kondurmak istemiyorum ama objektif fikirlere ihtiyacım var

kafestekikiz Eşiniz instagram kullaniyor mu?
Ben aklimdakini yazayim da sonra görürsünüz bir baskasi görür, onlarin isine yarar belki.
Instagramdan sırayla,

Ayarlar
Güvenlik
Verilerine eriş

Kısmından tikladigi baglantilari, gonderdigi takip isteklerini, eski kullanıcı adlarini, eski biyografi metinlerini, engelledigi hesaplari, takip ettigi konu etiketlerini, hikayelerden anketleri, sorulari, kaydirma ile verdigi emoji yanitlari gibi daha bir sürü veriye erişebilirsiniz.

Delil olur belki ya da arastirma surecinde yardimi dokunur.

kafestekikiz Eşiniz instagram kullaniyor mu?
yok kullanmıyor
haklısınız, davayı hemen açmasam bile önceden bilgi almak çok mantıklı olur
öyle tabii kirası gecikir ihtiyacı olur ben derim ver diye zaten... ben 200 liralık alışveriş yapacağım desem şimdi yapma sonra der pislik

beni en başta şüpheye düşüren iki kez olması oldu. hani arkadaşına kıyak geçmek vardır, sevgilisine karşı zor durumda kalmasın diye. o gün verirsin ertesi gün alırsın. iki kez kart geçilmiş demek ki sen de o ilk alınan postadaki alkol tüketilirken oradaydın.
Eşim bazen iş yoğunluğundan eve gelmiyor sabaha kadar çalışıyor dediğinde ben anlamıştım. Kimse o kadar çalışamaz. Adamın gittiği ikinci bir kapısı var.
ah ah bunları okudukça kafamı duvarlara vurasım geliyor.

Al işte bak. Vereceği yere vermiş ama. Ne arkadaşı be yekeldenmi çekiliyor o para. Bayada alışverişini yapmış ama kiminle oturup kalktı iste

Sevgilisiyle içki içecek adam içki parasını arkadaşının kartından ödemez. Çok safsın. Parasız adam bunları yapmaz. Resmen o gece alem yapılmış. Kredi ekstrelerini incele. Önceki ayların eksterelerine de bak.
Eşinin telefonundaki mesajlara, fotoğraflara, WhatsAppa bak. Rehberinde tanımadığın adı erkek adıyla bile kayıtlı biri var mı, WhatsApp fotosunda kadın resmi olup adi erkek ismi kayıtlı biri de olabilir. Bulduğun şeylerin fotoğrafının ekran görüntüsünü kendine mail olarak gönder ya da kendi telefonuna fotoğrafını çek. Sosyal medya hesaplarına bak ( Facebook, twitter, instagram). O hesaplardan takip ettiklerine bak.
Bir de eğer telefonunda birsey bulamazsan eşinin eve getirmediği, ama üzerine kayıtlı ikinci bir telefonu da olabilir. Edevlet şifresini biliyorsan oradan da öğrenebilirsin.
Banka eksterelerini incele. Yüklü ve düzenli olarak alışverişi var mı?
Email şifresini biliyorsan telefon ekstresine de bakabilirsin en çok kiminle görüşüyor.
Ha bu arada eşinin o gelmediği gün esin kimlerle görüşmüş telefonundan arama kayıtlarına bak o uyurken. Telefonunda en çok aradığı numara kime ait?

Al işte bak. Vereceği yere vermiş ama. Ne arkadaşı be yekeldenmi çekiliyor o para. Bayada alışverişini yapmış ama kiminle oturup kalktı iste
evet hesap hareketlerinde büfenin adı yazıyor yerlerini bile biliyorum iki büfenin de.
dediklerinizi sırayla yapacağım ancak telefon kayıtlarını çoktan silmiştir muhtemelen öyle bi alışkanlığı var ne hikmetse(!)

Telefon ekstersine bak eğer mail olarak geliyorsa. Aramalardan silse de mailinde ekstresi varsa görürsün kiminle konuştuğunu.

Valla bacım kimse dememiş onu da ben diyeyim. Hersey yazilmiş zaten

Soy kocanı bacım. Cıbıl cıbıl. Çevir sırtını öp kokla bahanesiyle . Çıbanlarını, sivilcelerini yelloza sıktırmışsa ...

Bu işin latifesi de bacım siz göz göre göre aldatıyorsunuz. Direkt boşanın kafanı yormaya değmez

iyi hoş diyorsun bacım da inan hiç içimden gelmiyor yalandan bile olsa...

Bazen bacım olta atmalıyız. (B)alığı yakalamak, onu ağa çekmek, mükafatı almak için sabır ve özveri gerek
doğru söylüyorsun güzel bacım elimden geleni yapacağım ama şimdi dediğini yapsam utanmadan gerisi gelsin isteyecek bu. şimdi tartışmaya başlarsak bu yüzden her şeyi dökeceğim patır patır belki yarın yapsam daha mantıklı olur

Hastalığı mastaligi da var bu işlerin. Sen dikkatli ol da bacım. Sakin kalmaya çalış. Şimdi Cok üzgün olduğunu hissediyorum. Salim kafayla gündüz gözüyle hersey daha güzel olsun hayatında bacım.

öyle yapacağım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için

demin biraz tartıştık ben anlattıklarında mantık hatası olduğunu söyledim, demek ki beraberdiniz dedim. ilk başta ben gidip arabada yattım alışverişten sonra demişti şimdi sorunca ağzından kaçırdı hep beraber oturduk diye. hani iki kişiydiniz hep beraber kim kim dedim, epey bi duraksadı örnek veriyorum ahmet ve ahmet’in abisi vardı dedi hiç emin olmadan. ne ara arkadaşınla sevgilisi takıldılar da siz oturdunuz hikayenin başında arkadaşımın sevgilisi geldi demiştin hatırlatırım dedim bir şeyler gevelemeye başladı duymak istemiyorum bir şey midem kalktı dedim. içeri gittim dediği tek şey ya saçmalıyosun oldu. ne açıklamaya çalışma ne bir şey.

Açıklayamaz çünkü, hemen “ya ne saçmalıyorsun yaaa”lar başlar. Aşırı acemi bir yalancı, çünkü ilk kez yakalanıyor.

Hayır sen 2 gün evdeki karının seni merak edip etmeyeceğini bile umursamayacak kadar ne yaptın, nerede yattın, kimlerle meşguldün?

ben de bunları söyledim, ben burda meraktan kafayı yerken sen oranı buranı yayıp içtin utanmadan yazık sana. bundan sonra istersen bir hafta gelme dışarda geber umurumda değil dedim. haklısın bla bla bla. üzüldüğüm tek şey şüphelendiğimi anladığı için telefonundaki her şeyi silecek kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…