üst katımdakiler sabah namaza kalktıkları için abdest için gürül gürül su sesi bana da geliyor.
vay efendim neden ses geliyor açmasınlar, kılmasınlar demek bana komik geliyor.
insanın evi sonuçta gayet de açacak yani.
benim için saygısızlık, yüksek sesle gece müzik dinlemek, süpürge, matkap vs. dir.
mutfaktan gelecek sesi de abartılı buldum. hiç bulaşık yıkarken aşağı ses gidiyor mu diye de düşünmedim. kepçeyi tencereye vura vura yıkamıyordur sonuçta. gece eşinizi göndermenizi de hoş karşılamadım şahsen.
o sesin nasıl olduğunu bilmiyorsunuz ve yapanı haklı buluyorsunuzüst katımdakiler sabah namaza kalktıkları için abdest için gürül gürül su sesi bana da geliyor.
vay efendim neden ses geliyor açmasınlar, kılmasınlar demek bana komik geliyor.
insanın evi sonuçta gayet de açacak yani.
benim için saygısızlık, yüksek sesle gece müzik dinlemek, süpürge, matkap vs. dir.
mutfaktan gelecek sesi de abartılı buldum. hiç bulaşık yıkarken aşağı ses gidiyor mu diye de düşünmedim. kepçeyi tencereye vura vura yıkamıyordur sonuçta. gece eşinizi göndermenizi de hoş karşılamadım şahsen.
ooooo böyle her sese sikayet edersen yasayamazsın hic bi yerde o zaman müstakil eve cıkıcam canım bak 2 izde ögretmensiniz ne güzel cekin kredileri gidin müstakil ev alın
dua et kadın bisey dememis benim kpaıma gelsen rahatsız oluyosan ayrı eve cık derdim
ben melek gibi göründüm gözünüze :)Ay ne kadanda meleksiniz el ele etrafinizda toplanip sarkilar soyleyelim size. . Kusura bakmayin mi diyecek yani bence esi olsa kesin bu is kotuye giderdi. Duvarlari yumruklasin ben kusura bakmayin deyim. Bu insanlarda bi egolamanlik mi olmus ne.
Bende eşimi gönderdim. ayrıca neden kibar olacakmış ki eşi böyle saygısız insanlara. özgürlük başkasının özgürlüğüne saygısızlık mı? gece 24 ten sonra ses çıkarmak çok saygısızca ve terbiyesizce bir harekettir. demek ki sizde karşı konu gibisiniz ki hoşunuza gitmemişYani elalemin bulasigina ne karisiyosunuz o kadar hassaniz apartmanda yasamayacak yada kurallara uyacaksiniz esinizde hic kibar gelmedi bana karsisinda duran kadini gorunce bi sey dememelydi e sizde gitmisiniz basakalarinin ozgurluklerini kisitlayamazsiniz arkadaş.
ev kendime ait zaten ama apartmanda ki kural şudur alt katı üst katı yan katı rahatsız etmeden yaşamaktırGerçekten şaşırıyorum. Bu öğretmenlerin ne kadar kazandığını düşünüyor millet çok merak ediyorum.
ben şaşkınlıkla izliyorum zaten konuyuBende eşimi gönderdim. ayrıca neden kibar olacakmış ki eşi böyle saygısız insanlara. özgürlük başkasının özgürlüğüne saygısızlık mı? gece 24 ten sonra ses çıkarmak çok saygısızca ve terbiyesizce bir harekettir. demek ki sizde karşı konu gibisiniz ki hoşunuza gitmemiş
Konu sesten rahatsız olunması değil mi? Yüksek sesle film,müzik gürültü kaynağı değilse ne acaba ?? Ayrıca ruh hastasıysanız ve çocuğunuzla ilgilenip en temel ihtiyacıyla ilgili bir düzenleme yapamıyorsanız cidden yardım almalısınız, yazık etmeyin çocuklara.Buyrun, evime beklerim.
