Komşunun oğluyla tanistirilma

Cook itici geldi bana. Dis fırçalamadan tut, öpücük atmasına, usudugu icin bile kufretmesinden facebooktaki bayanlara kadar..
Kilo meselesi de cabasi.

Hislerine guven icine sinmediyse bosver evlendigin zaman eyvah dememek icin iyi dusun derim..yakisiklilik mi en fazla 5 yil.. saygi ve iletisim olmazsa yurumez be canim

Su kilo kismina gelene kadar olumluydum, ondan sonra bende ipler koptu resmen. Size kilolusun desi, kilo verirsen evleniriz dedi, yaninizda kufur etmekten cekinmiyor, piskin piskin disimi fircalamam diyor, facebook hesabinda ciplak profil resimli kadinlar var ve bunu dile getirmekten cekinmiyor.
Ve siz hala bana karsi saygili mi diyorsunuz ???? Pardon duyamadim ???

27 yasindasiniz cocuk degilsiniz yani bu adamin bes para etmez oldugunu anlamak icin daha ne gerekli size. Belliki dis gorunusu sayesinde cok kadinla kizla dusup kalkmis hatta bu iliskilerinde kafasinda cok degersiz mal hatta et parcasi olarak gormus ki kadin denilen insani, daha size kustahca bedeniniz hakkinda konusma hakkini gormus kendinde.
Sizi bir insan bir birey olarak gorseydi once kalca genisliginize bakmazdi. Facebook sayfasini hic demiyor bildigin ergenlik donemini atlatamamis akli fikri meme,popo olan ve icine bes para edecek adamlik olmayan birisiymis. Belliki aileside bu adamin serseriligi ve uckura duskunlugunde , yarini olmayan iliskilerinden bikmis ki , ve onunda guzel kis duskunu oldugunu bildiklerinden evlenmeye razi etmek icin sizin gibi genc ve guzel bir kizi aglarina dusurmeye calismislar. Ve hatta planlarini oyle iyi yapmislar ki teyze hala hep bir olup kaleyi icten fethetmeye baslamis annenizi teyzenizi de ikna cabalarina girmisler.

Su yazdiginiz seyden benim tek cikarimim bunlar, eger akli basinda evine esine sagdik saygili sevdigine ve en onemlisi kadina insan oldugu icin deger veren birini ariyorsaniz hemn o anne_komsu _ teyze seytan ucgeninin etkisinden cikin ve bu gencle gorusmeyi kesin.

Reactions: BBD
Bana da sanki çocuk evlenmiş olmak evlenmeye ailesi istiyor diye geldiğini düşünmeye başladım bir de disler kötü sarı değil tuhaf bilemedim ama gercekten evlilik düşünülünce karakter görünüşten daha ağır basmalı. Ben hep elektrik almaya ilkinde beğenmeye dikkat ederdim sonra tanimak isterdim nedense bunda tipini beğendiğim halde içime sinmeyen beni korkutan bişeyler oldu. Başlıcalari bu saydiklarim. Bunda dış görünüşü yetmiyor tanıyıp tanımama isteğime. Hakkımızda ne hayırlıysa o olsun inşallah. Evlilik düşünülünce isin icinde biraz duygu olmasi gerekse de mantık büyük oranda olmalı diye düşünüyorum artık.

Teşekkür ederim.. gerçekten ne yalan söyleyeyim adamın yakışıklı olmasi kafamı karıştırdı ama sonunda evlilik düşünülürse mantığın duygudan daha önemli olduğunu düşünüyorum. Sonuçta duygu yoğunluğu bitebilirken geriye karakter saygı kalıyor. Seviyorum aşığım diyemem sadece dış görünüş olarak ideal tipime baya yakın. Ama hakkımızda hayırlısı inşallah. ..

Öpücük atmasından itibaren çok itici geldi, böyle komşu tanıştırmalarında erkek genelde küçük olmuyor anladığım kadarıyla tahmin ettim 30larda bir çocuk olduğunu. Görüntü uyumu önceliğiniz olmasın.

evet hayırlısı, zayıfla demesi de baya acık sözlü sımdı zayıfla sonra zaten evlenınce ne yapabılırsın kı dogru demiş, olmadı ayrılırım dememıs aslında demek baglılık düşüncesınde

Kişiliği henüz pek oturmamış geldi bana. Dış görünüşü haricinde hoşunuza giden bir huyu var mı hiç ? Yoksa hep bunun gibi itici tavırlar mı takınıyor. Bu yönden bakın diye de soruyorum.

Kişiliği henüz pek oturmamış geldi bana. Dış görünüşü haricinde hoşunuza giden bir huyu var mı hiç ? Yoksa hep bunun gibi itici tavırlar mı takınıyor. Bu yönden bakın diye de soruyorum.

Sadece 2 kere buluştuk mesela arabaya binerken kapıyı açar bana. Tutumlu olmasi iyi. Ama şu iki bulusmada yani elle tutulur pek bir sey sayamıyorum sonuçta 2 kere buluştuk. Bilemedim yani. Ha bir de gerçekten hem yaşından kucuk gösteriyor hem de çok çocuksuluk var. Çocuksuluğu hem iyi gibi hem kötü gibi.

Sen olumlu gibisin haa. Ama sakin öpusme. Agzi igrenc kokuyodur. Mite(mayt) birikmistir orda

Olumluyum da diyemem olumsuz da diyemem ortada bir yerde kaldım. Mantıkli düşününce olmaz diye düşünüyorum ama duygu olarak düşünürsem isinabilirim diye düşünüyorum belki sonuçta dört dörtlük insan değiliz hiçbirimiz. Mükemmellik beklemiyorum.nerdeyse butun evlenenler eşlerini sevseler de hep keşke daha geç evlenseydim yada evlenmezdim diyorlar çevremdekiler. Aileme anlattım onlar bir tanı kestirip atma diyor. Bir yandan sanki beni korkutan bir şeyler var.evliliğin yüzde doksan sabır işi olduğunu söylüyor çevremdekiler. Bir de çevremdeki evlenenler hep bir şeyleri göz ardı etmiş kişiler.

Bence cevrendekiler dogru soylemiyo. Karsindaki dogru durust biriyse bu sorunlar olmaz. Tamam dis konusu vs tiye alindi ama gercekten pis insanla yasam cok zor. Bunlar ufak gibi gorunen ama cok onemli seyler

Diş fircalama . Yarın size de aynı küfürleri eder. Kilo meselesine hiç değinmek istemiyorum. Boşuna dememişler"Akıl yaşta değil bastadir." Adamın gerçek yaşı başka akıl yaşı başka.. Kurtarın kendinizi.

Tutumlu olması iyidir ama bu cimrilik boyutundaysa eğer bıktırır insanı bir zaman sonra. Çocuksu tavrı kene gibi yapışıksa üzerine her dakika, sıkıntı bence, bir miktar çocuksuluk olsa elbet iyi ama ( : Anlattıklarınıza bakarak ben pek olacağını düşünmüyorum bu kişiyle, elle tutulur hiç bir iyi davranışı yok şimdilik burdan bakınca. Sevgiliniz/eşinizde olmasını istediğiniz davranışları bu kişi üzerinde de sorgulayarak karar verin bence, hayatınızda olmasını ister miydiniz diyerekten.

Doişini fırcalamıyormus,uzaktan öpücük atıyormus ,senın ysnın da daha ılk buluşmada kufur edıyor kafam da delı gıbı bırı canlandı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…