Komşunun oğluyla tanistirilma

araları okumak mümkün olamadı

iş güç hiç mi konuşulmadı

kilona ilişkin yorumu çok çirkin

diş fırçalamadığını neden söylemiş

sen sorsan anlarım da dişini fırçalamayan bunun konusunu neden açar ki

basit trafik küfürleri bence sporun değil ama senin için önemli demek ki

Benim disler biraz doğuştan sarı ondan dış konusunu açmış olabilir. O belediyede işçi. O öfkeli degilken bile arabaya binerken a.... k..... bile dedi. Sırf trafik stresinden değildi. Ama ben kafamda artık bitirdim net bir şekilde. Bunu ona da söyledim. Çünkü bugün buluşacakken arabasi sanayideymiş, ben giyinmiş hazırlanmışim bugün değil yarın buluşalım diyor. Belki de beni kendinden uzaklaştırmak için yaptı butun bunlari bilmiyorum çünkü ailesi beni çok istiyordu kendi istemiyorum diyemiyorsa artık. Bugün de bu olay olunca eteğimdeki taşları döktüm bir bir mesajda beni arıyor sürekli acmadım telefonunu.

diş fırçalamayan biri ne kadar yakışıklı olabilir ya?
ayrıca yaşına göre olgun değil hareketleri

Evlenme hızını sadece senin kilo vermene bağlaması bomba ya o nasıl laf

Günde iki kere duş alırmış annesinden duydum. Annesi bize geldi bir tanı oğlumun yengeleriyle tanış diyor. Ben bütün içime sinmeyen leri söyledim hayırlısı olsun dedim gönülsuz durdum.

Günde iki kere duş alırmış annesinden duydum. Annesi bize geldi bir tanı oğlumun yengeleriyle tanış diyor. Ben bütün içime sinmeyen leri söyledim hayırlısı olsun dedim gönülsuz durdum.

annesi de seni kilolu bulmuş mu

onun ideal gelin ölçüsü neymiş

adam manken değilmiş aralarda gördüm

ne yapacakmış senin kilonu

günde iki kere duş alsa ne olur ruhu temiz değil ki bedeni temizlense kaç yazar

En sevdigim.kismi ararlar ararlar ama.acmazsin. oda ben.ne yaptim.simdi? Ne oldu.sorun mu var ? Hayir.mevzu ne anlamiyorum a kadar yolu var,bos verin siz daha iyilerine layiksiniz

Kendinin kolaylıkla bağlanmayacağını düşünüyorsan bir iki defa daha görüş derim. Belki paylaşımlar arttıkça konuşacak konularınız da çoğalır. Ama zamanla kaptırırsan da senin için kötü olabilir. İlk defa tanıştığının birinin yanında küfür etmek ne demek yani çok ayıp.

yorumları çok okumadım..
ama tuhaf geldi bana. 3 yıllık evliyim eşim yanımda küfür edemez.. iş arkadaşları hep erkek eminim basıyorlardır küfrü.. yalnız ben tahammül edemem kendini kaybedip sayıp söven insanlara.
mesela dün işte bir arkadaş ağzından kaçırdı adama bakış açım değişti.. çok iyi biri ama hiç selam dahi veresim gelmiyor..

bir de insan dişimi fırçalamıyorum ama evlenince fırçalarım demeye utanır. ben olsam böyle saçma bir konuya giremezdim.
son olarak kilonuz nasılsa öyle tanımaya çalıştı . gelmeden öncede gördü sizi. ve sonra kilo ver demeye başladı.. bu da tutarsız bir davranış.. ben olsam 1000 defa düşünürdüm.

hakkınızda hayırlısı inş.. zira evlilik çok ciddi bir adım..

Bence bu küfür problemini bi aşmaya çalışın. Küfür eden erkek kadar itici bişey daha olamaz. Size etmese bile yanınızda da etmesin hoş değil bu saygısızca bi hareket. Onun dışında anlaşıp anlaşamayacagınızı zaman gösterir. Diş fırçalama konusuna da nasıl geldiniz hiç anlamadım demekki daha önce bundan rahatsız olan birileri olmuş ki adam size dişimi fırçalamıyorum demiş daha ilk buluşmadan. Buna da yorum yapamicam sonuçta ilişki sizin, sevgili sizin. Kendiniz karar verin

Ay gercekten randevulariniz olabilecek en kotu sekillerde gecmis. Dis mevzusuna girmek bile istemiyorum midem bulaniyo. Ama sizin dedginiz gibi dislerinizin sari olmasindan dolayi konuya girdiyse boyle hodukluk gormedim. Direk sizin Dış gorunusunuzu elestirmeye baslamis. Igrenc boyle insanlardan nefret ederim begenmiyosan randevuya cikmazsin.ayrica ilk tanistigin insanin yaninda kufretmek de karsisindakine hic saygisi olmadigini gosteriyo bence. Sanirim bitirmissiniz sizin adiniza sevindim hayirlisi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…