• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

komsuyla buyuk kavga ettik:(

kadin bunu kendi tercih etti ben demedim ki ona ayama getir diye ..ki sutu satan koyden getiren o kadin degil ablasinin oglu getiyor o da yaninda bulunuyor cocugun

Öyle yada böyle. Sen kadinla muhatapsin cocukla değil. Atarlamasi yanlış ama süt konusunda hakli. Baştan belirleseydin sorun olmazdi.
Belkide kadin başka birşeye kizdi kabak size patladi.

tasinali 1 ay oldu buraya..karsi binada bi kadindan sut alisverisi yapiyodum kizimla da kizi arkadasti severdim kizlarini gorusurduk 1 ay icinde icim isinmisti sanki...gecennlerde sütü aksam 11 de getirdi aramis aramis duymamisim 3 kere sora aradim bana baya bi çıkısmisti kadin...kac kere aradim.neden acmiyosun ya tarrzinda sasirdigim bir uslupla konustu neyse dedim abla duymadim kusuuruma bakkma dedim uzatmadim.ogun sutumu aldim ..sora yine sut alisverisine devam..dun sabah 8 de aramis sut icin bende telefon sesszde tabj cocuk uyiyor o saatte sesi acik tutmam.birkere aramis bende 11 de aradim acmadi gun icindw aradim acmadi mesgule bile atti..sora msj attim msjlari kizi okuyor o bilmiuor msj okumayi falan....cnm sabah annen aramis sanjrim sut geldi duymamisiim.o saatte yazrim...annem sutu sen acmayinca baskasina vermis yazdi. artik o saatte kimi buldu acele verdiyse...bende tuh keske dolaba koysaydi ben oglende alirdim yazdim cocukda cok seviyo sizin sutu tuh sutsuz kaldi bu hafta ama neyse canim dedim....sora kadin aradi....azarlamaya basladi senin cocugun simdi bugin sutsuz duramicakmi yani tarzi saygisiz bi ses tonuyla konusmaya basladi ..ben once beni madur etti diye biraz sut vericek sandim cocum icin ...he abla sizin sutu cok sevmisti cok beheniyorum.sutunu diyordum ki ..kadin birden çemkirmwye basladi...bana bak ben milletin kapisina surekli sut getircek insan degilim dun gece gec geldi sutler getiremedim o saatte miletin kapisina gelcek bi kadin degilim gevende de 3 kere aradim acmamistin sabah da acmadin ben boyle seylere gelemem diyerwk bagarmaya basladi ve benim şartller atti ..sen beni kim oluyosunda ikide bir aazarlamaya kalkisiyosun ya dedim gecende de abuk sabuk bagardin sesimj cikarmadim simdide beni azarlamaua calisiyosun dedim...komsulukta olamazmi insanlik hali cocumla ilgileniyorum duymamis olamazmiyim dedim ama bende bagriyorum elim ayam titriyor asiri sinirle konusuuorum...bir daha senden sut falan almam benim numarami da sil komsilukda yapma benle dedim ..zaten ben senle komsuluk yapmiyom canim dedi gevsek bi agazla...yapamassin zaten istesende dedim...teli suratima kapatti...hala şoktayim buyuk bir sinir icindeyim suan basim agriyo sabahtan beri hic beklemezdim..simdi durduk yere belkide mahallede adimi cikarcak beni kotuleyecek.. icimde de bir urperti var suan kadin mahallede beni horunce laf atar bende sinirlenir saydirip rezil olurum diye korkuyorum ..nasil davranmaliyim tam karsimda oturuuo nereye gitsem gorucek karsilasicaz:KK43:
her getirdiginde acmasam teli kapayi magdur etsem hakli dicem ama gecende duymadim hemen kapiya inio aldim kusura bakma duymadim.dedim sora defalarca aldim sutumu duzenlice bugunde sabahin korunde aradigi icin duymadim ki evde durdursaydi ben alirdim.
Boşver ne derse desin mahallede senlik durum yok başka bireye sinirlenip sizden mi çıkardı anlamadım
kadın haklı yazmışlar ben şok nesi haklı kadının sürekli telefonla düşüp kalkmiyoz insanlık hali duymamissindir ne var bunda

kadın haklı dıyenlere sasırdım haklı falan degıl
konu sahibı getırttıgım sutu almıcam dememıs kı?

benımde cocugum var kapıyı caldıklarında cogu zaman yetısemeyebılıyorum telımde sessızde oluyor uyanmasın dıye .
komsular sonucta ulasamadıysa nasıl olsa ulasır sutun parasını verıcek sonucta bozulsa da dokulse de ne olursa olsun o sutu alıcak ve parasını verıcek kımseyı magdur etmıyor kı konu sahıbı

sutcu komsu agır komplekslıymıs ... bırde gecenın 11 sabahın 8 i falan. saatlerde abuk sabuk. konu sahıbı hemen donmus telefonla sutcu komsuya sonucta .

