- 10 Ağustos 2009
- 26.197
- 18.339
- 823
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Utanan , çekinen , insanlardan uzak duran evde kalıyor haberim olsunYa iste soylemeye utanirim ablasina nasil diyim.
Ama bence yoktur hayatinda biri ya abisi de 40 yaslarinda o da hic evlenmemiş bekar
Haklisin valla ne diyim.Utanan , çekinen , insanlardan uzak duran evde kalıyor haberim olsun
Merhabalaşmadan olmazTaktikleri alalim madem
Ee özleştik tabiBak ya kalp kalbe karşıdır derler ne doğru bende umutsuz ne zamandır askli meşkli konu açmıyor diyordum ki o gün bugünmüş, asıl sen hoş geldin, o sopayı görmemiş olayım
Öylede kız bide evde kalık 40 yaşında abi varmıs ona yapmasın bide bizim kızıEşofmanla evde oturma her an hazırlıklı olAvımız yaklaştığında da hemen harekete geç bir yere gidecekmissin gibi evden çık merdivende yakala elbet orada selamlasirsin☺ Şakası bir yana ablasıyla tanış arani iyi tut kendini sevdir eğer kardeşinin ilişkisi yoksa ablası kendiliğinden aranızı yapmaya çalışır büyük ihtimalle ☺☺
Her zaman cesur olanlar kazanır umarım bizi işleten bir erkek değilsinHaklisin valla ne diyim.
Suan garip bi ozguven geldi bana
Sosyal medyadan mi eklesem ne yapsam
Hayır yani ablasi da demiyor ki bu apartmanda bekar kiz var kardesimle aralarini yapayim diye bunun ablasinda is yok yahuEşofmanla evde oturma her an hazırlıklı olAvımız yaklaştığında da hemen harekete geç bir yere gidecekmissin gibi evden çık merdivende yakala elbet orada selamlasirsin☺ Şakası bir yana ablasıyla tanış arani iyi tut kendini sevdir eğer kardeşinin ilişkisi yoksa ablası kendiliğinden aranızı yapmaya çalışır büyük ihtimalle ☺☺
Ahahahaha tam bir dram olur o zamanÖylede kız bide evde kalık 40 yaşında abi varmıs ona yapmasın bide bizim kızı
Yok artik daha neler ne erkegiHer zaman cesur olanlar kazanır umarım bizi işleten bir erkek değilsin
Ay Allah korusun ya abisi hic tipim degil zatenAhahahaha tam bir dram olur o zaman
Ya aslinda utangac bi tip gibi sankiMerhabalaşmadan olmaz
Öyle dolaylı yollar yorucu geliyor bana.
Bir şekilde denk gelip annesi için geçmis olsun dileyin derim. (Negzel insan annemi de düşünüyor desin) Bir sonraki karşılaşmada selamı o vermiyorsa atıyla uğurlayıverin.
Daha neler yahuÖylede kız bide evde kalık 40 yaşında abi varmıs ona yapmasın bide bizim kızı
Uuu ailece vurulmuşsunuz çocuğaEnistem bile dedi ki bu cocukla arani yapsana duzgun birine benziyor
Valla cok iyi fikir ama cocugun gelis saatleri belli olmuyo ki adam polis calisma saatleri duzensiz bu sabah gelmisti mesela sonra bi baktim aksam da burdaydiÖnce ablasıyla arkadaş ol.Bir kek,börek yap git komşunun kapısını çal.Mesela çocuğun geliş Zamanını kolla tam o kapıdan girerken ver keki o sırada hem çocuk seni görür hem de ablasından puan toplamış olursun hamarat kız diye
Ya ben üst katta diye düşünüp planı ona göre yapmıştım bu giriş kat işi bozdu merdivende yetisemezsinHayır yani ablasi da demiyor ki bu apartmanda bekar kiz var kardesimle aralarini yapayim diye bunun ablasinda is yok yahu
Av yaklastiginda nasil takip edecem geldiginde arabasindan iniyor bina kapisindan giriyor zaten giriş katında ablasi direkt eve giriyor. Nasil denk getirecem ki
Valla annemin bile haberi varUuu ailece vurulmuşsunuz çocuğa
Garibim potansiyel damat adayı farkında değil.
Valla annemin bile haberi var
Aksam balkonda oturuyoduk bi araba yanasti kapiya
Anne o kim dedim kadinin yakisikli kardesi diyor
Bak bu durum sıkıntı.Eve geliş saati belli olmayan bir eş istiyormusunValla cok iyi fikir ama cocugun gelis saatleri belli olmuyo ki adam polis calisma saatleri duzensiz bu sabah gelmisti mesela sonra bi baktim aksam da burdaydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?