Komşunun oğluyla tanistirilma

Erinmedim okudum. Ya bi tanı diyecektim o kadar uzun yazmışın ki. Fırçalama olayını ve kilo olayını unutmuşum. Bi cevabı görünce hatırladım. Yani bence sorun olmaz diyorsan bunlar senin için tanı ama başından bu kadar özgüveni yüksek birine gerek yok kilo olayı bence aşağılamadır. Sen de ne kadar çabuk diş fırçalama alışkanlığı edinirsen o kadar çabuk evleniriz der görüşmezdim ben bi daha.

Dişini fircalamiyorsa orada bitmiştir benim için. Sonrasını okumadım zaten.

Aslında dişleri gayet temiz gorunuyor bana senin için firçalayayım dislerimi dedi ben ses çıkarmadım yorum yapmadım. Dişleri sarı bile değil aslında temiz gorunuyor. Bu arada tanıştığım kişi yaşına göre baya hiperaktif yani çocuksu zaten. Annesine de onu zayıflatacam demiş. Benim de aklımda bir sürü soru işaretleri oluştu. Sanki içime sinmemisti. Zaten yakışıklı buldugum halde içim kıpır kıpır olmamıştı. Hamile kalsan daha çok kilo alırsın demesi ikinci bulusmada oldu. Annemgil tanı bakalım zamanla anlaşılır her şey hemen kestirip atma diyor ama kafam karıştı.

Küfürlü konuşması çok kötü hemde ilk buluşmada küfür eden düşün evlenince sana neler der. Ben olsam görüşmeZdim. Ama tabiki karar senin

Sende 27 yaşındasın diye baya evde kalma korkusu var öyle hissettim herifin olumlu yönünü arayıp duruyorsun ama bu herif baştan aşağı ofsayt , yaşım geldi evde kalmayım falan diye bu herifle evlenirsen eziyet çekersin demediniz deme sonra bak buraya yazıyorum evlenirsin bin pişman olursun bu yorumumu okur okur ağlarsın ona göre.

Onun eğitim durumu ortaokul mezunu belediyede işçi. ailesinin birden fazla evleri var. Gayrimenkulle emlak isinde ailesi. Bu arada ben onunla evlenirsem eve kira vermeyeceğiz. Ben memurum. Bilmiyorum tabi karakter her şeyden daha önemli.

35 yasinda... cocuk!
Unutun onu. mal hata veriyor. terbiyesizin tekiymis uyanmadiniz mi daha!

dış görünümünü beyeniyorsun ama dişlerini fırçalamıyor diyorsun. Ben dişlerinin fırçalamayan birinin dış görünümünü beyenemem. Ayrıca ne kadar hızlı kilo verirsen o kadar çabuk evleniriz bana gayette mantıksız ve senin kilolu olmazdan rahatsız olmuş birine benzettim. Bence gitsin önce bi dişlerine baksın. sonra da seni beyenecekse kilonu problem etmesn. Geçekten tiksinç. Üstelik yaşı da küçük değil. Benim 3 yaşındaki kızım bile dişlerini fırçalıyor.

Yani yaşına göre davranışları çok sığ,küfürlü konuşuyor olması da pek hoş değil.Sizi eleştirmesi ,kişisel bakımla ilgili muazzam tespitleri.
Sanırım aranızda bayaaaaa bir uçurum var.
Nihai karar sizin,Allah hakkınızda hayırlısını versin.

Sen once temel temizligini yap,ondan sonra benim kiloma karis deseydin,ben hic sevmedim bu cocugu.Gelmis 30 kusur yasina bi bayanla nasil konusacagini bile bilmiyor..

Sana disini fircalar misin diyor da kendisi fircalamiyor mu yani? Sana ne soruyor o zaman vay anasini ya. Valla benim icin disler cok onemlidir. Disini 32 yasina kadar fircalamamis adamin disleri de esek disleri gibi olmustur hic kusura bakma. Bakmayi bile midem kaldirmaz benim igrenc resmen. Bir de yakisikli diyorsun ne yakisiklisi ya tukureyim oyle yakisikliliga. Brad Pitt olsan ne fayda. Ayrica baska bir suru falsosu var.

Ben olsam hic tanimaya tenezzul dahi etmem. Itin kopugun tekine benziyor. Yasiyla beyni kesinlikle ayni orantida gelismemis.

Evlenememe korkum fazla yok..acelem yok Sadece ailem artık hemen kestirip atma bir tanı artık evlen çocuk yapma yasin geçiyor vs. diyor.. ben de korktum açıkçası bu kişiyle ileriyi düşünmeye.

Yaşı küçük sandım okumaya başladığımda. 32 yaşına gelmiş dişlerini fırçalamıyomuş. En önemli temizliktir diş fırçalamak onu yapmayıp bide utanmadan size kilo verirseniz o kadar çabuk evleniriz mi diyor.
O yaştan sonra fırçalamaz daha. Midesi bulanır insanın öpesi gelmez Bunlara rağmen hala çekici geliyor ve görüşüyorsanız bilemedim .

Aaa çok fena. Trafikte millete küfür etmesi, a.. k.. lafları, öpücük atması, kilo ver demesi, dişimi fırçalamıyorum sen fırçala demesi, feyste teşhirci hesapları izlemesi... Gerçekten insanlık namına selam bile vermem böyle bi insan görsem. Bence tanıma.

Benim disler biraz sarı o yüzden sordu sanırım. Ama 2 farkli dis doktoruna bu sarılık geçmez mi diye sordum. Biri kaplamayla diğeri de disin sarı kısmını kesip dolgu yaparsak beyazlar.temizlemekle geçmez dediler. Bir de benim disler doğuştan sariymis.sarı dediğim on dislerimin üst kisimlari biraz sarı.

Arkadasim dislerin kendi dogal sariligi vardir, ki boyle disler daha saglamdir dedi benim dis doktorumda. Sen dislerini duzenli fircaliyorsan, ne yapacaksin mucize yaratamazsin ya beyaz dislerle. Ayrica hadi disi biraktik, az once de yazdim adamin bir suru falsosu var. Toplum icinde bir bayanin yaninda kufurlu konusabiliyor. Kendi gozundeki copu gormeden sana kilo ver diyor.

Benim icin cok itici bir tip bu. Sizinde icinize sinmemis belli ki. Eh yasinizda daha 27 aceleniz yokmus. Yol verin gitsin. Saniyorum siz su an uzerinizde bir baski hissediyorsunuz, tum sulalesi de ogrenmis e sizin sulale de biliyor. En dogru karari siz vereceksiniz, hakkinizda hayirlisi ama ben olsam 2. bir sefer yuzune bakmam. Bu adam ilerde size de agiz dolusu kufur eder yani o temel var kendisinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…