Komşuya gittim diye eşimle tartışmamız

Türkçe yazsaydınız keşke, anlayabilirdik o zaman. Demet Akalın dili bilmiyorum ben

Rahatsiz olacaginizi dusunmemistim pekii
Yorum yazdınız cevap verdim, "Bana taktınız ama" dediniz, takmak değil sadece yorumunuza cevap veriyoruz dedim, şimdide rahatsız olacağınızı düşünmemiştim diyorsunuz. Uykunuz gelmiş sanırım hadi yatın dinlenin, yarın okuyunca ben neler yazmisim diye üzülmeyin

Saka biyana demistim onu aslinda bana taktiniz dedigim sey yanlis anlayanlarin icinde kusuruma bakmasinlar cok yazdigim icin dikkat ceken ben oldum haklisiniz fikirleri tabiki konu sahibine kalmis umarim eşiyle barisirr mutlu olur

Saka biyana demistim onu aslinda bana taktiniz dedigim sey yanlis anlayanlarin icinde kusuruma bakmasinlar cok yazdigim icin dikkat ceken ben oldum haklisiniz fikirleri tabiki konu sahibine kalmis umarim eşiyle barisirr mutlu olur
Herkes fikrini belirtsin bende kendimce doğruyu bulayım diye açtım konuyu zaten, sizinde fikrinizi önemsiyorum elbette. Ama aynen herkese yazınca dikkat çektiniz

Reactions: Jou
Herkes fikrini belirtsin bende kendimce doğruyu bulayım diye açtım konuyu zaten, sizinde fikrinizi önemsiyorum elbette. Ama aynen herkese yazınca dikkat çektiniz
Olan oldu vallahi canimm birazda kaynaşmak adina yaptim kimileri de biseler dedi ben ciddiye almadim olur boyle yanlis anlamalar insallahh esinle barisirsiniz

Eger yasamsal birsey değilse gündüz sorabilir. Bende hoşlanmıyorum aile saatinin gaspedilmesinden. (Ama ınsanlara hayir diyemiyorum oda ayri)
Ayrica keske esinize dik durdugunuz kadar karşı tarafadik.durup uygun olmadığınızı belirtseydiniz. ( bende bazen yapamıyorum)
Kiskanilacak bisey yok orasi da ayri. orda yuzde yuz haklisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…