- 20 Ekim 2018
- 2.667
- 4.076
- 133
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Kimse kimseyle tanısşmıyor görümce elti muhabbetiAblası ile yengen tanışıyorlarmı
Böyle de zor biraz sevgilisi olmadığından %100 emin olmadan adım atma derim benYok sadece merhaba merhaba o kadar
Bi tek kucuk yegenim ve ablasinin oglu arkadaslar birlikte oynuyolar falan
Arkadasindan korkulur valla seytana pabucunu ters giydirir bu kizBenim arkadasim şöyle yapti,çocuğu internette beğenmişti bizim okuldan bile degildi çocuk ailesini falan araştırdı etti uzun sure stalkladi beğendi kafaya koydu, arkadaşlarından en cok takıldığı kişileri saptadi bir şekilde denk getirdi birisiyle bi bahane ile konuşup tanıştı arkadas oldu, sonra yavaş yavaş çocuğun arkadas grubuyla tanıştı hatta bi ara çocuğun tüm arkadaşlarıyla selamlasiyodu sadece çocuğu daha hic canlı görmemişti derken bi ortamda çocukla da tanışıp ordan yurudu
simdi bu yaz evlenecekler
Siz tabi bu kadar profesyonel olamayabilirsiniz ama internetten bulmuşsunuz cocugu, ordan biraz takip edin oldugu bi ortama girebilirsiniz yada bir gun evdeyken kek kurabiye falan dağıtabilirsiniz apartmana.. girip çıkarken bakısırsıniz bir sürü yolu var aslinda tanismanin
Yoksa da olabilir.Allahtan muhabbetleri yok
Yoksa kesin taş koyardi bu işe
Yahu ablasiyla tanisiyoruz zaten adımı falan biliyordurAblasıyla tanışırsan gerisi çorap söküğü gibi ilerler
Aslinda annesini gördüğüm kadariyla kadinin bi ayagi cukurda gidici gibi sanki onun cenazesinde mi tanisayimAnca bir cenaze Allah korusun yada bir düğün olursa görüşebilirsiniz tanışma amaçlı (düğün esas oğlanın olmadığı sürece)
Aklıma şey geldi yanııık yanıık görümceYoksa da olabilir.
Sen çocukla tanissan bir seyler olacak olsa ablasi mutlaka sorar yengene senin gorumce nasil diye
Aha da baslamadan bittiiiii
Ozaman konuyu direk ablasına söyleyeceksinYahu ablasiyla tanisiyoruz zaten adımı falan biliyordur
Oyle bi muhabbetimiz yok o kadar
O ne kiz anlamadimAklıma şey geldi yanııık yanıık görümce
Kız Allah seni emii yaa gece gece güldürme beni günaha girecem o olabilir belkiAslinda annesini gördüğüm kadariyla kadinin bi ayagi cukurda gidici gibi sanki onun cenazesinde mi tanisayim
Yorgunluk....Kafalar bi milyon gece gece desene
Beyaz atli prensim belki o benim kiyar miyim ayol
Ya iste soylemeye utanirim ablasina nasil diyim.Ozaman konuyu direk ablasına söyleyeceksin
Zaten sevgilisi varsa sana olmayacağını söyler sende boşuna hayaller kurmazsın
hahaha ha görümce demesin yanılkkk yanılkkk gelinnnn gelmiş benim kardeşimi ayarlıyor...O ne kiz anlamadim
Kv de gömdüm ayak üstü allah gecinden versin çok hayırlı bir gelin olacan belliAslinda annesini gördüğüm kadariyla kadinin bi ayagi cukurda gidici gibi sanki onun cenazesinde mi tanisayim
Taktikleri alalim mademYorgunluk....
Hadi bakalım şansınız bol olsun.
Aslinda annesini gördüğüm kadariyla kadinin bi ayagi cukurda gidici gibi sanki onun cenazesinde mi tanisayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?