Komşunun Kardeşine Vuruldum

Yoksa da olabilir.
Sen çocukla tanissan bir seyler olacak olsa ablasi mutlaka sorar yengene senin gorumce nasil diye
Aha da baslamadan bittiiiii
Çocuk bi bilse halbuki başına neler gelecegini tövbe adim atmaz apartmana
Ama bence hiç şansı yok gibi ya yine de umudunu kırmayalım ablası yengesine bi sorsa senin görümce basil biri diye cocuk anında toz olur
Ayyy düşündüm de tövbeler tövbesi bir de evleneniyormus çocuğunda iç güveysi alıyormuş

Basindan sonuna kadar heyecanla okudum yazinizi
Maalesef sonu hüsranla bitmis ne yazik ki
Tabi belli olmuyor bu isler kaderin gibi görürsün aslinda degildir ve yahut tam tersi
Valla cok iyi haddini bildirmissin eskilerde bende de vardi oyle biri sabahlari gunaydin yazardi sadece uyandirma servisi
Bu cocuga gelecek olursakta cocuk basini kaldirip hic etrafina bakmiyo ki cok mu edepli nedir yahu yani beni gorse tanir mi onda da tereddutluyum

Bu sosyal medyadan ekleme işi aklima yatti aslinda
Hem profil resmime uzaktan bi foto koyarim tanimaz. Hem kabul etmezse zaten anlarim ki hayatinda biri var
Yada kabul etti diyelim kimsin falan derse ne derim cidden hic bi fikrim yok

Tatlim bu kadar hasretlik cekmene gönlüm razi olmadi sahalara geri döndüm
Yani görünüş olarak oyle ayrica apartmandaki herkes ne kadar düzgün aile falan diyor

Bence Facebook'tan siz eklemeyin. Çocuk geldiği zaman bir bahane ile ablasına gidin. Mesela evinizde böcek olsun, birkaç daireyi gezin ilaçlatalım diye konuşun ya da alın elinize bir avon tarzı katalog satıyormuş gibi yapın. Ablasına gidin ürün tanıtın, samimi olmanın yolu çok. Siz eklerseniz samimi olmadan adam yanlış anlar, kalbiniz kırılabilir.

Birgün denk getir de güzel güzel hazırlan abartıya kaçmadan; sana âşık olacağı şekilde. Pat diye karşılaş yanından geç. Çok da güzel ağır olmayan bir parfüm kullan saçlarına. Öyle kala kalsın belki seni bulmak ister.

Sizin semtte oturuyorsa tam olarak evini öğren sonra nerelere takıldığını öğren her durumda onunla karsilasmaya bak. Karsilastiginda gülümseyip merhaba de... sevgilisi var mi önce onu bi çöz. Sozyal medya da çat pat bellidir birşeyler. Oyle ablasiyla konusmakmis klasik olma. Nasilsa kaybedecegin bisey yok. Olmazsa da olmaz yani

Ay yıllar önce bende komşu oğlunu gözüme kestirmiştim. Ama asla karşılaşamazdık hep camdan izlerdim.
O zaman seçim zamanıydı, anket ayağına arkadaşımı anketör yapıp evine yollayııp çocuğun adını öğrenmiştim sonrada facebooktan eklemiştim ve konuşmaya başlamıştık
Aman allahım şuan olsa asla yapamam

Bence önce hayatında biri var mı yok mu emin olun. Eğer dişli birine denk gelirseniz hiç hoş olmaz. Benim kuzenimin erkek arkadaşına biri böyle vurulmuştu da kadın sonunda nereye kaçacağını bilemedi. Bence sosyal medyadan eklemeden önce hayatında biri var mı yok mu öğrenin.

Bence önce hayatında biri var mı yok mu emin olun. Eğer dişli birine denk gelirseniz hiç hoş olmaz. Benim kuzenimin erkek arkadaşına biri böyle vurulmuştu da kadın sonunda nereye kaçacağını bilemedi. Bence sosyal medyadan eklemeden önce hayatında biri var mı yok mu öğrenin.

Demek senin de görümcen olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…