kondurmak istemiyorum ama objektif fikirlere ihtiyacım var

BBe
Beni çocuğunu ve evini ihmal edecek günlerce eve gelmeyecek bir gecede 700 lira harcayacak bunlar susup oturulacak şeyler değil. Benim eşim eve 1 saat gecikse 40 kere ararım ben. Eve geç geldiği vakitler kapıdan içeri sokmadım ben onu inan. Saf olmayın lütfen. Eşinizin bir haltlar yediği güpegündüz ortada

o kadar haklısınız ki başlığa bir de kondurmak istemiyorum yazmışım hsncjdkck bu forum iyi ki var. ve gerçekten safmışım, güvenmişim ona
Mahkeme isterse bence telefon görüşmelerinden yine bulur.. ama bence avukata danışın bi tane haklarınızı arayın
telefon whatsapp vs konuşmaları özele girdiği için kanıt sayılmıyor diye biliyorum ama

Avukata danışmadan bilemezsiniz. Onlar daha iyi bilir. Telefonunu kontrol etmek gibi bir şansın yok mu

Avukata danışmadan bilemezsiniz. Onlar daha iyi bilir. Telefonunu kontrol etmek gibi bir şansın yok mu
bu sabah biraz baktım ama kayda değer hiçbir şey yok. sadece ben ararken telefonu kapattığı dakikalarda bahsettiği arkadaşıyla 1 saat içinde 4 kere konuştuğunu gördüm. telefonuna kayıt uygulaması yükleyeceğim sanırım.

Şu arama kaydının fotoğrafını ya da ekran görüntüsünü alsaydınız adam silmeden.

Şu arama kaydının fotoğrafını ya da ekran görüntüsünü alsaydınız adam silmeden.
o an gelir diye yapamadım, bu gece almayı düşünüyorum. ayrıca o saatlerde iki tane video çekmiş, sarhoş belli. arabayı sürüyor tek başına arabada. yan koltukta içki poşeti var. onları kendime atabildim sonra benden sil yaptım. videolar da aynı saatlerde bu arada

O arkadaşının numarasıyla konuşmuş demişsiniz ya belki de arkadaşı adına kaydetti başkasını

Boyle bir sorumsuzluk olamaz..
Yani ne bileyim universite ayni evde yasadigin arkadasin bile bir haber verir ev arkadasina ben gelmiycem ya da su kadar yokum diye..
Sizin ki saygisizligin dibi olmus..
Ben pek iyi seyler dusunmedim sizin konduramadiginizi ben kondurdum.

Evet siz kanıt olarak kullanamıyosunuz ama mahkeme kendi isterse çıkarabiliyor diye biliyorum ama avukata sormak lazım

Adam 1 gece 2 gün tatil yapmış bekar gibi bilerekte telefonlari kapamış yalan üstüne yalan ama nedense boşanicağınızı düşünmedim

Çok üzüldüm umarım bundan sonrası sizin için en güzelleri olur evladınla birlikte. Konunuzu takipteyim gelişmelerden bizleride haberdar edin.

Takip et uzaktan belli etme teline bak inşallah bir şey yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…