Komşunun oğluyla tanistirilma

Baglanmaktan korkan biri olduğum için napacagimi bilemedim. Ama içime bu sinmeyen konuları tek tek annesine de kendisine de söyledim. Çocuk özurler diledi bir daha olmayacak dikkat edeceğim vs dedi. Annesi de bak Özür diledi alttan aldı bir daha olmayacak diyerek aramizi yapmaya çalıştı. Ben su an icin arkadasca konuşalım. İlerde evlilik olmasi gerekmiyor sevgili olmamız şart değil. İlerde ne olacağı belli olmaz her şeyin hayırlısı arkadasca konuşalım dedim. Çocuk da hak verdi bana anlayışla her gün arıyor telefonda konuşuyoruz napiyorsun nasilsin diye. Ama 2 haftadır yüz yüze bulusmadik. Ailem de illa sonu olmasi şart değil bir tanı hiç kimse dört dörtlük değil deyip duruyor. Disler konusunda şaka yapmıştır diyor. Zaten Özür dilemis sen buluşalım diyebilirsin diyorlar ama ben korku ve kuskularimdan dolayi emin olmadığım için kendi hislerimden de buluşalım demiyorum o da her gün arar beni.hakkımda hayırlısı artık.

İkinci bir şansı konuşarak vermişsin bence doğru da yapmışsın. Bir daha aynı şeyleri tekrarlarsa konuşmayı kesersin zaten. Buluşma teklifi etsin diye zemin hazırlayabilirsin çok sıkıldım gezmek istiyorum gibisinden. Belki seni davet eder ve sen de hislerini yüz yüze daha iyi tartabilirsin. Sadece telefon bir şeyler hissetmene yardımcı olmaz yan yana olmak lazım. Sen baştan uyarmışsın zaten baktın verdiği sözü tutabilecek biri o zaman seni önemsiyor demektir fakat tutmazsa da görüşmeyi sonlandırırsın. Hakkında hayırlısı olsun :)

Disler konusunda annem şaka yapmıştır diyor. Çocuğa da annesine de bu konuları söyledim tek tek. Çocuk özurler dileyıp bir daha olmayacak vs dedi her gün arıyor annesi de aramizi yapmaya çalıştı. Ama ben ilerde sevgili bile olmamız şart değil arkadasca konuşalım ailelerde bu baskı varken birbirimizi seveceğimiz varsa da sevemeyiz dedim o da hak verdi. İkimiz kendi aramızda hallederiz aileleri karıştırmayalim dedi. Onun ailesi aileye önem verdiği için beni gelin olarak çok istiyor.benim ailem de onu sonu evlilik olmasa da bir tanı bakalım deyip duruyor.

İnşallah çok teşekkür ederim.ailem de aynısını diyor. Tavır ve davranışlarına dikkat ediyor mu bir bak yüz yüze gelirsen anlarsın sürekli telefonda taniyamazsin diyorlar. Bulusmak icin sana cesaret edemeyebilir senin konuşmalarından dolayi sen buluşalım de diyorlar. Ben korkmustum çünkü. Hadi buluşmayı teklif etmek mesele değil de ya buluştuğum da elektrik olmazsa hem buluşma teklifi edip hem elektrik almamış olacam umutlandiracagim sonra geri çekilmiş gibi olacağım diyorum. Ayriyeten Baglanmaktan korkuyorum. Karışık duygular içindeyim. Her ihtimali düşünerek adım atmaya çalışıyorum. İnsallah hakkımızda hayırlısı. Bulusmak icin zemini oluşturmak en iyisi.

En son durum nedir?

Su an arkadaş gibi tanıyoruz birbirimizi.. davranışlarına sözlerine dikkat etmeye çalışıyor sıkıntı yok. Ama anneler birbirine gidip geliyor sık sık. Zaten ayni Binadayız. Ailelere kalsa hemen söz olsun istiyor ama biz acele etmeden tanıyalım diyoruz birbirimizi. O da haklısın aceleye ne gerek var diyor.şimdilik sıkıntı yok inşallah bakalım hayırlısı.

canım kaç kilosun merak ettim? ben de kiloluyum biraz ve sırf kilom yüzünden beğenilmedim, istenmedim.. hem de diğer olumlu gördüğü özelliklere rağmen..

