Komşunun oğluyla tanistirilma

Bence tanışmaya değmez. Diş fırçalamama olayı çok itici senden istiyor da kendisi fırçalamıyor vay be. Küfür de bir sorun daha tanışma aşamasında bu kadarsa evlenince neler olur kim bilir? Sana saygısı vardır canım elbette ama yanında küfür etmesi sana saygısının olmadığını gösterir. Aynı küfrü ailenin yanında ettiğini düşünsene. Yerin dibine girersin utançtan. Bence biraz ukala ve havalı.

Tipi guzel diye mi yaptiklarini gormezden geliyorsun ?? tamam bir insan kufredebilir ama yeni tanistigi kizin yaninda nasil yapar ya da ne kadar hizli kilo verirsen o kadar cabuk evleniriz cok itici bir laf begenen boyle begensiz bu adamin sana saygisi yok hatta bence kendine de saygisi yok yaptigi davranislar 20 li yaslarin davranislari ergen gibi

Canım bakımsız,saygısız,hödük bir tip canlandı gözümde eğer öz bakıma küfüre karşı hassas bir insansan asla evlenme derim ben kimbilir daha onda ne küfürler vardır belki benimle evlenirse değişir diye bir umuda kapılma genellikle erkekler çocukluktan bu yana kazandıkları alışkınlıkları bırakamıyor ama ben bunları takmam benim için önemli değil diyorsan sen bilirsin

Bir erkekte en itici bulduğum şey küfür üstelikde bir bayanın yanında..siz bana saygısı var demişsiniz ya malesef size saygısı olsa o küfürleri yanınızda etmezdi..ve lavbuali bir kişiliği var hemen öpücük atmalar,hamile muhabbeti sacma olmus baslangıcta konusulacak konu değil o..bir de bşr insan diş de fırcalamıyorsa öz bakımını ne kadar önemsiyordur sizce ,düşünmesi bile mide bulundırıcı..iyi analiz edin bu insanı sıkıntılı bir tip oldugu net belli.

be kadar itici disini fircalamiYor hayatta evlenmezdin küfärlü konusmasi vs.kendi bulamamksta o yuzden annesi ariyor...

Hadi diş fırçalama alışkanlık meselesi, edinememiş geçtim.

Ama daha yeni tanıştığı kişinin yanında küfür etmesi, aranızdaki muhabbetin seviyesi, kilo dacebook muhabbeit beni tiksindirdi.

Yakışıklı olan erkekler genelde tipinine güvenip gerisne koy veriyor, ama bu bence yeterli değil. Katalog çekimi yapmayacağız sonuçta, sıkışık trafikte saatlerce rahatça yol almak isterm yanındayken. O küfür ettikçe snir stres küpüne dönmeyi istemem.

O kadar çok olumsuz şeyler anlattın ki en sonunda da ideal erkek profilime yakın diyosun. Canım ideal erkek kesinlikle bu değil. Uzaktan öpücük atma nedir ilk görüşmede yaa Diş fırçalamaması vs.. Kaç kaç koşarak uzaklaş

32 yaşına kadar diş fırçalamayan biri banyosunu kaç günde bir yapıyor ? Belkide onuda yapmıyor.
Canım evlendikten sonra fırçalarım cümlelerine inanma hepsi köprüyü geçene kadar.evlendikten sonra herşey eskiye dönecek huylu huyundan vazgeçmiyor.
Kusura bakma hep dişten yazdım bu sebep bile yetti bana kabul etmemek için.hayat senin hayatın iyi düşün.yarın bir gün buraya kocam çok pis diye konu açarsın yoksa.

ikinci bulusmada ne kadar çabuk kilo verirsen o kadar çabuk evleniriz dedi. E

bu cumleden sonrasını okumadım...boyle bır adam musveddesı ıcın konu acmanıza yorum bekmenıze sasırdım....bu cumleden sonra coktan tekmeyı basmıs olmanız gerekıyordu...şu adamlara prım vermeyın artık ya....hadsız terbıyesız

Tanımaya değmez.
Bırak ilk tanışmayı kaç senelik evli olsak da eşim olacak şahıs yanımda ağıza alınmayacak küfür edemez. En pis laflardandır a.k. kelimesi.
Kime söylediği önemli değil duyduğumda yüzüne tükürür bir daha aramamasını söylerdim. Bir de s.git var tabi.
Sen şimdi yeni olduğun için sana saygılı durur tabi ama bir insan istemsiz küfür ediyorsa bu saygısızlık ileride sana da olur.

