komsuyla buyuk kavga ettik:(

Yok satan getiriyor bizde de kapıyı açan olmazsa telefon açar evde yoksak başkasına satar tabi.
benim yaşadığım yerde de kapıya getirir zile basarlardi burda hemfikiriz.
ben kapıya getirip dağıtan değilde hani özellikle ondan almak için gittiğimiz insanlar vardır ya öyle bir durum diye düşündüm.
yanilmista olabilirim ama satıcının tavrına bakılırsa küçük yerledeki yarın ki sütü kimseye verme ben alacağım ,sabahki sütü alın başka isteyenler de var gibi diyogloglar canlandı gözümde:))
küçükken annem hep beni yollardida komşuya süt almaya:)
herşeye rağmen bence bir yanlış anlasilmadan ibaret.iki tarafında art niyetli olduğunu düşünmüyorum.
tatlıya bağlarlar umarım.

Yeğeni köyden geliyormuş süt satmaya, kadın da evleri gösteriyormuş.
Bildiğimiz sütçü yani.

Onun sütü eksik olsun ya yaramaz hasta eder insanı :) Sanki bedava veriyor sütünü hey Allahım

100 kere pesimden mi kosmak zorunda ? n ediyosunuz?
ben diyorumki ne bu sinir sanki 100 kere avmadikmi teli diyorum kendimce kiziyorum...100 kere arasin demiyorum konuyu saptirmayin.ayrica 3 kere olmadi ..uydurmayin..ilk alisverisimdr 3. kere aradiginda anca duydum hemen inip aldim 2. de sabahin 8 inde duymayip sutumu alamadim

ben onun butun mazeretlerini kabul edebilirdim.arayip azarlamasi ipleri kopardi sadece

Bence kadın köyden gelen sütün üzerine kar koyuyor kendisi için o yüzden size kendisi getirmek istiyor.(süt sahibinin bundan haberi bile olmayabilir)Ama kadın hem para kazanmak isteyip hem de kibrine yenik düşmüş anladığım kadarıyla. Halbuki para kazanmak ayıp değil, ama içten içe zoruna gidiyor demek ki kendini ağırdan satmaya çalışmış

Aslinda cocuklu insan heran telefona bakamaz duymamasi normal, arayinca hemen inememek de normal bence. Bastan hata edilmis siz beraber konusup bur saat belirleyecektiniz cocuk koyden belli saatlerde geliyordur o saatte gel al deseydi, gelmeyeceksen haber ver deseydi keske. Bence satan aramaz yani senin araman normali. Biz sutcuyu ariyoruz nerdesin diye yakina gelince caldiriyor indin indin yetisemedin kadin beklemiyor bile cocuk sütü sevmisti falan hic aciklama da yapmasaydin ne diye havaya sokuyorsun insanlari. Ama aramasi da doğru degil bence.

Sabahları musait olmadigini bildigi halde neden israrla sadece sabahları süt getiriyor bu komsu size? Ben oraya takıldım. Oğlen ikindi aksam ne güne duruyor??

Bnce siz sütünüz bitmeye yakın kadınla irtibata geçmeliydiniz. Süt gelirse ayirirmisin bn alirim diye. Böyle bir diyalog a girmemiş olurdunuz. Ha kadinda hayrina süt dagitiyormus gibi konuşmuş orası başka. Nyse başka bir Sütçü bulursanız daha dikkatli davranın 7 24 telin başından ayrilmayin :)

Süt için tartıştınız diye kadın sizi mahalleye niye ve ne söyleyerek kötülesin ki, iş ortamında bile daha ciddi tartışmalar yaşadım ama aklıma hiç karşı tarafın kavga ettik diye beni kötüleme ihtimali gelmediği gibi kimseyi de kötülemeyi düşünmedim. Ayrıca mahallede herkes herkesi az çok bilir hakkınızda ne söyleyip de herkesi inandırabilir ki siz kendinizden emin olduktan sonra...

ben yeni tasindim o senelerin kadini ..bana bir kere geldiginde de baska komsulari hakkinda pek.hos konusmadini farkettim aklima.ole geldi paranoya yaptim

ben yeni tasindim o senelerin kadini ..bana bir kere geldiginde de baska komsulari hakkinda pek.hos konusmadini farkettim aklima.ole geldi paranoya yaptim
Boşverin o eskiyse de onun huyunu bilen bilir yani birilerini kolayca karalayabilen biriyse herkes bilir onun bu huyunu, siz yeni geldiğiniz halde onun başkaları hakkında iyi konuşmadığını anlamışsınız bakın, büyütmeyin gözünüzde

bilemiyorum eger benim dedikodimi da yaparsa simdiden allahima havale ediyorum kahhar ismiyle...

Sabahları musait olmadigini bildigi halde neden israrla sadece sabahları süt getiriyor bu komsu size? Ben oraya takıldım. Oğlen ikindi aksam ne güne duruyor??
yok ya bikere sabah getelirdi sadeve onda da duymadim dogal olarak ..normalfe koyden sutu getirej kisi is cikisi koye gidiyor sutleri alip geliyor bu surec de saat 22 yi buluyor bazen geciyorda o kadinla akrba olduklarindan kadin evleri gosteriyor ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…