- 23 Nisan 2021
- 2.373
- En iyi cevaplar
- 2
- 5.952
- 73
- Konu Sahibi Marshmallovv
-
O kadar da değil evlenince ne oluyor başka erkeklerle konuşmak yasaklanıyor mu eşim tabi ki daha önemli o zaman kimseyle muhattap olmayalım evden kafamızıda cikarmayalım esim mutlu olsun yeter yok yauvvEvettt 1 saati bosverr bide eşi yasinda bi cocukla 1 saat lak lakk ayyy ben iniyimm kocam sabaha kadar demedigini birakmazz bikere benimde bi komsum cagirmistii ama esim istemedii aksam aksam ne bu dedii bende tamam dedim komsum kirilmasin diye bahane ettim gitmedim yanii eşim daha onemli eski komsu nerde kalmiss
Konu acil degilse ben sabahi bekledim. Komsu ayip etmiş.Herkese selamlar. Bu akşam eşimle tam dizi izleyecekken alt komşu abla aradı oğlu (eşimel yaşıt) işimle alakalı bi şey soracakmış, kadın oğlu ve kızıyla yaşıyor kızda benle yaşıt. Gel kahve içeriz bizde hem o da soru sorar dedi abla müsait değilim dedim oğlu aldı telefonu anlatamadı pek bende anlamadım dur 5 dk kapıdan bakim konuya tamam dedim. Gel ayakta kalma dedi abla evine çağırdı daha önce de gidip geldiğim biri girdim çocukla konuyu 5 dk konuştum bitti abla lafa tuttu 1 st oturdum. Eve çıktım eşim sinir küpü olmuş ne diye elin evine gidiyosun sanane milletin işinden vs vs dedi nolcak ki dedim sanane ya milletten vs dedi bende asıl sanane iniverdim hallettik sonra kadınla sohbet ettik dedim bubsefer korona var dedi onlarda bizde aşılıyız yine de evden hiç çıkmıyoruz ki maskeyle indim yine de. Sonra baktım surayçt 1 st oldu hala 5 karış konuşmuyor bişey diyorum vevap yok, en son ne ima ediyorsun sen vs diye sinirlenip bağırdım. Ben komşuluk çok olan bi yerde doğup büyüdüm bu ablada öyle ne yapsa getirir falan bi anlık iyi geleyim dedim. Eşimle böyle kötü olmak için sebebe bakın yaa. Sizin yorumunuz nedir çok haksız mıyım?
Ben eşinizi haklı buldum. Tamam sizi de anlıyorum ama hadi indiniz ne diye içeri girip birde 1saat oturdunuz? Hayır eşim bekliyor başka zaman abla diyebilirdiniz.Sizin eşiniz aynı şeyi yapsa ne hissedersiniz?Herkese selamlar. Bu akşam eşimle tam dizi izleyecekken alt komşu abla aradı oğlu (eşimel yaşıt) işimle alakalı bi şey soracakmış, kadın oğlu ve kızıyla yaşıyor kızda benle yaşıt. Gel kahve içeriz bizde hem o da soru sorar dedi abla müsait değilim dedim oğlu aldı telefonu anlatamadı pek bende anlamadım dur 5 dk kapıdan bakim konuya tamam dedim. Gel ayakta kalma dedi abla evine çağırdı daha önce de gidip geldiğim biri girdim çocukla konuyu 5 dk konuştum bitti abla lafa tuttu 1 st oturdum. Eve çıktım eşim sinir küpü olmuş ne diye elin evine gidiyosun sanane milletin işinden vs vs dedi nolcak ki dedim sanane ya milletten vs dedi bende asıl sanane iniverdim hallettik sonra kadınla sohbet ettik dedim bubsefer korona var dedi onlarda bizde aşılıyız yine de evden hiç çıkmıyoruz ki maskeyle indim yine de. Sonra baktım surayçt 1 st oldu hala 5 karış konuşmuyor bişey diyorum vevap yok, en son ne ima ediyorsun sen vs diye sinirlenip bağırdım. Ben komşuluk çok olan bi yerde doğup büyüdüm bu ablada öyle ne yapsa getirir falan bi anlık iyi geleyim dedim. Eşimle böyle kötü olmak için sebebe bakın yaa. Sizin yorumunuz nedir çok haksız mıyım?
Bence de empati yapmali ben kafasini kirardim sanirimeğer siz, eşinizi yaşıtı bir hanım soru sormak için ayağına aşağıya çağırıp 1 saat sonra geldiğinde sorun etmeyecekseniz bence çok iyi yapmışsınız boşayın hatta. Ama yok bende yeri göğü inletirim diyorsanız gidip gönlünü almalısınız bence.
Benim neden ayip oluyor adamin kafa yapisini soyledim diye ayipmi oldu bazi insanlar yaslilardan degil ama kendi yasitlarindan kiskaniyor adam kiskanc olabilir dedim diye ben kotu oldum senin nasil kafan var bunu yazdim bende onu cozemedimYaw kadının konuştuğu adam eşiyle yaşıt olunca ne oluyor? Kadın kocasını aldatacak olsa illa kocasının yaşıtıyla mı aldatacak. Kocandan 5 yaş büyükle, 5 yaş küçükle konuşursan sorun yok yaşıtsa hmmmm çok ayıp.nasıl kafalarınız var sizin ya
Yok tabii oylee ama dediklerim baska şekilde anlaşıldı oyuzden açıklık getiremiyorum mutlu olsun araları bozulmasın eşiyle diye iyi niyetten demeye çalıştım başka erkeklerle konuşmak yasaklanmıyo tabide komşunun cagırmasına yana sinirlendim eşler mutlu olsun güzel vakit geçirsinler diye sinirlendim böyleleri çevremde cok oldu yaşayan evlilikleri bozuldu üzüldüm boşyere başkası için bozulsun istemedimO kadar da değil evlenince ne oluyor başka erkeklerle konuşmak yasaklanıyor mu eşim tabi ki daha önemli o zaman kimseyle muhattap olmayalım evden kafamızıda cikarmayalım esim mutlu olsun yeter yok yauvvyorumların çok değişik bu kadar kocacı olmayın ki ben çok kocacıyımdır gene de rahatsız etti beni
Bence Demet Akalın forumu keşfettisen lafı nereden anlıyorsun ne bedduası etmişim sana önce oku sonra yaz art niyetli demek bedduami oldu. bence sen kendine söyle o cümleyi ki sana dönmesin...
Valla çok değişik seyler okuyorum hayırlısıyla corona biteydiBence Demet Akalın forumu keşfetti
sorun corana mı senceValla çok değişik seyler okuyorum hayırlısıyla corona biteydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?