Komşuyu rahatsız etmemek için...

Oglen 1 ile 3 arasi aksam da 7 den sonra gurultu yapilmamasi gerekir hakkiniz olarak soruyorsaniz. Eski oturdugumuz sitede alt komsum evi temizlemek icin gelindiginde kovayi kaldirmadan yerden cektik diye direk kapimiza gelmisti :) normal bir saatti halbuki. Ben de hakkim oldugunu anormal bir ses olmadigini beni istedigi yere sikayet edebilecegini soylemistim. Cok cekmistik ama kendisinden takıktı biraz

arkadaşım akşam vakti tadilat yaptık demedim.

mutfak dolabının rafı bi tarafı düşse ooo saat 11 oldu 2 dk şunu çakmayayım şuraya mı diyorsunuz?
ya da saat gecenin 1 inde elinizde bardaklar düşse kırılsa aa süpürge açılmaz şimdi deyip kırık camlar üzerinde mi geziniyorsunuz ben anlamadım ki.

sanki tadilat diyorsunuz da o saatte asma tavan çalışması yaptık.

yorum için teşekkürler:eğlence:

Evet aynen öyle diyorum gece vakti rafla bi ilişki durumum olmaz çünkü

Bardak çanakta çok kırıldı büyük parçaları elimle toplayıp ıslak gözden çıkardığım bi havluylada alabildiğim kadarını alıyorum kalanı sabaha bırakıyorum ( ki benim evim yer ve tavan ses yalıtımlı )

Apartmanda yaşıyosak ona göre yaşıycaz

Kat kanunundan bahsedilmiş konuda, peki bitişik müstakil evlerde kural nedir acaba bilen var mı? Bu tarz evlerde de saat sınırı geçerli mi? Kendimi bildim bileli hiç dikkat etmedik sitede kimseden şikayet de duymadık ama bu saatten sonra apartman dairesinde yaşarsam çok zorlanırım gibi geliyor :110:

Daha önce çok çektiniz komşulardan sanırım.
Çok geçmiş olsun :KK70:
Çok çektim. Bir ara rahatlamıştım üst değişince. Şuan daha beteri geldi. Kadın ayaklı yalan ve iftira makinesi gibi üstelik. Yeni ev alacaklar iyi düşünsün. Yalıtımlı güzel bir evse en üst kat alın rahat edin.

Oglen 1 ile 3 arasi aksam da 7 den sonra gurultu yapilmamasi gerekir hakkiniz olarak soruyorsaniz. Eski oturdugumuz sitede alt komsum evi temizlemek icin gelindiginde kovayi kaldirmadan yerden cektik diye direk kapimiza gelmisti :) normal bir saatti halbuki. Ben de hakkim oldugunu anormal bir ses olmadigini beni istedigi yere sikayet edebilecegini soylemistim. Cok cekmistik ama kendisinden takıktı biraz
Öğlen 1 ile 3 arası mi? Nereye şikayet edilir, nasıl ispat edilir? Kim uyar buna? Benim üstteki o saatlerde temizliğe başlıyor. Evi komple kaldırıp indiriyor. :D Kovayı sürttün diye çıktı ha.:)) O dönen vidalar var ya onu bir çevirisi var vura vura ilk duyunca dedim kendi kendime Allaaah noluyoruz banyo tepemize mi yıkılacak. :D Ama ne denebilir ki. Onun yüzünden küçügun öğle uykusunu bırakmak zorunda kaldım. Pencereden silkeleme yapmayın diye uyardım bana bağırdı alttaki diyerek gitmiş başka komşularda timsah gözyaşı dökmüş. 1-3 arası gürültü yapma desem beni dövdü alttaki felan der aman. Süper yalancı çünkü kendisi. Ben Allaha havale ettim. Obur dünyada o çekecek kul hakkından. Bu şekilde rahatlatıyorum kendimi.

