komşunun oğlu'nun wc sorunu

pelintoprak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
1.399
24
118
35
dün akşam satteleri evde yalnızdım eşimin gelmesini beklerken kapı çaldı üst katta oturan komşumuzun askerden gelen oğlu (annesiyle fazla samimiyetimiz yok hatta çok gürültü yaptıkları için tavanan vururuz genelde ) '' abla tuvaletinizi kullanabilirmiyim '' dedi. ben ne diyeceğimi şaşaırdım evde eşim yokken almam hiç doğru olmazdı. o an wc de arıza var filan salladım bi yalan almadım içeri. gerçi çocuk ta anladı yalan söylediğimi. neyse kapadım kapıyı 3 dk. sonra eşim geldi. eşime söylemedim çünkü muhafazakardır ve çok kızar '' ayıp ne işi var genç evli bi kadının evine wc ye geliyo dengesiz mi bunlar terbiyesizler filan diye saydırırdı ben de tadımız hiç kaçmasın işe gittiğinde endişe etmesin diye hiç bişey demedim. sizce çocuğun yaptığı normal mi bu arada benden 5 yaş küçük. sonuçtan askerden yeni gelmiş genç çocuk.ya alsaydım o sırada eşim gelecekti sonrasını düşünemiyorum bile. insan hiç evde yalnız olan bi kadının evine tek başına herhangi bi sebepten girer mi ? bu bizim kültürümüze biraz ters değil mi sizce??

ayy sakın ha kapıyı açma bi daha ona.evde neden yapmaz kiç.ola ki tuvalette prblemi var evinde,sonuçta erkek bu bir pet şişeyle işini görür yani.kimdir nedir bilemezsin.askerden de yeni gelmiş kimbilir kafasında ne tilkiler dönüyordur.eğer annesi ya da evden başkalarını görürseniz laf arası sor hayırdır tuvaletiniz mi arızalandı diye.öğren gerçekten mi diye?hoş gerçek olsa bile ne alaka yani.çok sıkıştıysa gitsin camiye.sakın ha sakın açma.neler var görüyoruz tv de.5 lira için iki çocukla anneyi doğradı ya komşu çucuğu Allah korusun

densizlik etmiş,dışarıda lavabo var sürüyle....iyi ki almamışsınız..ben valla alt komşunun evine bile gitmem bayan olduğum halde,samimiyetim yok zaten....

Koskoca adam acetini görmek icin sizin kapinizimi caldi.:Oiyiki almamissin canim esinin yanlis anlamasini birak komsu bile olsa kimdir nedir yine pek tanimadigin biri hirlimidir hirsizmidir belli degil.

ohh rahatladım walla . dünden beri aklıma takılıyor ayıp mı ettim diye. yada ne bilim niye gelir ki ayıp olduğunu bilmiyor mu? ailesinden hiç mi öğrenemedi yalnız bi kadının evinde erkeğin her ne sebepten olursa olsun ne işi var gitsem ayıp olur diye düşünmedi mi o acaba? ben komşumun evinde oturmaya gittiğimde bile çok zor durumda kalmadıkça wc yi kullanmam bu genç wc için kapıyı çalıyo . acaba wc bahanemiydi ya korktum şimdi..

aaaa bide utanmadan wc ni kullanabilirmiyim diyo
hadi baska bise olsa anliyayim ama hic mi utanmiyo yuhhh
hic olmadi evdeki saksiya, kovaya yapsin deli mi ne

ne konuda olursa olsun asla evde yalnizsam erkek almam eve bide tanimiyorsun hirli mi hirsiz mi

iyi yapmissin canim

bide diyorum ki keşke wc bozuk filan demeseydim açık açık eşim evde yok kusura bakmayın içeri kabul edemem deseydim de utansaydı biraz.

bencede kork walla dikkat et o cocuga ve annesini görünce söyle

oglunuza lütfen yalniz bir bayanin evine girip wc kullanabilirmiyim diye sormasinin uygun olmadigini anlatin

bencede kork walla dikkat et o cocuga ve annesini görünce söyle

oglunuza lütfen yalniz bir bayanin evine girip wc kullanabilirmiyim diye sormasinin uygun olmadigini anlatin

annesine desem şöyle cevap verir '' ayyy canımm o daha küçük ya iyi niyetli de düşünememitir. senide ablası gibi görüyo '' derr

annesine desem şöyle cevap verir '' ayyy canımm o daha küçük ya iyi niyetli de düşünememitir. senide ablası gibi görüyo '' derr

askerden yeni geldi diyosun nerden baksan 21 yasindacok kücükmüs canim ufaltsinda cebine soksun annesi bari
valla askerden yeni gelmis libido tavandir onun suan, amman dikkat et
bide esin tam o wc deyken eve geldigini düsünmek bile istemiyorum

aynen öyle.. bana güvensizliğinden değil ama ne diye elin adamını eve alırsın diye düşünmek bile istemiyorum. bu herkese her kültüre göre yanlış ve düşününki benim eşim doğulu onlarda böyel şeyler cinayet sebebirdir inş. bidaha gelmez o salak çocuk

akşam eşime bu olayı anlattım ama çocuk annesiyle gelmişti dedim yine çok kızdı gerçeği bilse nler olurdu düşünmek bilem istemyorummmm

bu kadar fesat dusunmenize ne gerek var tabi haklisiniz evde yanlizmissiniz dogru olani yapmissiniz ama,
sizdende 5 yas kucukmus abla demis size belki o anda gercekten sksti ve sizin kapinizi caldi nerden bilsin ki evde yanlizsiniz ?

tatlım fesatlıkla alakası yok ki bunun.. öreneğin sen evine geldin evde kimse yok anahtarında yok fazla samimi olmadığın hatta hiç evine bile gitmediğin genç komşunun kapısını çalıp wc yi kullanabilrimiyim dermisin? gidilmez yani yanlışş

kesinlikle çok yanlış .iyi ki kabul etmemişsiniz eve. eşşek kadar adamın sizin evinizde işi ne. düşünemiyor mu resmen terbiyesizlik. işin altında başka şey olmasında aman dikkatli olun derim.

İlk kez böyle bişi duyuyorum, dumur oldum.. İyi durumu idare etmişsiniz. Ben olsam pat diye kapatırdım yüzüne kapıyı, terbiyesizzzz..

Sapıktır, fetiştir. Banyodan kirli çamaşırlarını alır, saklar. Sonra eşine gösterir, eşinle ilişkim var bak bu da çamaşırı diye.. Bunlar hayal değil oluyor, aman dikkat et. Fesat diyen arkadaşa bakma boşver biz fitne fesat olalım. O da ne demekse sanki milletin rızkına göz dikmişiz de fesat olduk. Dikkatli ol canım herşey olur. Kapıyı açmak bile yanlış aslında..

Kirli çamaşırdan zevk alan sapıklar var, var da var. Rabbim tüm kardeşlerimin ailesini yuvasını evlatlarını korusun inşallh..

Son düzenleme:

canim zaten yaptigin dogru eve almamissin,diyemem tabiki ama belki iste cocuk dusunemedide caldi kapiyi bazi yorumlarda direk cocuk sapik vs,oldu oyuzden dedim fesatsiniz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…