Komşunun oğluyla tanistirilma

Teşekkür ederim haklısınız. . Bir baskı var üzerimde. Peki ben bu kişiyle yüz yüze mi bitireyim yoksa mesajda yada telefonda mi?hangisi daha uygun olur acaba?

Ya ağzını fırçalamayan adam karı beğenmiyo. (Karı koca anlamındaki karı. Kadın anlamında demedim ama diyeyim )

O gitsin de bi dişlerini ciflesin sonra sana zayıflarsan evleniriz desin. Kilo ver ama ona bakma. Konu fake bence ayrıca da. Bunca şeye rağmen hala ikilemde olup bana zararı yok demezsin dimi.

Diş fırcalama konusu tahammul edemeyecegım bır durum olurdu.. Yanındakı nezaketsız tepkılerıde hoş degıl..

Konu fake olsaydı canım çok daha başka konular açardım emin ol...bilip bilmeden yargılamayın isterseniz...zaten bende içime sinmedigi için yanlış karar almamak adına yorum almak istemiştim.

Konu fake olsaydı canım çok daha başka konular açardım emin ol...bilip bilmeden yargılamayın isterseniz...zaten bende içime sinmedigi için yanlış karar almamak adına yorum almak istemiştim.
Ben yargılamadım zaten seni. Hatta o sana laf söyleyene kadar dişini ciflesin bile dedim daaha ne diym yaranılmıyo ya.

Nesi sinmiycek her açıdan vasatın altı? Dalga mı geçiyosun diye bi düşündüm ne var bunda?

kilo ver çabuk evleniriz sonra diş fırçala arabada küfür et ...
sanki biraz tutarsız erkek milleti ...
biraz tanı içine sinmezse olmaz dersin !!!

Dalga gecmedim zaten benim de içime sinmemisti o yüzden ne yapmam gerektiğine dair teyid almak istedim cevabın için teşekkür ederim.

Uzaktan bana opucuk atti kismina kadar okudum sonrasi bir kopuss bende toparlayamadim kendimi. Hic haz etmedim bu adamdan uzak dur. Ciddiyetsiz yahu.

Facebookunun şifresini eve gidince veririm demek ne ya? eve gidip içindeki mesaj ve başka şeykeri silmek içinmi? Safmısın sen canım? Oğullarını sana yamamaya çalışıyorlar. Belliki onunda aklına girmişler. Kusura bakma ama çocuk seni sevmiyor dış görünüşüne bakıyor sadece sana zayıfala dediğine görede çevresindekiler sadece gösteriş yapmaya çalışıyor.

O benim de aklıma geldi..

Konusmalari bana cok saygisizca geldi. Yillar yili beraber olursun bir samimiyet olusur neyse ama daha yeni tanisma asamasinda bu kadar kaba tavirlar igneleyici konusmalar bence zaten karakterini ele vermis. Ha sana uyarsa size mutluluklar ama yok ben yapamam dersen kac kurtar kendini.

Reactions: H M
32 yaşinda nerde nasil konuşacağını,nasıl hareket edeceğini bilmeyen biri...hayatın onu törpülemekle geçer...ömürden yer...Karşı taraf duruma kendini kaptırmadan noktakayın derim.Hakkinizda hayırlısı.

burdaki üyelerden biri kocasinin dişlerini fircalamadigini temizlemek içinde bornozla parlattigini yazmıştı aklima o geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…