün olsun
Elbette aldığı kültür vs önemli ama karsilikli anlayis varsa ve asgari musterekte bulusulabiliyorsa zaten o beraberlik evliliğe de gider, mutlu da olunur.
Cok detaya takilmayi da yanlis buluyorum
Yaa sanki bir kisi eksik gerideki sayfalarda 16-1 ve 16-2 diye araya birini daha sıkıştırmıştın sanki
trip atanlardan uzak dur arkadas olsun sevgili olsun cekilmiyor
Kuzum ben ablanim senin :) yas 34
Pardon yokluk derken umutsuzYok daha neler
Yoklukta miyim k kadar da cocugun arkadas listesinden bulacam
Elimi sallasam ellisi cok şükur
Cocugun annesi abisine gecti o yuzden gelmez oldu zaar
Genellemek hoş olmasa da öğretmen erkeklerde genelde bi sikinti oluyor maalesef , vizyonları çok dar .Pardon yokluk derken umutsuzListene bir bak istersen arkadasinin nisanlisi var yahu Canli yayin siritan vakasina girmeyelim bile bence
Neyse taliplerinden
2. Sec arada kuzen var senin tutukluguna arada o iki laf carpar vs bi sekilde yol alirsin saglikla ugrasan insanlarin empati ve sabir duygusuda gelismis oluyor sana daha tahammullu olur
Ayrica kimdir nedir en azindan en basit bilgileri bastan bilirsin
Digeri uzak (yenge icin bulunmaz nimet o ayri)
Ama onuda sehirden vs anladigimiz kadariyla yine sen buldun kimdir necidir bilgiler net degil 26 yasinda bunlar 10 yil geriden geliyor olgunluk muhabbetinde cekilmez
Birde ogretmenmis,surada kocam pinti,kartimi istiyor,bana harclik vermiyor vb denk geldigim tum konulardaki ayrica cevremdede iki ornekten gozlemledigim erkek kisisi ogretmenlerin parayla sikintisi olduguna kanaat getirdim
Oyle cok ozgur olmayabilirsin
Niye kiz nesi komik32 yaşındaki attallahımm ölüyorumm
Ay buda oyle bisey soylemeye gelmiyo hemen terslemeler triplerGenellemek hoş olmasa da öğretmen erkeklerde genelde bi sikinti oluyor maalesef , vizyonları çok dar .
Populer olmanın zorluklari iste be tatlim sende haklisinYok kuzum 50 sayfa okunur mu allasen ne uğraşcamyolun açık olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?