ısabet olmus boyle tuhaf kadından kurtuldunuz konu sahıbı uzulmeyın

kadin mi hakli? yuh sanki sütü bedava veriyor? (bedava vermio dimi xD rezil olmiim). madem bu kadar sabirsiz baska anlasma yapsaydi. misal komsu sen vaktim olunca hel al. yada her aksam ugra vs. vs. hergün süt gelcek diye amuda kalkmaya gerek yok. milky business women ucmus. hem öyle asiyse diger komsularda ne oldugunu biliyordur. takmayin sallayin

Canim kadin parayla veriyor diye ayağına götürmesi beklenmezki. Bide taze sağım köy sütü hemen çöker.
Korkuyordur kesin elinde kalcak diye.
Birde marketede para veriyoruz ama kimse peşimizden arayip kapimiza getirmiyor.( benim market yapmıyor)

bir cok gun mu ? bikeresinde duymadim aradini gorunce hemen inip aldim bide bu sabah duymadim hem ben ondan kapima getir demiyorimki gider ben alirim.musait olunca sabahin 8 inde duymucami tahmin etmiykmu niye hemen baskasina veriyi sutu
O kadarını bilemem sonuçta kendi malı , müşteri herzaman haklıda olsa o da kadının malı yani istediğine verir.
Ayrıca Sütü ekşisin istemez tabiki , dolaba bizim buralarda hatır için kimse süt falan da koymaz...

Canim kadin parayla veriyor diye ayağına götürmesi beklenmezki. Bide taze sağım köy sütü hemen çöker.
Birde marketede para veriyoruz ama kimse peşimizden arayip kapimiza getirmiyor.( benim market yapmıyor)

tamam iste satici kadin desin gel komsu sütünü hergün saat bilmem kacta al. cocuklu insan sonucta her hal yasaniyor.

bende sutcuden alıyorum sutu
koyden getırtılıyor bu sutler ve kapına getırıyorlar
zaten sutcu de boyle ıstemıs ben getırırım demıs
ama konu sahıbı bırınde cocugunu uyutuyormus yetısememıs hemen gıtmıs almıs sutu
dıgerınde de sabah erken vakıtde aramıs sutcu konu sahıbı uyuyor oldugundan duymamıs gorunce de hemen donmus bunun ustune sutcu atarlanmıs konu sahıbıde nıye atarlanıyorsun demıs sutcu de daha bır bagırmıs.

tamam iste satici kadin desin gel komsu sütünü hergün saat bilmem kacta al. cocuklu insan sonucta her hal yasaniyor.

Belkide ben böyle alışdim. Almanyada yaşıyorum ve burda talep buyuran taraf saticinin suyuna gidiyor:) benimde köy yumurtasi satan amca başbakan gibi. Cumartesilere saat 2de gitmezsem beni listeden cart diye siliyor

Belkide ben böyle alışdim. Almanyada yaşıyorum ve burda talep buyuran taraf saticinin suyuna gidiyor:) benimde köy yumurtasi satan amca başbakan gibi. Cumartesilere saat 2de gitmezsem beni listeden cart diye siliyor
yok burda oyle bırsey yok
ben evde olmazsam sutcum bana mesaj atıyor guvenlıge bıraktım sutunu bıdahakı gelısımde alırım ucretı dıye mesela
banyoda olabılır tuvaletde olabılır dusmus bayılmıs olabılır ölebılır hayatda ınsanın basına hersey gelır
ustelık cocuklu kadın cocugunu uyutursun beslersın emzırırsın yıkarsın altını degısırsın bu gıbı durumlarda tele bakamazsın zaten

sutcu tam boyle bı anda aramıs konu sahıbı acamamıs musaıt oldugu an da gıtmıs almıs sutunu
bır sonrakınde de sabah 8 de aramıs sutcu . e konu sahıbı uyuyor telı sessızde duymamıs

sutcunun saatı tuhaf gece 11 sabah 8 falan

bende sutcuden alıyorum sutu
koyden getırtılıyor bu sutler ve kapına getırıyorlar
zaten sutcu de boyle ıstemıs ben getırırım demıs
ama konu sahıbı bırınde cocugunu uyutuyormus yetısememıs hemen gıtmıs almıs sutu
dıgerınde de sabah erken vakıtde aramıs sutcu konu sahıbı uyuyor oldugundan duymamıs gorunce de hemen donmus bunun ustune sutcu atarlanmıs konu sahıbıde nıye atarlanıyorsun demıs sutcu de daha bır bagırmıs.

