kondurmak istemiyorum ama objektif fikirlere ihtiyacım var

Eşinizin kadının biriyle ilişkisi olduğu çok net. Hatta adam dünyayı unutmuş onun yanında. Nasıl hala o evde kalıp o adamla muhattap oluyorsunuz pes!

ya bir kadın için harcamış yada bir şekilde birileriyle içip dağıtmış.
kadın olmasa da bu tavır kabul edilemez. ne demek telefonum bozuldu da yapılınca aldım yahu ?
başka bir yerden sizi arayıp haber veremedi mi bir şekilde ?
tek ayak üzerinde yalan uyduruyor da cıks...
ben olsam semt çocuğu yemez bu ayakları otur adam gibi anlat derdim.

Telefonu kırıldıysa ve arkadaşlarıyla oturduysa eğer, arkadaşından telefonu alıp ben evi bir arıyayım merak etmesinler şimdi derdi.

Bizim çatı katındaki komşumuz şehir dışına giderken evinin anahtarını bir arkadaşına veriyor artık müzik ve ilişki seslerinden aşırı rahatsız olduğumuz için eşim kapılarını çaldı şuydu buydu kavga çıkdı. İçerden iki adam ve bir kadın çıktı meğerse alkol alıp grup seks yapılıyomuş. Neyse yöneticimiz gördü adamları ikisinide tanıyomuş meğerse 40 lı yaşlarda evli ve kocaman çocukları olan insanlar.(Kadında evli bu arada başka komşumuzun iş yerinde çalışıyormuş oda 40 yaşında falan) Yöneticimiz dediki masalarında 1.000 tl ye yakın değeri olan içkiler varmış evde karısı istese vermez o parayı burda yaptığı rezilliğe bak Allah bilir karısınada işteyim demiştir kadıncağızda kocasını bekliyodur diye.Ve yöneticimizin şu sözü yemin ederim beynime kazındı çıkmıyo hiç. Ben herkesden herşeyi beklerim yapan öyle bir yapıyorki hiç evdekine vicdanı sızlamıyor.

kabul edılebılecek tolere edılebılecek bır durum degıl maalesef yasadıgınız cok uzucu bır durum ...sızın adınıza gercekten uzuldum kendımı yerınıze koydum cok sinir bozucu mıde bulandırıcı ve cok net ortada hersey
esınız allahtan belasını ıstemıs huzurunu yuvasını bozacak davranıs sergılemıs

Zor bir durum anlayışlı olamazdım herhalde. Ama kendimi de ona bağırıp çağırıp yıpratmazdım. Alırdım kızımı da babamlara ya da yakın bir arkadaşıma akrabama giderdim. Bırak burnu sürtsün, zaten aldatıyorsa şayet.. Mutlaka önüne düşecektir. 700 tl tekel alınıp arkadaşlarıyla alem yapmış olabilir.. Yapılacak olan belli..

Ben yerinizde olsaydım haber alamıyorsam çalıştığı atolyeye giderdim. Eşiniz yalan söylüyor. Bana sizi aldatıyor gibi geldi. Ayrıca 1 gün boyunca haber vermeyecek, beni merak içinde bırakacak karttan da 700 tl tekel alışverişi yapacak bende bunu sakinlikle karşılayacağım. Yok öyle bir dünya ortalığı geçer giderdim.

Eşim 5 dk telefonuna cevap vermezse muhakkak başına bir şey gelmiştir. En azından meşgule atılır kısa bir mesaj yazılır. Müsait olunca geri aranır. Böyle bi durumla karşılaşsam aldatıldığıma inanırım

700 liraya tekelden ne alinir? Yaninda bir erkek arkadas ve iki kadin daha olmasi lazimdir. Dört kisilik alkol sogar parasi olabilir. Neyse yaninda baska bir kadin olmayan erkek telefonu her türlü acip bir cevap verir. Kusura bakmayin ama durum ortada

Bence bu bile evliliğin çatlak olduğunun sinyalini vermiş. Evli bir erkeğin karısıyla beraber olmayıp mast yapması da bir problemdir. Cinsellikde hamilelik,hastalık gibi dönemler harici çatlamalar oluyorsa başka problemlerin habercisi oluyor çoğu kez.

Aklıma büfeciyle görüşüp durumu sormak,gerekirse kamera görüntüsü istemek vs bile geldi şuan

Kesinlikle bir haltlar karıştırmış. Ben buradan size garanti verebilirim yalan söylediği konusunda.
Telefonu falan da bozulmamıştır. Ben olsam şimdi beni götür o tamirciye derdim. Hiç bir yeri arayıp mesaj atmadan dürüstçe bir tamirciye sizi götürebilecek mi bakalım!
Hadi yalan söylüyorsun bari akıllıca olsun karşıyı salak yerine koymakta bu kadar kolay olmamalı. Ayrıca eşim bana bunu yapsa yemin ediyorum ölmezse boşarım çünkü sadece ölmüş olması geçerli bir sebep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…