kondisyon bisikleti

fatma.k1980

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2007
45
0
96
45
arkadaşlar
45 kilo ile hamile kaldım doğumdan sonra hepsini verdim 47 kiloya düştüm. taaa ki oğlum memeyi bırakana kadar. memeyi bıraktı ve şimdi 55 kiloyum.
çok üzülüyorum ekmek yemiyorum + tatlı dondurma hiç sevmedim benim işim acıyla :)))
şeker kullanmıyorum. ama kilo veremiyorum
evin konumundan dolayı ve işimden dolayı yürüyüş yapamıyorum diye eve kondisyon bisikleti aldım gün aşırı 1 saat kullanıyorum 350 kalori yakıyorum. ama 2 ay oldu ve hala 1 gr veremedim. bütün sağlık testlerimi yaptırdım çok şükür sıkıntım yok.
BEN NERDE YANLIŞ YAPIYORUM. dehşet bir göbeğim oldu bacaklarımda popomda hiç bir artış yok aynı. ama kocaman bir yağlı göbeğim var. hiç bir şey olmyor üstüme. LÜTFEN YARDIM EDİN. AKIL VERİN.

Bu durumda olan bir tanıdığım vardı. 1 ay boyunca akşam yemeklerinde sadece salata yedi. Öğle yemeği yemedi. Tatlılardan ve abur cuburlardan uzak durdu. Sonuç? Kilo veremedi. Benim size önerim iyi bir diyetisyene gitmeniz. Onlar sizin her şeyinizi ölçüyorlar ve aç kalmadan zayıflamanın yollarını söyleyip haftalık yemek listeleri oluşturuyorlar. Benim tanıdığım bu sayede - hiç spor yapmadan - 10 kilodan fazla verdi. İnsülin direnci varmış çünkü kendisinde. :) Belki sizin de böyle bir durumunuz olabilir. Ama mutlaka bir doktor kontrolünde yapın. Allah korusun, internette rastgele bulunan diyet listeleri kötü sonuç verebilir. Sonuçta diyetisyenler bu işi en ufak ayrıntısına kadar öğreniyorlar. :)

Duzenli mekik cekmeni oneririm,yarım mekik ve kesinlikle yan mekik.
Birde mekik setleri arasında sınav pozisyonunda durur gibi ancak eller degil dirsekler ve ayaklar uzerinde durmak ozellikle karın kaslarini cok zorlayan hareketler.
Mesela sabah ve aksam 10 dkni ayırsan yeterli
seni zorlayan kactir bilemem ama 30la basla
30 yarim mekik cek hemen sabit sınav pozisyonuna gec
3 set yap bunu,
sonra 20 serden yan sinav yap 3 set.
Ben 8 yillik lisansli sporcuyum,kilo sorunu bizdede oluyor bransimiz malum sikletlerle ilgili oldugu icin kilo alip vermeye alistim artik. 1 2 haftada fark edersin ,mekik sayisini zamanla 5 er arttır. Vucut bazen kendisini kitler yemesende kilo veremezsin ogun sayini 6 ya cikart az ama kisa araliklarla yersem vucut nede olsa yemek gelecek diye yakmaya baslar:) kimisi 1 ay kimisi 2 ay sonra baslar sabret umarim isine yarar en kisa zamanda

Back
X