- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 158
- 35
- Konu Sahibi yaz_yagmuru34
-
Merhaba..burayi sürekli takip etsem de ilk defa konu açıyorum. Kafam çok karışık. Benim derdim su: bizim komşu beni 1 senedir takip ediyormuş beğenmiş kendi oğluyla bir şekilde tanismamıza vesile oldu. Çocuk yakışıklı beğendim ilk bulusmada biraz elektrik aldım ama ikinci bulusmada içim kıpır kıpır olmadı. Pek bir yakınlık hissetmedim içimden. Dış görünümünü begeniyorum o da beni begenmis ikimizde birbirimize kafamizdaki bir sürü soru isaretlerini sorduk. Ben ona bir süre arkadasca tanıyalım dedim kabul etti. Ama ilk buluşmada ve ikinci bulusmada bana karşıdan öpücük atması tuhaf geldi. bana dişlerini fircalar misin diye sorduğunda kendisinin dış fircalamadigini ama ilerde firçalarim dedi. şimdiden kendin için başlasan iyi olur dedim. Senin için başlayım olmaz mı dedi. Mesajlasmasinı kesinlikle sevmiyor ama günde iki üç sefer ben aramasam da arar. Ben biraz kilolu yum mesela bana ikinci bulusmada ne kadar çabuk kilo verirsen o kadar çabuk evleniriz dedi. Ee şimdi zayiflasam da ilerde bişey olsa kilo alsam veremesem ne olacak diye sorduğumda o zaman durum başka, sorun olmaz ama evlendigimizde hamile kalsan daha çok kilo alırsın dedi. Ve Facebookunda açık seçik kız profili olan bayan arkadaşları vardı benle tanisacaginda yok olmuştu onlar ama iki tane benle tanıştıktan sonra eklenmiş. Bunun bana tuhaf geldiğini söyledim. Silerim öncedendi zaten hatta sen sil dedi ama şifre lazım silmek için diye sorduğumda şifreyi tam hatırlayamadı. Eve gittiğimde telefonda bana hatirlat şifreyi vereyim dedi. Ama bende artık şifre sormadım o da bir şey demedi Facebookunda hala o iki profil arkadaş olarak ekli. Benim kafamdaki soru işaretleri bunlar...bir de yanımdayken kendi kendine a.......k...... diyerek kufurlu konusarak usudum dedi. Kufru bana hitaben demedi belirteyim. Ayrıca trafikte onun arabasıyla giderken arabayi o sürüyor ben yanındayım ters yerden gelen arabaya s... git dedi yani küfürlü konuştu. Daha bunlar yeni tanısma asamaçında oldu. onun dışında çocuk yakışıklı ideal profilime yakın görünüşte. Beni beğendiğini çok güzel olduğumu söyledi. Bana saygısı gayet yerinde sıkıntı yok. Bana yanlısı yok. Annesi annemi misafirlige kaynaşmaya çağırdı. Annemle Teyzem onun annesinin yanına gittiler. Çocukla aramizin olmasını ailecek istiyorlar hatta çocuğun anneannesi bile olmasi için dua ediyormuş. Çocuğun annesi onun yengeleriyle tanışmami istiyor. Benim ailemle kaynaşmaya çalışıyor. Bizim çiftlik var oraya da götüreyim sizi demiş. Kısacası annesi oğlunun benle olmasini çok istiyor. Çocuğa sırf aile istediği için gelmeni istemem dedim o da ben sırf ailemin sözüne bakmam benim de ne istediğim önemli yani sirf ailemin isteğiyle değil dedi. Beni günde iki üç sefer arıyor. Ama hep nasılsın napiyorsun vs konuşuyoruz bir konuşma zaten 5 dk surmuyordur telefonda. Sizce tanımaya değer mi çocuğu? Çocuk dediğim 32 ben 27 yaşındayım.
çok tatlı yazmşsınız, dişini fırçalasaymş iyi olurmuş sadece senin için değil kendisi için de iyi olurmuş.
bir de adamın yakısıklı olması sevmende baya etken o anlaşılıyor.
evlencek olan sensın burdan yuzde 90 oy kararı cıkmasını mı beklıyorsun ki. ? sana uygun görünüyor
ayyy gerçektenmiiii????? ıyyyyburdaki üyelerden biri kocasinin dişlerini fircalamadigini temizlemek içinde bornozla parlattigini yazmıştı aklima o geldi
Teşekkür ederim.. gerçekten ne yalan söyleyeyim adamın yakışıklı olmasi kafamı karıştırdı ama sonunda evlilik düşünülürse mantığın duygudan daha önemli olduğunu düşünüyorum. Sonuçta duygu yoğunluğu bitebilirken geriye karakter saygı kalıyor. Seviyorum aşığım diyemem sadece dış görünüş olarak ideal tipime baya yakın. Ama hakkımızda hayırlısı inşallah. ..
Kişiliği henüz pek oturmamış geldi bana. Dış görünüşü haricinde hoşunuza giden bir huyu var mı hiç ? Yoksa hep bunun gibi itici tavırlar mı takınıyor. Bu yönden bakın diye de soruyorum.
Sen olumlu gibisin haa. Ama sakin öpusme. Agzi igrenc kokuyodur. Mite(mayt) birikmistir orda
Bence cevrendekiler dogru soylemiyo. Karsindaki dogru durust biriyse bu sorunlar olmaz. Tamam dis konusu vs tiye alindi ama gercekten pis insanla yasam cok zor. Bunlar ufak gibi gorunen ama cok onemli seylerOlumluyum da diyemem olumsuz da diyemem ortada bir yerde kaldım. Mantıkli düşününce olmaz diye düşünüyorum ama duygu olarak düşünürsem isinabilirim diye düşünüyorum belki sonuçta dört dörtlük insan değiliz hiçbirimiz. Mükemmellik beklemiyorum.nerdeyse butun evlenenler eşlerini sevseler de hep keşke daha geç evlenseydim yada evlenmezdim diyorlar çevremdekiler. Aileme anlattım onlar bir tanı kestirip atma diyor. Bir yandan sanki beni korkutan bir şeyler var.evliliğin yüzde doksan sabır işi olduğunu söylüyor çevremdekiler. Bir de çevremdeki evlenenler hep bir şeyleri göz ardı etmiş kişiler.
Tutumlu olması iyidir ama bu cimrilik boyutundaysa eğer bıktırır insanı bir zaman sonra. Çocuksu tavrı kene gibi yapışıksa üzerine her dakika, sıkıntı bence, bir miktar çocuksuluk olsa elbet iyi ama ( : Anlattıklarınıza bakarak ben pek olacağını düşünmüyorum bu kişiyle, elle tutulur hiç bir iyi davranışı yok şimdilik burdan bakınca. Sevgiliniz/eşinizde olmasını istediğiniz davranışları bu kişi üzerinde de sorgulayarak karar verin bence, hayatınızda olmasını ister miydiniz diyerekten.Sadece 2 kere buluştuk mesela arabaya binerken kapıyı açar bana. Tutumlu olmasi iyi. Ama şu iki bulusmada yani elle tutulur pek bir sey sayamıyorum sonuçta 2 kere buluştuk. Bilemedim yani. Ha bir de gerçekten hem yaşından kucuk gösteriyor hem de çok çocuksuluk var. Çocuksuluğu hem iyi gibi hem kötü gibi.
piiii aklıma gelenler öfffO degil de disler insanin en gorunen yeri. Onun bile bakimini yapmiyorsa gerisini siz dusunun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?