Öğlen 1 ile 3 arası mi? Nereye şikayet edilir, nasıl ispat edilir? Kim uyar buna? Benim üstteki o saatlerde temizliğe başlıyor. Evi komple kaldırıp indiriyor. :KK70: Kovayı sürttün diye çıktı ha.:)) O dönen vidalar var ya onu bir çevirisi var vura vura ilk duyunca dedim kendi kendime Allaaah noluyoruz banyo tepemize mi yıkılacak. :KK70: Ama ne denebilir ki. Onun yüzünden küçügun öğle uykusunu bırakmak zorunda kaldım. Pencereden silkeleme yapmayın diye uyardım bana bağırdı alttaki diyerek gitmiş başka komşularda timsah gözyaşı dökmüş. 1-3 arası gürültü yapma desem beni dövdü alttaki felan der aman. Süper yalancı çünkü kendisi. Ben Allaha havale ettim. Obur dünyada o çekecek kul hakkından. Bu şekilde rahatlatıyorum kendimi.
Derse desin aman hiç dayanamam ben böyle bir şey e.
Hani misafir olur, arada gürültü olur ben hiç takmam böyle bir şeye.
Benim üst kat mesela normalde çok gürültü çıkarmaz. Ama arada varya o koşmadan avizelerim sallanır o derece. Ama anlıyorum normal bir durum değil herhalde misafiri var diye. Hiç çıkmadım gürültü için.
Zaten gün içinde temizlikte su bunda evi yıksa görmem, evde degilim.

Geçenlerde balkonu bi açtım ne göreyim.
2 avuç kıl.
Kedi mi köpek mi insan mi anlamadim.
Igrendim de açıkçası.
Tuttum çektim fotoğrafını.
Benim üstümdeki 6 kata tek tek gidip kapısını çaldım. Resmî gösterdim.
Bunu yapan rica ediyorum apartmanda yaşamasın diye.
Kimse kabullenmedi tabi yaptığını ama bir daha da olmadı en azindan :KK70:
Çirkef bu uğraşmayalım demiş olma ihtimalleri yüksek:D

Derse desin aman hiç dayanamam ben böyle bir şey e.
Hani misafir olur, arada gürültü olur ben hiç takmam böyle bir şeye.
Benim üst kat mesela normalde çok gürültü çıkarmaz. Ama arada varya o koşmadan avizelerim sallanır o derece. Ama anlıyorum normal bir durum değil herhalde misafiri var diye. Hiç çıkmadım gürültü için.
Zaten gün içinde temizlikte su bunda evi yıksa görmem, evde degilim.

Geçenlerde balkonu bi açtım ne göreyim.
2 avuç kıl.
Kedi mi köpek mi insan mi anlamadim.
Igrendim de açıkçası.
Tuttum çektim fotoğrafını.
Benim üstümdeki 6 kata tek tek gidip kapısını çaldım. Resmî gösterdim.
Bunu yapan rica ediyorum apartmanda yaşamasın diye.
Kimse kabullenmedi tabi yaptığını ama bir daha da olmadı en azindan :KK70:
Çirkef bu uğraşmayalım demiş olma ihtimalleri yüksek:KK70:
İyi yapmışsınız ama üst katlarinizdakilerde dengesiz değilmiş. Ben silkelerken pencereden görüp uyardım. Hanfendi benim tarzım bu dedi. :KK70: Saçma sapan konuştu konuştu. En son dedim illaki şikayet mi edelim uyardık güzelce diye. Kadın kocam duyarsa beni kötü yapar diyerekten girişmiş iftiraya yalana. Kocandan korktuğun kadar Allahtan kork ya hu..
Gürültü de arada bir olsa öpüp başıma koyarım çok çok nadiren gürültü olmuyor. Ohhh diyorum Allah'ım sükunet gibisi var mi? Deve gibi o sessizlik anını depoluyorum. :KK70::KK70: Sonrası kısır döngü.

Velhasıl siz yürürsem duyulur mu diye endişeleniyorsunuz. Ne güzel bir hassasiyet. Gelin benim üst komşum olun yürüyün 9 da. :)))

İyi yapmışsınız ama üst katlarinizdakilerde dengesiz değilmiş. Ben silkelerken pencereden görüp uyardım. Hanfendi benim tarzım bu dedi. :KK70: Saçma sapan konuştu konuştu. En son dedim illaki şikayet mi edelim uyardık güzelce diye. Kadın kocam duyarsa beni kötü yapar diyerekten girişmiş iftiraya yalana. Kocandan korktuğun kadar Allahtan kork ya hu..
Gürültü de arada bir olsa öpüp başıma koyarım çok çok nadiren gürültü olmuyor. Ohhh diyorum Allah'ım sükunet gibisi var mi? Deve gibi o sessizlik anını depoluyorum. :KK70::KK70: Sonrası kısır döngü.

Velhasıl siz yürürsem duyulur mu diye endişeleniyorsunuz. Ne güzel bir hassasiyet. Gelin benim üst komşum olun yürüyün 9 da. :)))
:KK50::KK50:

Back
X