- 25 Ağustos 2019
- 62.533
- 120.090
- 698
- 31
- Konu Sahibi Marshmallovv
-
Ee anamm hepinizde bana taktinizzOnu kendine güvenmeyen biri uydurmuş, yıllardır kendine güvenmeyenler söyleyip söyleyip avunuyor
Ay siz iyi misiniz hanımefendi cidden konuyu eşinden çok irdelediniz?Ee oglan telefonu aliyo konusuyo koskoca adamm nese anlayan anlayana herkesin kendi fikri tercihi kendi gorusu
Ay siz iyi misiniz hanımefendi cidden konuyu eşinden çok irdelediniz?
Türkçe yazsaydınız keşke, anlayabilirdik o zaman. Demet Akalın dili bilmiyorum benHahahaaa ha şunu bileydinn tabiki senin gorunusun oyle olabilir ama bana gore kiskanclik sevgidirr hadii cok abartirsak kiskancligii baska yere kadar cekiyosa o abarti bise sizofren gibii yerine gore kiskanci vardirr abartilmis olan kiskancligi vardirr zaten
Canim telefondan yaziyoruz heralde nekadar turkceden bekliyosunuz öfff konuyu acan benmiyim taktiniz bana yaTürkçe yazsaydınız keşke, anlayabilirdik o zaman. Demet Akalın dili bilmiyorum ben
Biz daktiloyla yazıyoruz, haklısınızCanim telefondan yaziyoruz heralde nekadar turkceden bekliyosunuz öfff konuyu acan benmiyim taktiniz bana ya
Bütün yorumlara tek tek yorum yaptığınız için insanlarda size cevap veriyor? Halbuki ilk basta ben sadece konu sahibine yorum yapmıştımEe anamm hepinizde bana taktinizz
Canim benim klavyem boyle kabul ediyo oyuzden seviyorum seniiBiz daktiloyla yazıyoruz, haklısınız
Konu sahibi kadar yorum yazıp, değişik teoriler üreticince bir dikkat çekiyorsuniz tabi.Canim telefondan yaziyoruz heralde nekadar turkceden bekliyosunuz öfff konuyu acan benmiyim taktiniz bana ya
Konusmak olsun dedimm pekii yanlis anlayan var burda baya nediyim beni taniyan bilir aslinsa kusuruma bakmaKonu sahibi kadar yorum yazıp, değişik teoriler üreticince bir dikkat çekiyorsuniz tabi.
Rahatsiz olacaginizi dusunmemistim pekiiBütün yorumlara tek tek yorum yaptığınız için insanlarda size cevap veriyor? Halbuki ilk basta ben sadece konu sahibine yorum yapmıştım
Yorum yazdınız cevap verdim, "Bana taktınız ama" dediniz, takmak değil sadece yorumunuza cevap veriyoruz dedim, şimdide rahatsız olacağınızı düşünmemiştim diyorsunuz. Uykunuz gelmiş sanırım hadi yatın dinlenin, yarın okuyunca ben neler yazmisim diye üzülmeyinRahatsiz olacaginizi dusunmemistim pekii
Saka biyana demistim onu aslinda bana taktiniz dedigim sey yanlis anlayanlarin icinde kusuruma bakmasinlar cok yazdigim icin dikkat ceken ben oldum haklisinizYorum yazdınız cevap verdim, "Bana taktınız ama" dediniz, takmak değil sadece yorumunuza cevap veriyoruz dedim, şimdide rahatsız olacağınızı düşünmemiştim diyorsunuz. Uykunuz gelmiş sanırım hadi yatın dinlenin, yarın okuyunca ben neler yazmisim diye üzülmeyin
Herkes fikrini belirtsin bende kendimce doğruyu bulayım diye açtım konuyu zaten, sizinde fikrinizi önemsiyorum elbette. Ama aynen herkese yazınca dikkat çektinizSaka biyana demistim onu aslinda bana taktiniz dedigim sey yanlis anlayanlarin icinde kusuruma bakmasinlar cok yazdigim icin dikkat ceken ben oldum haklisinizfikirleri tabiki konu sahibine kalmis umarim eşiyle barisirr mutlu olur
Olan oldu vallahi canimm birazda kaynaşmak adina yaptim kimileri de biseler dedi ben ciddiye almadim olur boyle yanlis anlamalar insallahh esinle barisirsinizHerkes fikrini belirtsin bende kendimce doğruyu bulayım diye açtım konuyu zaten, sizinde fikrinizi önemsiyorum elbette. Ama aynen herkese yazınca dikkat çektiniz
İnşallahOlan oldu vallahi canimm birazda kaynaşmak adina yaptim kimileri de biseler dedi ben ciddiye almadim olur boyle yanlis anlamalar insallahh esinle barisirsiniz
Biraz usturuplu yazsanız keşkeKomsuya gittin diye degill kocani silklemeyip komsumu onemsediginiz icin aksam aksam bi hata oldu diyip kendin diceksin kocanla mutlu olmak varken gercekten boyle olmak icin el veriyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?