• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

komsuyla buyuk kavga ettik:(

Kadın hakli falan değil. Telefonu elinden düşürmeyen insanlara gıcık olurum. Herhalde kadını haklı bulanlar o gruptan. Benim evde bebeğim var. Telefonum hep sessizde ve çoğu zaman bir yerlerde. Arayanı ben geri arıyorum. Mesaj yazana dönüyorum falan. Bugün mesela beklediğim kargo geldi. Kapıyı çaldı. Bebeğimi yeni uyumuştum yanından kalksam uyanacak ben de kapıyı açmadım.

Sizde ki tek hata kadın kumaşını geçen sefer belli etmiş. O azarlama kalktığında müsade etmeyecektiniz. Bana ulaşamadığın da dolaba koy ben seni geri aradığımda getirirsin diyecektin.

Kadın inek sahibi değilse sütü bir yerden alıp size satıyor. Kimden alıyorsa bul, sen de sütü ondan al. Kadın kudursun.

konu sahıbı bılerek umursamaz davrandıysa tabıkı haksız olur
sutcu komsunun uslubu fena... ne olursa olsun yanı altı ustu 5-10 tl . bunun ıcın azarlamalar atarlanmalar ben senle komsuluk yapmıyorum kı demeler sattım senın sutu demeler falan. bellıkı baska bırseye sınırlenmıs kabak konu sahıbıne patlamıs

ben sutcunun yerınde olsam derımkı en bastan gelın sutu benım evden alın sut geldıgınde de herkese msj atarım sut gelmıstır dıye . gelen gelır alır, almayan almaz ,
cnim okadar guzel anlamissin ki beni cok tesekkurler gercekten herkez herseyi anlamak istedigi gibi anliuor...zaten kadin karsi aoartmanda ve cok yakiniz kendi sut dagitim stilleri bana da tuhaf gelmisti ama mecbur yolunu gozluyordum evine gidip ben alsam inan benim icin daha iyi zaten..sutu de aksam 10 dan erken getirmezlerdi o saatte cocukla.ilgileniyorum duymayabilirim ya getcekten cok sinir bozucu bi durum aslinda

Kadin hakli diyenleri hicccc anlamadim. :/
Neden hakliymis sabahin 8 de uyuyor olamaz mi?
Gereksiz cikismis. Verdiyse baskasina verdim canim kusura bakma der konuyu kapatir.
Konu sahibi ben seni hakli buldum. Iyi kisa surede yuzunu gormussun. Kafaya takmaya degmez. Onlarca komsu var etrafimizda hepsine selam vermwk zorunda degiliz..
bende anlamadim inanain hakli olsa hakli dicem inananin cok ama cok haksiz...

Kadın hakli falan değil. Telefonu elinden düşürmeyen insanlara gıcık olurum. Herhalde kadını haklı bulanlar o gruptan. Benim evde bebeğim var. Telefonum hep sessizde ve çoğu zaman bir yerlerde. Arayanı ben geri arıyorum. Mesaj yazana dönüyorum falan. Bugün mesela beklediğim kargo geldi. Kapıyı çaldı. Bebeğimi yeni uyumuştum yanından kalksam uyanacak ben de kapıyı açmadım.

Sizde ki tek hata kadın kumaşını geçen sefer belli etmiş. O azarlama kalktığında müsade etmeyecektiniz. Bana ulaşamadığın da dolaba koy ben seni geri aradığımda getirirsin diyecektin.

Kadın inek sahibi değilse sütü bir yerden alıp size satıyor. Kimden alıyorsa bul, sen de sütü ondan al. Kadın kudursun.
canim kadin sutu kendi satmiyor kiz kardesi koyde oturuuor oglu aksam 10 da herkezin kapisina goturup veriyir evleri bilmediginden bu benim komsuda ona eslik ediyor...
yani telefon elimde yasamiyorumki ben ayrica zili var bunun bas zile ne bu telefon meraki karsi komsuyuz dipdibeyiz komsuluk hatirna dolaba koy ..kesinlikle bole oldugu iyi oldu beni haketmiyordu iyiliklerimi

