• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşunun köpeği

Aklima hic bi cozum yolu gelmedi maalesef.
Kopegi,kedisi,cocugu,gurultusu hic eksik olmuyo masallah insanlarimizin.Kimsenin kimseye saygisi yok,Allah yardimcimiz olsun.
kedi köpek eksik olmuyor mu yazdınız . ben anlamadım ne kastettiğinizi . onlar eşya değil ki insanların olsunlar. onlar bu dünyada yaşayan canlılar . bazı insanlar merhametli olup yemek su yuva sağlarlar. köpekler insanlar bir bitmediler demiyorsa bence biz susalım . hem ortamlarına sürekli bina yapıp hayatı onlara zindan eden biziz . inşallah herkes yardım eder de artar bu insanların sayısı .

Belediyeye şikayet etmenizden çıkarttım
Siz benim hangi şehirde yaladığımı biliyor musunuz? Antalya Muratpaşa bi bak araştır. Hayvanlara verdiği hizmete barınaktaki hayvanlara neler yapıldığına. Ne kadar hassas davranıldığını bi gör ona göre konuş.

Ben seni anlıyorum arkadaşım annemin evinin arkasında da vardı böyle gece gündüz havlayan bir köpek .. Sahibiyle gidip konuşsan tasmalar oluyor köpek çok haclayinca onu engelleyen onlardan alıp taksinlar..belediye bisey yapamaz

Canım sahibiyle konuşmayı denedin mi o köpek bağlı olduğu için de havlar.
Babamlarinda köpeği var . bahçemizde 4 senedir büyüttük. Yazın eşimle tatile gidiyoruz gece paşanın havlamasina uyuyamiyoruz. Babam gece çıkıp kulübesinden salıyor pasayi o dışarda geziyor biz de rahat bi uyku uyuyoruz . ama eğer dışarı salmazsak mumkunati yok sesten uyumak mümkün değil . sabah gene kendisi kulübesine geliyor .
Hayvansever miyiz?? Evet .
Ama napim ? Gece alıp koynuma mi yatırmam gerekiyor yani seviyorum diye .
Hayvanseverlikten anladiginiz bu mu yani . sonuçta aynı şartlara nasil uyum saglayalim böyle bişey mümkün mu onun yaşam şartları başka benimki başka .
Konu sahibine saldiranlari da anlamak mümkün değil bebeğim korkuyor uyuyamiyor diyor kadına demedikleri kalmamış .
Sahibiyle konuşmayı dene canım belki gece salma imkanı falan varsa en azından çözüm bulunabilir.
Ayrıca hayvanseverlik adı altında aynı yatakta yatan aynı masada yiyen insanları da anlayamıyorum . Tamam sev de koynuna almaya ne gerek var . Veya milleti rahatsız etmeye ne hakkin var .

Ben seni anlıyorum arkadaşım annemin evinin arkasında da vardı böyle gece gündüz havlayan bir köpek .. Sahibiyle gidip konuşsan tasmalar oluyor köpek çok haclayinca onu engelleyen onlardan alıp taksinlar..belediye bisey yapamaz
Köpeğe elektrik veren tasmalardan yani?
Yemin ederim korkuncsunuz sizin üstünüzde deneyelim mi?

Siz benim hangi şehirde yaladığımı biliyor musunuz? Antalya Muratpaşa bi bak araştır. Hayvanlara verdiği hizmete barınaktaki hayvanlara neler yapıldığına. Ne kadar hassas davranıldığını bi gör ona göre konuş.
Barinak sahipsiz kopege bakar.oyle sahipli kopegi kimse alamaz kusura bakma.
Ailesi olan cocugu cocukesirgemenin almadigi gibi...

Hatta bide bu şikayetlerden bizde bıktık kusura bakmayın diyolar:KK53:
O hayvanın sorunu ne de mükafat havlıyor dememiş hiç bir hayvan sever dostumuz. Benim gibi hayvanlara bu kadar itina gösterip seven koruyan birini de hayvan düşmanı yaptınız. Helal.

O hayvanın sorunu ne de mükafat havlıyor dememiş hiç bir hayvan sever dostumuz. Benim gibi hayvanlara bu kadar itina gösterip seven koruyan birini de hayvan düşmanı yaptınız. Helal.
Arkadasım gerçek bir hayvan dostu olsan hiçbir koşulda barınağı aramazsın.İsim vermicem ama benim bulunduğum ildeki barınağıda sadece ziyarete gidersen yada internetten takip edersen harika şeyler görürsün.Ama bunun bide arka perdesi var o gördüğünüz sadece makyaj.İstisnalar hariç

Kopek zaten havlar bu onun sorunlu olsugunu gostermez tipki sizin konustugunuz gibi.insan konusur,kopek havlar,kedi miyavlr vs.bu dogal bir durum...
Kafayi takmayin duymazsiniz bile ben bizimkini duymuyorum cunku kafayi takmiyorum...

Bu olayi bire bir yasamis olarak anlatayim geliyorlar.
Asi karnesi, yasadigi yer,kimligi,belediyeye kayiti varmi bakiyorlar varsa kopegi sevip gidiyorlar:deli:

Anladim.Hayvanlari cok seviyorum,hele o barinaktaki kopeklerin caresizligine kahroluyorum keske gucumuz yetse de hepsine iyi,temiz bi yasam alani sunabilsek.Fakat Su da bi gercek ki sorumsuz sahipleri yuzunden insanlari rahatsiz eden hayvanlar ne yazik ki var ve ben bunu hafife alamiyorum,hele de saygisiz sahipleri yuzunden bi insani hayvan dusmani olarak etiketlemek bana gore degil.

Barinak sahipsiz kopege bakar.oyle sahipli kopegi kimse alamaz kusura bakma.
Ailesi olan cocugu cocukesirgemenin almadigi gibi...
Kardeşim bi anlamaya çalış alıp götürsünler diyen mi oldu. Öldürsünler diyen mi oldu. Sen hiç tanık oldun mu belediyenin birinin evinde hayvan götürdüğüne. Bunu Nerden düşünüyorsunuz. Belli ki bu hayvanın bi sıkıntısı var. Ama anlamadan dinlemeden konuş yaygara kopar

Anladim.Hayvanlari cok seviyorum,hele o barinaktaki kopeklerin caresizligine kahroluyorum keske gucumuz yetse de hepsine iyi,temiz bi yasam alani sunabilsek.Fakat Su da bi gercek ki sorumsuz sahipleri yuzunden insanlari rahatsiz eden hayvanlar ne yazik ki var ve ben bunu hafife alamiyorum,hele de saygisiz sahipleri yuzunden bi insani hayvan dusmani olarak etiketlemek bana gore degil.
Anlatmak istediğimi anlattığınız için çok teşekürler

Kardeşim bi anlamaya çalış alıp götürsünler diyen mi oldu. Öldürsünler diyen mi oldu. Sen hiç tanık oldun mu belediyenin birinin evinde hayvan götürdüğüne. Bunu Nerden düşünüyorsunuz. Belli ki bu hayvanın bi sıkıntısı var. Ama anlamadan dinlemeden konuş yaygara kopar
Haa siz kopege acidiginizdan onu cok dusundugunuzden belediyeyi aradiniz baska nereleri arasam diye danistiniz.
Sorun cocugunuzn korkmasi sizin rahatsiz olmaniz degil.:deli:
Cin olmadan adam carpmak ya da ettigi laftan utanip cark etmek diye buna denir:dondurma:

Back
X