komşunun oğlu'nun wc sorunu

ben dedimmi niye almadin iceri yapsaydi tuvaletini falan,sadece cocugun direk sapik ilan edilmesine fesatlik dedim,sen kendi yorumuna bak benim yorumuma ne karisiyorsun fesat diyen arkadas bakma diyerek sanki adamdan sayma der gibi ne demek oldugunu ogrenmek istediysen sorabilirdin bizde biliyoruz kimseye guven olmayacagini ben olsam bende almazdim iceri ama yazik derdim herhalde evde kimsesi yok mecbur kaldida caldi,direk sapiktir sudur budur diye damgalamazdim insanlari

İnsanın aklına bile gelmez hiç görüşmediği bir kapıyı çalıp tuvalete gidebilir miyim demek. Cami var, arkadaşların dediği gibi saksı var, şişe var. Bazen insan bazen düşünmeden haraket edebiliyor. Yoksa askerden gelmiş dikkat et vs ye katılmıyorum. Her askerden gelen komşusunu taciz etsin yok böyle birşey. Bir sevgilşsi yoksa gider geneleve, 50 TL de mi bulamayacak.

O yüzden altında birşey arayıp, ürkmeye gerek yok muhtemel anlık ve düşünülmeden yapılan bir harekettir.

Son düzenleme:
cocuk ıcın kesın kotu nıyetlıdır dıyemem ,ama dusuncesız cahıl bırı oldugu kesin.
12-15 yas grubu olsa hadı aklı ermıyor dersın de,yetıskın bır cocugun hıc tanımadıgı bır eve gıdıp wc kullanmak ıstemesı oldukca ılgınc.
kahve seker ıstemeye gelır de hadı bır yerde algılanır da,elın evın de wc ıhtıyacını karsılamak da neyın nesıdır

basligi gorunce dedimki heralde 2 3 yaslarinda wc ogreniyor,icini okuyunca gozlerim yerinden firladi...
En iyisini yapmissiniz kimseye guven olmaz bu devirde...

Ben bu konuyu erkek arkadaşıma sordum, bir de azar işittim Sorduğun soruya bak evde yalnızken özellikle erkeklere kapıyı açmayacaksın bile, nasıl bir dünyada yaşıyoruz farkında mısın? Televizyonda duyup böyle insanlar da mı varmış dediklerin bizden çok uzakta değiller dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…