ne kadar çabuk kilo verirsen o kadar çabuk evleniriz ne demek yaa çocuğun kriteri bu muymuş? karşıdan öpücük atmak ne demek?

bu adam en ufak bir sıkıntıda ne yapar ona bakmak lazım yani genelde bir insanı kavga ederken tanırsınız- nasıl ediyor ne tepkiler veriyor- yağ gibi üste çıkıyor mu banane mi diyor- sonra pişman olup dönüyor mu? nasıl özür diliyor konuşlmaya açık mı v..s... zaman gösterecektir nasıl olduğunu... tanımaya devam edin ama gönlünüzü kaptırmadan

Son düzenleme:

Iyide, dikkat etmek zorunda kaliyorsa demek ki oyunculuk yapiyor. Oyunculuk yapan biri ile mi beraber olmak istiyorsun? Laflari yenilir yutulur cinsten degildi. Kendine azcik deger ver. Hickimse burda seni düsündügü yok aslinda. Onun annesi mesela oglunun ne mal oldugunu gayet iyi biliyor. O'da sendeki safligi gördügü icin seni birakmak istemiyor. Ne olursa olsun, oglunu evlendirmek istiyor.

Annenlerde cok tuhaf. Biri bana bu laflari söylese, annemler asla tanimami istemezdi. Onlarda senin güya yasin geciyor diye bunu yapiyorlar diye tahmin ediyorum.

Nasil göründügün önemli degil. Kilolumusun, zayifmisin, cirkinmi, güzelmi hiic fark etmez. Sen hickimseye muhtac degilsin! Seninde gercekten derinden sevilip ve sevmeye hakkin var. Bu sahis ile artik görüsme. Seni sen oldugun icin asla sevmiyecek. Kusura bakma ama resmen öküzün teki.

Bu adamla nasıl hala arkadaşlık kurabiliyorsunuz cidden anlamıyorum.
Adam yapabileceği,söyleyebileceği bütün tuhaf şeyleri yapmış.Siz de ailenize uyup en azından arkadaşça gidelim diyorsunuz ama aileniz çoktan kaynaşmışlar bile...Yani olayın olmama gibi bir şansı yok direk aileler devreye girecek ailenizle çatışacaksınız büyük ihtimal.
Direk kestirip atmalıydınız arkadaş olmak zorunda değildiniz sırf yakışıklı diye düşündüğünüz için bence daha çooook probleminiz olacak.Çünkü adam ilk buluşmada nasıl davranması gerektiğinin farkında bile değil sizden özür dilerken bile hatalı olduğunu tam anlamamıştır muhakkak.Ne demek yahu küfür etmek,kiloyu konuşmak,dişlerden konuşmak falan...Sen kim oluyorsun deyip bırakmalıydınız yolun ortasında.

Zoraki saygılı davranmıyor çocuk. . Şu an gayet istediğim gibi davranıyor. Beni zorlamiyor. Serbest bırakıyor baskı yapmıyor. Her gün arıyor beni. Arkadasca hemde.ama annesi beni çok istiyor çocuğun yengesiyle ve çevresiyle tanistirildim. Allahtan çocuk yengesigile israrla cagrilsa da gelmedi yoksa çok utanirdim. Ailesi çok hevesli ama çocuk benim gibi yavaştan hareket etme taraftarı. Ben hep hayırlısı oysa olsun hep peşimden gelsin diye dua ediyorum hayırsızsa olmasın. Annesi bugün oğlum evlenirse kurban kesecegim dedi Adak adamış. Cocuk Bir daha hoşuma gitmeyen şeyleri yapmıyor. Yapmadı da.bakalım zaman ne gösterecek. Hayırlısı artık. Aslında çocuk sorumluluğunu bilen biri olumlu tarafları da var gibi. Ailesi baya zengin olsa da ailesine dayamıyor sırtını. Ailesinden bağımsız bir şekilde kendi ayaklarının üzerinde duruyor. Parasıyla ailesinin zenginliği ile ovunmuyor. Beni arıyor hep. Orta yolu bulma adına esnek kendisi katı biri değil. Bakalım hayırlısı artık.