Siz verin uyku eğitimini, başarabiliyorsanız.
Bizler ruh hastası olduğumuz için bebekleri, çocukları geceye kadar oturtuyoruz ya zaten...
Ayrıca musluk sesiyle film, müziği nasıl kıyasladınız?
Mantık hatası yok mu?
benim kirada olduğum evimde üst katımdaki çocuk 3 yaşındaydı evde akülü araba sürüyordu hemde geceBende de geceleri çamaşır makinesi çalıştıran modeli var. 2 yaşında kızı var ama kızda ne ayak var arkadaş; evin içinde bi koşturuyor, sanırsın goril yavrusu; bütün avizelerim yerinden çıktı. el kadar bebe nasıl o kadar titreşim yaratır ya.
neden kötü hissedeceksin. komşun yüzünden yeterince kötü hissediyorsun. bazı arkadaşlar bu durumda hiç kalmamışlar belli. çok rahat konuşuyorlar. söylediklerinden en komiği de eşinin saygısız olması. özel hayata müdahaleben şaşkınlıkla izliyorum zaten konuyu
zaten bilirim kk da konu sahibi her zaman haksızdır
zannediyorlar ki bana haksızsın sen deyince kendimi kötü hissedecem
ben yaptığımın arkasındayım
yani eksiklik biz öğretmenlerde değerler eğitimini tam veremiyoruzneden kötü hissedeceksin. komşun yüzünden yeterince kötü hissediyorsun. bazı arkadaşlar bu durumda hiç kalmamışlar belli. çok rahat konuşuyorlar. söylediklerinden en komiği de eşinin saygısız olması. özel hayata müdahalehey Allah'ım yaaa
yani eksiklik biz öğretmenlerde değerler eğitimini tam veremiyoruz
saygı kavramı hangi durumlarda kullanılır
önce onu öğretmeliyiz demekki burada eziksen derlerki git kapısına uyar
ama gerekeni yapmışsan hadi gel de benim kapıma dayan derler
az çok zihniyetin farkındayım ben
Yüksek sesle film, müzik dinlemek keyif yani zorunlu olmayan bir durumdur.Konu sesten rahatsız olunması değil mi? Yüksek sesle film,müzik gürültü kaynağı değilse ne acaba ?? Ayrıca ruh hastasıysanız ve çocuğunuzla ilgilenip en temel ihtiyacıyla ilgili bir düzenleme yapamıyorsanız cidden yardım almalısınız, yazık etmeyin çocuklara.
yani size göre gece ikide bulaşık yıkanabilir
tabiiki bu da bakış açısı
yok ben haklarımı çok iyi biliyorumkonu sahibini linç etme timi gelmiş
kullanışlı mı ?? rahatsız etmiyor mu?Bu arada kulak tıkacı diye bir şey var.
Duvar yumruklamaktan, gece gece kapı çalmaktan daha ilkel bir şey değil, herkes kullanabilir.
konu sahibini linç etme timi gelmiş
şöyle bir ayrıntı var onun mutfağıyla benim yatak odamı ayıran bir duvar var sadecelinç etmek değil bu, eğer konu açılıyorsa amaç nedir? başka fikirleri edinmek değil mi? herkes size hak verecekse ne diye konu açıyoruz? yada karşıt düşünceleri kaldıramayacaksak?
bence insanlar su sesinin bu kadar rahatsız etmeyeceğini düşündüğü için böyle cevaplar veriyorlar, zira bende dahil bir çok kadın gece mutfaga girer. yüksek sesle tv izlemek, süpürge açmaktan farklı bir şey bu. ama olayı bilmiyoruz tabii ve diğer kadının da ne kadar ses çıkardıgını. bize bir olay anlatıldı ve fikrimize sunuldu, tabiiki herkes aynı yorumu yapmayacak. bu sizce de çok normal değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?