Komşuya gittim diye eşimle tartışmamız

Hayir canim sosyal cevresi baskaa ben evinde oglan olup olmamasinda kastediyorum yanii kendi bilir ben fikrimi dedim
Evde oğlan olsa ne olur olmasa ne olur. Bir kadın komşusu bir erkekle konuşamazmı? İlla altında bir bit yeniği mi olacak? Takmışsınız bir oğlan da oğlan, kadın komşusuna yardımcı olmuş, kocasını üst katta bırakıp alt kattaki oğlanla fingirdeşmemiş. Laflarınız nereye gidiyor bir dikkat edin ya. Buradaki tek yanlış kadının kocasıyla film izleyecekken komşuda oturup kalması kocasını manasız yere bekletmesi üzerine de haksız yere adama yüklenmesi

Şizofren in ne olduğunu biliyor musunuz?
Kıskançlıkla kıyaslanacak eşleştirilecek birşey değil
Sırf bir erkekle muhabbet ettim diye eşim beni kıskanacaksa bunu da sevgiye bağlayacaksa sevmesin çok daha iyi

Kesinlikle esiniz hakli benim esimde bunu yapsa bende sinirlenirdim sonucta onu ekip bir saat oturuyorsunuz cok fazla soru soran ayaginiza gelmeliydi hemde komsunun oglu esinizle yasitmis buda normal degil adam kiskansa bile hakli
Yaw kadının konuştuğu adam eşiyle yaşıt olunca ne oluyor? Kadın kocasını aldatacak olsa illa kocasının yaşıtıyla mı aldatacak. Kocandan 5 yaş büyükle, 5 yaş küçükle konuşursan sorun yok yaşıtsa hmmmm çok ayıp.nasıl kafalarınız var sizin ya

Ne kadar da gülesin varmış iyi ki biri konu açmış yoksa içinde patlayacakmış
Sizde konu sahibine yazacagina bana yazmayi tercih etmissiniz anliyorum beni tanimadiginiz surece yargilayamazsin kii sende cogu benim konularima cvp verecek kadar patlamak istemissindir bidaha lutfen benim dediklerime alinti yapmayin nolur herkesin kendi fikrisine gore degisiyor saygi duyarim.senin icinde demelerine saygi duyuyorum hepiniz bana bise diyosunuz ciddiye almiyorum saygi duyuyorum sizde bana siygi duymayida tercih etseniz keske konunun sahibi kisi bile beni anladii size neoluyor?

Senin dusuncelerin de bu pekii:)

Şizofren in ne olduğunu biliyor musunuz?
Kıskançlıkla kıyaslanacak eşleştirilecek birşey değil
Sırf bir erkekle muhabbet ettim diye eşim beni kıskanacaksa bunu da sevgiye bağlayacaksa sevmesin çok daha iyi
Anladimm herkesin tabikii kendisine gore fikrisi var burda herkes kendi dusuncelerine yazmis okadar hatali oldugunu yazan var herkes bana yuklenmeye gelmis sanki sadece ben dedim hatasiz oldugunu

Eşine ayıp etmişsin.

Onlar size gelsin diyorlar da o daha beter oluyor

Akşam vakti üstün başın ona göre, evde çoluk çocuk vs bir şey danışacaktık

Bir de kısa değil ki konu buyur gel demeni bekliyorlar, ama çocuğumun eşimin dinlenme saatini komşuya neden ayırayım

Onlara çağırmaları bu yönü ile olağan ama beş dakika kapıdan konuşulacaksa o sizin kapıya çıkıp konuşmalıydı

Lakin adamın eşinle yaşıt olmasının ne önemi var, Komşunun oğlu işte

Komşunun evine oğlu yahut eşi var diye girmeyecek miyiz

Komşular vs bir yere bırakalım deyince arabalarına falan binmeyecek miyiz

Artık yaşlandığımı hissediyorum ben 20li yaşlarda iken ortam böyle değildi

Bence hatalı sizsiniz eşimin yaşında diye bastıra bastıra konuda anlatan sizsiniz adam haklı zaman çok kötü ne işi varmış soracak başka adam mı yok öyle şeyler yaşanıyor ki ben eşinize hak verdim böyle şaçma şeyler yapıp da kocanızı kendinizden uzaklaştırmayın el için el olmayın

ayyy ne kadar kotu niyetli İnsansınız hiç tanımadığınız insanlar için bu kadar art niyetli düşünmeniz çok yanlış
beddua senin başına gelir canım :) kötü olup olmadığını allah bilir çok şükürr
burda beni tanıyan bilir

beddua senin başına gelir canım :) kötü olup olmadığını allah bilir çok şükürr
burda beni tanıyan bilir
sen lafı nereden anlıyorsun ne bedduası etmişim sana önce oku sonra yaz art niyetli demek bedduami oldu. bence sen kendine söyle o cümleyi ki sana dönmesin...

sen lafı nereden anlıyorsun ne bedduası etmişim sana önce oku sonra yaz art niyetli demek bedduami oldu. bence sen kendine söyle o cümleyi ki sana dönmesin...
hayırdır banamı sardınız acaba :)
neyin sinir bu? kiii
herkesin kendine fikri görünüşü var dimi buda benim fikir görünüşüm
ayrıca o kadar benden de aynı fikirli olanlar yazılanlar neden onlara yazmıyosunuzda
bana yazıyosunuz bunuda artık siz düşünün konun sahibi beni gayet iyi anladı merak etmeyin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…