Komşunun Kardeşine Vuruldum

Eşofmanla evde oturma her an hazırlıklı ol Avımız yaklaştığında da hemen harekete geç bir yere gidecekmissin gibi evden çık merdivende yakala elbet orada selamlasirsin Şakası bir yana ablasıyla tanış arani iyi tut kendini sevdir eğer kardeşinin ilişkisi yoksa ablası kendiliğinden aranızı yapmaya çalışır büyük ihtimalle

Öylede kız bide evde kalık 40 yaşında abi varmıs ona yapmasın bide bizim kızı

Hayır yani ablasi da demiyor ki bu apartmanda bekar kiz var kardesimle aralarini yapayim diye bunun ablasinda is yok yahu
Av yaklastiginda nasil takip edecem geldiginde arabasindan iniyor bina kapisindan giriyor zaten giriş katında ablasi direkt eve giriyor. Nasil denk getirecem ki

Ya aslinda utangac bi tip gibi sanki
Önüne bakip yürüyor hep
Hatta gecen gun enistemle eve cikarken cocukla karsilastik enistem selam verdi cocuga o da basini kaldirip selamini aldi.
Enistem bile dedi ki bu cocukla arani yapsana duzgun birine benziyor

Valla cok iyi fikir ama cocugun gelis saatleri belli olmuyo ki adam polis calisma saatleri duzensiz bu sabah gelmisti mesela sonra bi baktim aksam da burdaydi

Ya ben üst katta diye düşünüp planı ona göre yapmıştım bu giriş kat işi bozdu merdivende yetisemezsin Tek çare kek börek yapıp çocuk evdeyken getirmek

Önce bir kez denk gelmeye çalışın, bir bakın bakalım size bakacak mı. Az çok belli eder hoşuna giderseniz. Buna benzer bir şey yaşadım, dün sabah kestim görüşmeyi. Adam Almanya'dayken ablasının Facebook adresinde resmini görüp beğenmiştim, ablası komşum bu arada. Konuşma anında birkaç ay sonra geleceğini öğrendim hatta aynı apartmanda daire tutacağını, sevinçten havalara uçtum. Adam taşındıktan sonra birkaç kez denk geldik ama ben yüzüne bakamadım,direkt geçtim yanından karşılaşınca o da bakmıyor gibiydi. Aradan bir yıla yakın süre geçti neredeyse hiç denk gelmedik. Bir gün telefonum bozuldu ablamın telefonundan bir şeye bakarken adamın apartmanın WhatsApp grubunda ekli olduğunu gördüm telefonunu kaydettim. Ardından Facebook hesabımdan senkronizasyon yaptım ve iki gün sonra falan adam önerilerde çıktı ama ilk adımı ben atmadım. Birkaç ay sonra ben kendisinde çıkmış olacağım ki ekledi beni, sanki tanımıyormuşum gibi yaptım önce , sen x in kardeşi misin diye sordu, meğerse o da görüp beğenmiş. İlk attığı mesajlarda "bu kader olmalı, benim boşanıp buraya gelmem, seni her yerde aramam, şu an tanışmamız..." neler neler yazdı. Yüz yüze bir kez görüştük kahve içmek için buluştuk, "karşımdasın, inanamıyorum" dedi ve bir daha hiç yüz yüze görüşmedik neredeyse 1, 5 ay olacak. İlkinde o davet etti bunda da ben davet ettim "bakarız" dedi gelmedi. Sonra lafını bile getirmedi, ben de konuyu açmadım. Sabah "aşkım günaydın" yazar akşam da "iyi geceler". Çok nadir ne yapıyorsun diye sorar. Bir kez güzellikle anlattım haklısın dedi yarın arayacağım, aramadı hiç. Bugün de "canımın içi günaydın" yazmış, "eee sıktın artık, sana da canına da,seninle mi uğraşacağım. Uyandırma servisine ihtiyacım olsa telefonu ayarlarım. Git başka kadınlara günaydın yaz" dedim bastım engeli. Uğraşmaya değmez bu erkekler için, akışına bırakın kimse için uğraşmayın. Onlar sizin için uğraşsın Eğer sizi beğenirse zaten o bir şekilde size ulaşacak, merak etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…