Nedense küfür olayını okuyana kadar bile bana olumsuz yansıdı bu adam.

Canim aslinda sen de gormus ve takilmissin yanlislarina daha tanisma asamasinda, disimi fircalamadigini soyleyen, kufur eden, kilodan bahseden, hamile kalirsan cok kilo alirsin, ne kadar cabuk kilo verirsen o kadar cabuk evleniriz bunlar cok kotu sozler boyle bir adamla inan omur gecmez bugun disaridakine bu kadar rahat yaninda kufreden yarin kavgalarda sana kufredecektir, azcik kilo alsan seni asagilayacak moralini bozacak, evlilik hic oyle arkadasliga nisanliliga benzemiyor bana saygisi var diyorsun ama bunlar bence cok saygisizca ne yazik ki, ayrica oyle daha tanisma asamasinda uzaktan opucuk atmak ne yaa anladigim kadariyla bunlari gordugune gore sen akli basinda agir basli bir kizsin eminim onune daha iyi kismetler cikacaktir

Herhalde bu çocuk 18-20 yaşlarında dedim altta yaşını belirtmesediniz soracaktım,
Fakat bildiğin yaşı oturmuş ve ilk tanıştığı insanın yanında iğrenç kelimeler çıkartıyor aşırı İTİCİ bana göre,
Dış görünüş bir yere kadar dikkate alınır ,ama adamın içi ölmüşse küfürden yapacak birşey yok !!!!!
Huy diye birşey var can çıkar huy çıkmaz demişler,bence ince eleyin sık dokuyun derim,
Sırf aileler istiyor diye zaten evlilik olmaz yarın birgün birşey olsa sen tercih ettin derler ,
Sonra en iğrendiğim açık seçik kız profilleri mide bulandırıcı !!!
Ha bu arada diş fırçalamama olayı tamamen İĞRENÇ,
Bilemedim ama bana göre ben olsam bu adamı tanımak istemezdim,

Adam ben okuzum diye ilk bulusmada apaçik soylemis

Genelde kopruyu gecince olur bunlar. Basta boyleyse kopruyu gecince nolurrr artik

Diş fırçalama muhabbetini kinaye olsun diye yapmış gibi geldi bana.
Adamın dişlerinin kötü olmadığını yazmışsın. Senin dişlerin nasıl? Sana mı laf çarptı acaba?
Bu bile ukalalık ve önyargı göstergesidir. İlk tanışmada karşıdaki insan şakayla rencide edilmez.

diş fırçalamama olayı feci. ağız kokusu filan yapabilir ki evlilikte mühim bir şey bu.
erkekler kendi aralarında küfürleşirler evet ama bir kadının yanında çok daha dikkatli olmalıydı. sonuçta 2 yıllık sevgilisi değilsiniz ki yayıldı rahattan diyeyim.
ben en çok kilo kısmına takıldım.
kilo verebilirsiniz vermeyebilirsiniz ve hatta kat kat fazlasını alabilirsiniz.
ince hatun istiyorsa ona gitmeli diye düşünüyorum (bu konuda gereksiz sertlik gösteriyor da olabilirim) ama ne kadar hızlı zayıflarsan o kadar çabuk düğünümüz olur lafı saçmalığın daniskası. hedef versin madem 50'ye düşünce düğün yapın.
yine kendi adıma ben olsam uzatmam büyük ihtimalle çünkü yaptıkları, davranışları, sözleri çok yersiz geldi.

hatunları ekleme olayını unutmuşum. benim için kesin bitme sebebi.
arkadaşıdır eklidir ayrı da sayfa sayfa dolaşıp sex partner arıyorsa eyvah eyvah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…