Aaa nasil huysuz bir kadin ya musteri memnuniyeti diye bir şey var. Sonuçta diyelim 1litre sut aliyosun. Sen onu alacaksin dolapta dursun tlf duymadiginda sonra geri donup arayip aliyomussun. Alttan bile almissin duymadim tlf falan diyerek. Hay senin sutune de sana da almiyorum daha senden bir şey huysuz kadin diyip kapatsaydin
zaten hay senin sutune de sana da olayina geldim.bende soylediklerimle..malesef kendi istedi bunu....dolabinda yer kaplar diye korktu bide kizina msj attiryo annem bikere aramis acmamissin baskasina vermis sutunu diye

En doğrusu sizin alişveriş stiliniz.
Konu sahibi ilk olaydan sonra tatlı dille abla ya kapiya koy yada mesaj at ben gelir alirim deseydi sorun cikmazdi. Aralarinda anlaşmazsizlik var. Ama bence kadin haksiz değil.
sut getiren cocugun yaninda bulunuyor kadin evleri gosteriyor kendi sutu degil presedurleri boyle diye bende evde bekliuordum sutumu bu suc dehilki...herkezin evine goturduklerinden bende sizde dursun demedim ki sut zaten kadinin degil kardesinin sutu oyuzden evinde tutmak istemiyor demekki lanet olsun oyle ise alalh korudu beni

Sütü satıp para kazanan kendisi olmadığı için zaten zül geliyordur. Bi de üstüne sizin peşinizden koşmak gıcığına gitmiştir. Ha bi de sütü alamadığınızda para vermiyorsanız iyice ayar olmuştur. Eğer öyleyse kadın sinirlenmekte haklı. Yok siz parayı peşin verdiyseniz o süt artık sizin kapıya mı koymuş yere mi dökülmüş onu bağlamaz parasını verdiğim süt kardeşim alırım almam sana ne diyebilirsiniz. Tüm bunların ötesinde ben huyunu sevmediğim insanla alışveriş yapmam. Siz de yapmayın konuşmayın nolacak ki. Bi de mahallede adımı çıkarır endişesi ne ki. Ne diye çıkaracak adınızı telefona çıkmıyor diye mi. Yoksa sipariş veriyor sonra almıyor mal ziyan oluyor zarara giriyoruz diye mi

zaten hay senin sutune de sana da olayina geldim.bende soylediklerimle..malesef kendi istedi bunu....dolabinda yer kaplar diye korktu bide kizina msj attiryo annem bikere aramis acmamissin baskasina vermis sutunu diye
Verirse versin bosver huysuz ve bulasik insanlarla ugrasacagina alma.hazir neden almiyosun marka vermek yasak mi bilmiyorum ama mesela to..u kaliteli

Belli bi saatte anlaşsanız böyle olmazdı,
Hergün süt kaçta gelecek diye nöbet tutamazsınızki,
En kötü koysun dolaba kendin git al,
Böyle birbirinize bagırmaya gerek yokmuş ama abla satışa doymuş ki müşteri kaybetmekten korkmamış.
kendi belirledokleri saat aksam 10 yada 9 yada daha gec koyden nezaman gelcekleri belli degil biz getiririz demisti tamam abla dedim ..

Evet üslubu yanlış. Ancak madem çocuğunuz bu sütü çok seviyor, telefon sesini ona göre ayarlamanız gerekirdi. Sonuçta süte ihtiyacı olan sizsiniz. Sizin için bunu düşünüp tekrardan süt getirme zorunluluğu yok. Bağırması ve o şekilde konuşması yanlış olmuş ama siz de telefonunuzu ona göre ayarlamalıydınız bence

Bi de şöyle bi şey de yapılmaz arkadaşlar mesela su sipariş ettiniz ama adam suyu taşıdı getirdi kapıyı açmadınız. Nolcak kamyonette duruversin ben uygun olunca getirsin denir mi. Bu kadın da niye konu sahibinin sütünü dolabında muhafaza etsin ki hadi bütün müşteriler böyle istedi ev buzdolabı bu nereye koysun. Benim anladığım o süt her gün aynı saatte geliyor alınış saati belli yani konu sahibi almalıydı. Ha son tahlilde süt getirenin üslup feci sırf bu yüzden keserdim ben alışverişi de komşuluğu da

Telefonu elinden düşürmeyen insanlara gıcık olurum. Herhalde kadını haklı bulanlar o gruptan
:) kadini hakli buldumda niye hakli bulanlara da laf soyleme geregi duydunuz ki sizin gibi birkac yorum daha okudum konudaki kisilere yorum yapmayi asip birde farkli dusunenlere yorum yapip gicik oluyorsunuz yapmayin yazik kendinize.