Üste çıkmaya calismiyor.orta yolu bulmaya çalışıyor doğal davranıyor yani kendini beğendirmek bağlamak için süslü sözler söylemiyor ekstra bir şeyler yapmıyor. Ben yavaş yavaş arkadasca tanıyalım birbirimizi dedim bana hak verdi bende senin gibi düşünüyorum haklısın dedi. Beni her gün arar halimi hakkımı sorar. Bir ara tartıştık biraz.üste çıkmaya çalışmadı. Kısa sürdü tartışma. Orta yolu bulmaya çalışan esnek biri gibi görünüyor şu an. Banane demiyor. Özrunü zaman çok geçmeden diliyor facebook şifresini verdi bana istediğini yap dedi. Bilemiyorum bakalım hayirlisiysa olsun hayırsızsa olmasın inşallah.

Oyunculuk yapan biri değil bence.çünkü öyle olsaydı süslü sözlerle jestlerle kandırmaya çalışırdı beni. Oyle degil.Zoraki değil davranışları. Benim istediğim gibi arkadasca davranıyor. Ötesine geçmiyor. Bakalım hayırlısı inşallah. Bir de oyuncu biri olsaydı kendisini çok daha düzgün göstermesi baştan çok daha farklı iyi göstermesi gerekiyordu bence.süslü sözlerle jestlerle etkilemeye calismiyor kendine bağlamak için falan.bakalım hayırlısı artık.

Son düzenleme:

Oyunculuk yapmak icin süslü laflara gerek yokki. Yani o igrenc laflari normal buluyor ki kullanmis. Annesinden saglam ayar aldigi icin simdi degisik davraniyor.

Valla ne diyeyim, o laflari yutan sensin. Herkes kendince hak ettigi hayati yasarmis. Mutluluklar dilerim fakat 1 yil sonra "esim beni begenmiyor "esim dislerini fircalamiyor "esim igrenc" "kv'de herseye karisiyor" diye kesin konu acarsin ama ben gram acimam, sende kendine acima. Kendi düsen aglamazmis...

32 yaşına kadar diş fırçalamadıysa bundan sonra kimse için fırçalamasın nolcak dişleri düşünemiyoruuum. Ablam evet anlattıkların kadarıyla biraz iticiliği var. Sen de bu adamla evlenmek zorunda değilsin sonuçta. Çok fazla samimi olmadan bi süre daha görüş iyice düşün gönlünden ne geçiyorsa onu yap. Hakkında hayırlısı olsun inşallah mutlu olursun seçimlerinle.

Son 2 sayfada sürekli çocuğu övmüşsünüz. Kendinizi kandırmayın arkadaşça görüşüyorum diye. Sizde olumlu bakmaya başlamışsınız. Arkadaşlıktan daha öte bence hisleriniz. Hayırlısı olsun. Şunuda eklemek istiyorum kızmak yok ama kilonuz gerçekten fazla. Yinede bunu ilk görüşmede yüzünüze vuran biri nasıl şu anda size iyi görünüyor anlamış değilim. İnsanlar eşi kilolusun deyince bile kırılıyor. Gurur yapıp küsüyor. Elin adamı hadsizlik yapmış siz görüşmeye devam etmişsiniz. İlginç...
Belkide kısmetinizdeki kişidir. İnsanın gözü kör oluyor Allahın yazdığı kişi karşısına çıkınca.

Annesi babası evet onunla kavga etmiş. Ama ailesi onunla kavga etmeden önce de özurlerini dilemisti. Ailesi kavga ettiği zaman onunla bir gün boyunca o da aramamisti ben telefonlarıni açmayınca. Sonra benden tekrar Özür diledi görüşelim anlaştık değil mi vs dedi hatta istemezsen de eyvallah dedi. Şu an kilo konusu sorun değil aramızda. Bana bir ara bir konuşma olmuştu aramızda sonra 5 ayda evleniriz dedi bende yuh o kadar çabuk mu olur mu öyle şey deyince saka yaptım dedi. Kilo konusu için bir şey demeden hatta. Kilo konusunda ailem akraba arkadaşlar bir şeyler dediği için çok takılmadim bu çocukta da. Çünkü gerçekten kilo vermem gerekiyor. Küfür konusunda da dikkatli şu an ve dişleri gerçekten ilginçtir ki beyaz gorunuyor. Zamanla daha iyi anlaşılır inşallah hakkımızda hayırlısı yorumun için teşekkür ederim.

Aynen dediğiniz gibi yapacağım ilerde pismanlik duymamış için keşke dememek için. İnsallah hayırlısı teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…