- 5 Nisan 2012
- 7.006
- 14.211
- 498
- Konu Sahibi kafestekikiz
-
Zor bir durum anlayışlı olamazdım herhalde. Ama kendimi de ona bağırıp çağırıp yıpratmazdım. Alırdım kızımı da babamlara ya da yakın bir arkadaşıma akrabama giderdim. Bırak burnu sürtsün, zaten aldatıyorsa şayet.. Mutlaka önüne düşecektir. 700 tl tekel alınıp arkadaşlarıyla alem yapmış olabilir.. Yapılacak olan belli..kızlar selam, benim eşim serbest meslek sahibi kendi işini yapıyor, saatle çok işi yok. bazen işler sıkışınca gece atölyede çalışır sabahlar işlerini halleder. üç gün önce geldi eve yemek yedik ben gidiyorum dükkandayım bugün dedi tamam sabah çocuğu kontrole götürücez unutma dedim, tamam gelir uyandırırım seni gideriz dedi. iyi dedim sabah uyandım 11 gibi. tabii kızımla kaç kere uyandım da oynayıp ettikten sonra yataktan kalkma saati olarak 11. baktım gelen giden yok arama yok. aradım nerdesin niye gelmedin diye meşgule atıyor. mesaj attım, cevap “x yerdeyim ne oldu” dedim çocuğu götürecektik hani ne diye gidiyorsun? işim var şu an dedi. aradım meşgule atıyor sürekli. sonra hiç ulaşamadım. hep kapalıydı telefonu. gece de eve gelmedi ne bir haber ne bir şey. artık başına bir şey geldi diye düşünmeye başladım. ta ki kartın hesap hareketlerine bakana kadar. akşam ve gece olmak üzere 2 defa tekelden alışveriş yapılmış 700 lira civarı. sabah kalktım hala gelmemiş. arıyorum kapalı. kp’yi aradım dedim haberin var mı ulaşamıyorum başına bir şey mi geldi merak ediyorum artık dedim. yok kızım biz de dün konuştuk dedi. delirecektim kızlar yok adam ortada. birkaç saat sonra aradı, ağladım artık dedim neredesin sen? geliyorum noldu dedi. ne demek noldu arıyorum meşgule atıyosun mesajlara dönmüyorsun senin bi kızın var ben varım hiç mi umrunda değil dedim ağlayarak, sen niye böyle yapıyosun dedi aşırı soğukkanlı bi şekilde. hani şov yapma gibisinden. geldi neyse telefonu düşürdüm bozuldu tamirden alınca aradım hemen dedi. 700 lirayı neye harcadın tekelde dedim, arkadaşa borç verdim kız arkadaşı gelmiş lazım diye istedi dedi ama cevapları o kadar duraksayarak verdi ki durdu düşündü falan. hiç inandırıcı değildi yani. ki benim almam gereken bir ton şey vardı ev için kızım için... neredeyse son paramızı arkadaşına vermiş güya. ne diyorsunuz hanımlar başınıza böyle bir şey gelse nasıl davranırdınız?
Bence bu bile evliliğin çatlak olduğunun sinyalini vermiş. Evli bir erkeğin karısıyla beraber olmayıp mast yapması da bir problemdir. Cinsellikde hamilelik,hastalık gibi dönemler harici çatlamalar oluyorsa başka problemlerin habercisi oluyor çoğu kez.evet buraya yazmak yasak mı bilemedim ama cinsel hayatımız pek iyi değil sıklık açısından. ama şu an taşlar yerine oturuyor ki erken gelmezdi sık olmamasına rağmen. ben de mastürbasyon yaptığını düşünmüştüm şüphelenmediğim için.
Aklıma büfeciyle görüşüp durumu sormak,gerekirse kamera görüntüsü istemek vs bile geldi şuanevet hesap hareketlerinde büfenin adı yazıyor yerlerini bile biliyorum iki büfenin de.
dediklerinizi sırayla yapacağım ancak telefon kayıtlarını çoktan silmiştir muhtemelen öyle bi alışkanlığı var ne hikmetse(!)
Kesinlikle bir haltlar karıştırmış. Ben buradan size garanti verebilirim yalan söylediği konusunda.kızlar selam, benim eşim serbest meslek sahibi kendi işini yapıyor, saatle çok işi yok. bazen işler sıkışınca gece atölyede çalışır sabahlar işlerini halleder. üç gün önce geldi eve yemek yedik ben gidiyorum dükkandayım bugün dedi tamam sabah çocuğu kontrole götürücez unutma dedim, tamam gelir uyandırırım seni gideriz dedi. iyi dedim sabah uyandım 11 gibi. tabii kızımla kaç kere uyandım da oynayıp ettikten sonra yataktan kalkma saati olarak 11. baktım gelen giden yok arama yok. aradım nerdesin niye gelmedin diye meşgule atıyor. mesaj attım, cevap “x yerdeyim ne oldu” dedim çocuğu götürecektik hani ne diye gidiyorsun? işim var şu an dedi. aradım meşgule atıyor sürekli. sonra hiç ulaşamadım. hep kapalıydı telefonu. gece de eve gelmedi ne bir haber ne bir şey. artık başına bir şey geldi diye düşünmeye başladım. ta ki kartın hesap hareketlerine bakana kadar. akşam ve gece olmak üzere 2 defa tekelden alışveriş yapılmış 700 lira civarı. sabah kalktım hala gelmemiş. arıyorum kapalı. kp’yi aradım dedim haberin var mı ulaşamıyorum başına bir şey mi geldi merak ediyorum artık dedim. yok kızım biz de dün konuştuk dedi. delirecektim kızlar yok adam ortada. birkaç saat sonra aradı, ağladım artık dedim neredesin sen? geliyorum noldu dedi. ne demek noldu arıyorum meşgule atıyosun mesajlara dönmüyorsun senin bi kızın var ben varım hiç mi umrunda değil dedim ağlayarak, sen niye böyle yapıyosun dedi aşırı soğukkanlı bi şekilde. hani şov yapma gibisinden. geldi neyse telefonu düşürdüm bozuldu tamirden alınca aradım hemen dedi. 700 lirayı neye harcadın tekelde dedim, arkadaşa borç verdim kız arkadaşı gelmiş lazım diye istedi dedi ama cevapları o kadar duraksayarak verdi ki durdu düşündü falan. hiç inandırıcı değildi yani. ki benim almam gereken bir ton şey vardı ev için kızım için... neredeyse son paramızı arkadaşına vermiş güya. ne diyorsunuz hanımlar başınıza böyle bir şey gelse nasıl davranırdınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?