Herkes sutcuye hak vermıs ama ben konu sahıbıne hak verıyrum, sankı gokten zembılle ındırıyor sutu sankı lutuf edıyor alt tarafı sut yanı nedur yanı sutu kendımı ımal edıyor ne bu havalar? bı kere kucuk bebegı olan kadın sabahın 8 ınde aranmaz aksamın 11ınde de aranmaz, hem uygunsuz saatlerde arıyor hem de tafra yapıyor hayret bısey. yanı sahsen ben sut satıyr olsam samımı konustugum komsum kapı karsı komsum madem, alırım sutu koyuverırım dolaba snucta karsımdakı bılıyr sutun gelecegını uyanınca ya da mısayt olunca gelır alır yada arar herneyse... sankı sutu bedava verıyr da sen nerdesın aradım acmadım vıdı vudu valla bu zamanda kımse anasının babasının bıle cenesıne katlanamıyr degıl elın kadını azarlayacak! ıyı olmus kustugun fazlasıyla alttan almıssın tepene cıkarmıssın... Yalnız artık daha fazla muhattap olma

Bi de şöyle bi şey de yapılmaz arkadaşlar mesela su sipariş ettiniz ama adam suyu taşıdı getirdi kapıyı açmadınız. Nolcak kamyonette duruversin ben uygun olunca getirsin denir mi. Bu kadın da niye konu sahibinin sütünü dolabında muhafaza etsin ki hadi bütün müşteriler böyle istedi ev buzdolabı bu nereye koysun. Benim anladığım o süt her gün aynı saatte geliyor alınış saati belli yani konu sahibi almalıydı. Ha son tahlilde süt getirenin üslup feci sırf bu yüzden keserdim ben alışverişi de komşuluğu da
ya bakin neden anlamiyorsunuz
bu her defasinda olsa tamam hakli ozur bile dilerim.ama sadece 1 kere sutu veremedo bana o da aksam.saatinde getirmeyip sabahin 8ninde getirdigi icin ve haber vermedigi icin onceden ..haber verseydi o satte kalkip alirdim.tamamen haksiz ya..tabikide kesyim.alisverisi birak.selam.olayini bile kestim

Herkes sutcuye hak vermıs ama ben konu sahıbıne hak verıyrum, sankı gokten zembılle ındırıyor sutu sankı lutuf edıyor alt tarafı sut yanı nedur yanı sutu kendımı ımal edıyor ne bu havalar? bı kere kucuk bebegı olan kadın sabahın 8 ınde aranmaz aksamın 11ınde de aranmaz, hem uygunsuz saatlerde arıyor hem de tafra yapıyor hayret bısey. yanı sahsen ben sut satıyr olsam samımı konustugum komsum kapı karsı komsum madem, alırım sutu koyuverırım dolaba snucta karsımdakı bılıyr sutun gelecegını uyanınca ya da mısayt olunca gelır alır yada arar herneyse... sankı sutu bedava verıyr da sen nerdesın aradım acmadım vıdı vudu valla bu zamanda kımse anasının babasının bıle cenesıne katlanamıyr degıl elın kadını azarlayacak! ıyı olmus kustugun fazlasıyla alttan almıssın tepene cıkarmıssın... Yalnız artık daha fazla muhattap olma
evet canim cok iyi aciklamissin
sabahin 8 i ya telefon sessiz cocikli evde cocuk korkar ne alaka o saatte ki aksam saatinde de gelmedi sut ben se gec oldu diye aramadim hatta yine ince dusunmusum guzel dusunmusum laney olsun ya hala ofkeliyim yolda gorsem.selam.vermem artik isim.olmaz

Gerçekten merak ettiğim için soruyorum konu sahibi; sipariş edip telefonu duymadığınız için alamadığınız sütün parasını verdiniz mi

Back
X