Kadin ben getiririm dememişki. 3 kere aramış. Konu sahibi çıkmamış sonra gece 11de geri dönüş yapmış ve kadin alip sütü getirmiş.
Diğerinde 8de aramış yine konu sahibi 11de geri dönüş yapmış.
Bence kesin kadin inanmadi 11e kadar uyuduğuna

benim yumurtaci amca her cuma geliyo ben hic evde olmuyorum o saatde. ins bi gün yumurtalari kafaya yemem lslfkvldos

kadin bunu kendi tercih etti ben demedim ki ona ayama getir diye ..ki sutu satan koyden getiren o kadin degil ablasinin oglu getiyor o da yaninda bulunuyor cocugun

Kadin ben getiririm dememişki. 3 kere aramış. Konu sahibi çıkmamış sonra gece 11de geri dönüş yapmış ve kadin alip sütü getirmiş.
Diğerinde 8de aramış yine konu sahibi 11de geri dönüş yapmış.
Bence kesin kadin inanmadi 11e kadar uyuduğuna
bakın konu sahıbı ne dıyor
kadın sutu bana getırmeyı kendısı tercıh ettı dıyor
koyden adamlar aracla sut getırıp dagıtırlar ısteyen alır tanıdık varsa bak benım akraba sut satıyor derler bızde numaramızı verır numarasını alırız bıze de getırsın derız getırır
burda bu ısler boyle oluyor

konu sahıbınde de oyleymıs sutcu kendısı ben getırırım demıs
kımse kusura bakmasın telefonun basında hazırolda beklemıyoruz bırı aradıgı an hemen o an acmak mumkun olmuyor bazen kucuk cocugun varsa hele... ustelık yakın komsusu yanı...

yok burda oyle bırsey yok
ben evde olmazsam sutcum bana mesaj atıyor guvenlıge bıraktım sutunu bıdahakı gelısımde alırım ucretı dıye mesela
banyoda olabılır tuvaletde olabılır dusmus bayılmıs olabılır ölebılır hayatda ınsanın basına hersey gelır
ustelık cocuklu kadın cocugunu uyutursun beslersın emzırırsın yıkarsın altını degısırsın bu gıbı durumlarda tele bakamazsın zaten

sutcu tam boyle bı anda aramıs konu sahıbı acamamıs musaıt oldugu an da gıtmıs almıs sutunu
bır sonrakınde de sabah 8 de aramıs sutcu . e konu sahıbı uyuyor telı sessızde duymamıs

sutcunun saatı tuhaf gece 11 sabah 8 falan

En doğrusu sizin alişveriş stiliniz.
Konu sahibi ilk olaydan sonra tatlı dille abla ya kapiya koy yada mesaj at ben gelir alirim deseydi sorun cikmazdi. Aralarinda anlaşmazsizlik var. Ama bence kadin haksiz değil.

Aaa nasil huysuz bir kadin ya musteri memnuniyeti diye bir şey var. Sonuçta diyelim 1litre sut aliyosun. Sen onu alacaksin dolapta dursun tlf duymadiginda sonra geri donup arayip aliyomussun. Alttan bile almissin duymadim tlf falan diyerek. Hay senin sutune de sana da almiyorum daha senden bir şey huysuz kadin diyip kapatsaydin

En doğrusu sizin alişveriş stiliniz.
Konu sahibi ilk olaydan sonra tatlı dille abla ya kapiya koy yada mesaj at ben gelir alirim deseydi sorun cikmazdi. Aralarinda anlaşmazsizlik var. Ama bence kadin haksiz değil.
konu sahıbı bılerek umursamaz davrandıysa tabıkı haksız olur
sutcu komsunun uslubu fena... ne olursa olsun yanı altı ustu 5-10 tl . bunun ıcın azarlamalar atarlanmalar ben senle komsuluk yapmıyorum kı demeler sattım senın sutu demeler falan. bellıkı baska bırseye sınırlenmıs kabak konu sahıbıne patlamıs

ben sutcunun yerınde olsam derımkı en bastan gelın sutu benım evden alın sut geldıgınde de herkese msj atarım sut gelmıstır dıye . gelen gelır alır, almayan almaz ,

Kadin hakli diyenleri hicccc anlamadim. :/
Neden hakliymis sabahin 8 de uyuyor olamaz mi?
Gereksiz cikismis. Verdiyse baskasina verdim canim kusura bakma der konuyu kapatir.
Konu sahibi ben seni hakli buldum. Iyi kisa surede yuzunu gormussun. Kafaya takmaya degmez. Onlarca komsu var etrafimizda hepsine selam vermwk zorunda degiliz..

Back
X