kondurmak istemiyorum ama objektif fikirlere ihtiyacım var

Takip et uzaktan belli etme teline bak inşallah bir şey yoktur
demin baktım elinde alkolle video çekmiş arabada bir iki dk sürüyor video. evin önüne gelince kapatmış. iki tane çekmiş silmiş ama sonra. allah bildiği gibi yapsın ne diyeyim.

Midemi bulandirdi bu konu eşin masum değil

siz bir de beni düşünün. bütün evi kafasına geçiresim var da kızımı düşünüyorum sakin kalmak için.
Biraz gözlemleyin eğer gerçekten aldatiyorsa açık verecek boşanmayacaksaniz elinizde kesin kanıt yoksa şuan sessiz kalmak en iyisi

Hukuken tekrar eden suçlarda ceza üst sınırlardan uygulanır hatta arttırılır. Sabıkası olmayan birine hakim cezayı alt sınırdan uygulayabilir.
Ben kimseyi suclamiyorum ama patronuna kedi gibi olan adamlar evde karısına zulmedebiliyorsa karısından yeterince korkmuyor, terk edilemeyeceğinden emindir, bunun da musebbibi hanımıdır. Evet biri bize devamlı olarak saygısızlık yapıyorsa ona izin verdiğimiz için bunda bizim de katkımız vardır. "Sınır çizmek" diye bir tabir var, duydunuz mu?
Bizim hanımlar her şeyi bıçak kemiğe dayanana kadar çekip sabırları bitince ayrılıyorlar. Halbuki adamın ilk hatasında hop dese bunlar başına gelmeyecek mesela. Demeye çalıştığım bu. Ama beni anlayabildiğinizi düşünmüyorum.
Bütün psikologlar, evlilik uzmanları, aile terapistleri bilmiyor ama siz biliyorsunuz. O yüzden ben size bir şey anlatamam.

Aldatma olduğu için mi haber vermediği için mi şuan emin degilsiniz aldatildiginizdan dimi
elimde kanıt yok, gözümle de görmedim ama eminim. ki ben kıskanç bir kadın değilim normalde arkadaşlarım da söyler anlayamazlar hatta. ben bile bunu hissettiysem vardır bir hakikat. aldatmasaydı da böyle bir insanla hayat geçiremem zaten. sorumsuz insanla yaşamak çok zor

Çok üzüldüm bu ilk miydi onu da bilmiyorum o merak endişeyi çok iyi anlıyorum eşim göreve gidiyor bazen telefonu çekmiyor bazen arayamiyor işin kötüsü ulaşıp haber alabileceğim kimse olmuyor o yüzden mutlaka belirtir haber alamazsan merak etme diye hakkınızda hayırlısı olsun

ben de bilmiyorum ama aldatmayacak adam pat diye aldatmaz bi gecede herhalde öncesi vardır diye düşünüyorum. güvenirdim ona telefonu hep gözümün önündeydi öyle gizli konuşmaları hiç olmazdı gözüme batan. ne zaman arasam açardı. iyi gizledi demek ki.

Ne desem bilemedim ki inşallah öyle bı durum değildir hep iyi yönden bakmaya çalışıyorum ama affetmem aldatma olursa

Ne desem bilemedim ki inşallah öyle bı durum değildir hep iyi yönden bakmaya çalışıyorum ama affetmem aldatma olursa
ben de hiç kondurmadım umarım başına bi iş gelmemiştir dedim ulaşamayınca. ama baktım ki eve elini kolunu sallaya sallaya geldi bir açıklama yapmaya niyeti yok, ben de acımadım o saatten sonra.

ben de hiç kondurmadım umarım başına bi iş gelmemiştir dedim ulaşamayınca. ama baktım ki eve elini kolunu sallaya sallaya geldi bir açıklama yapmaya niyeti yok, ben de acımadım o saatten sonra.
Şuan ayrı misiniz

bu arada onun hattının dökümünü almamın bir yöntemi var mı haberi olmadan?
Ben daha önce çağrı merkezinde çalıştım bir bayan vardı her sabah aynı saatte arardı büyük bir operasyon merkezinde çalışıyorduk kocası ise her gittiğinde arardı artık herkes ezberlemisti kadını başka bir numaradan arayıp ben Ahmet diyordu örnek veriyorum kalkıp çalışanın hayır siz kadinsiniz demeye hakkı olmadığı icin gerekli güvenlik sorularını yanıtlayan esinin numarası ile işlem yaptırıyordu yıldızlı çıkıyor son 4 hanesi aklınızda olsun o şekilde her gün bilgi alıyordu tek tek yazıyordu bu yöntemle bilgi alabilirsiniz aklınızda olsun güvenlik soruları zaten bellidir son odedifiniz fatura yada şuan hattın takılı olduğu telefon nedir veya hat sahibinin doğum tarihi falan

Şuan ayrı misiniz
yok evdeyim şu an birkaç gün içinde anneme geçeceğim
çok teşekkür ederim aklımda olacak

Yazınızı ve tüm mesajları okudum.
Durumunuza üzüldüm.psikolojinizi tahmin ediyorum ancak lütfen fevri davranmamaya çalışın.az önce konuştuk dediğiniz saat sabaha karşı bir vakit.burayı okuyup yazışıp yanına gitmiş gibisiniz.en sağlıksız düşündüğümüz saatler..belki eşinizin alkollü olduğu bir an.
bence artık konuyu tamamen kapatıp ikna olmuş görünmeye çalışın.o bunu istiyordur zaten.konu kapandı sanacaktır.
Sabır gösterebilirseniz delil almadan açmayın derim o davayı.yalnız kaç kez şahit oldum, özel hayata müdahale olarak görüldüğünden o izinsiz alınan ses kayıtları,Fotoğraflar, arama kayıtları falan mahkemede delil sayılmıyor hatta karşı taraf isterse size bunun İçin dava açabilir.
Delil alamazsanız da üzülmeyin lütfen, hakim kanaati diye birşey var.sizin anlattıklarınız yani Eve gelmemesi,habersiz bırakması, harcamalar yapması, cinsel hayatınız bu kanıyı oluşturuyor zaten.
Barodan ücretsiz danışmanlık alabilirsiniz.bir boşanma avukatının yönlendirmesiyle hareket ederseniz daha iyi.umarım kısa zamanda huzura kavuşursunuz

çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için öncelikle. aynen dediğiniz gibi oldu dün güya konuştuk hallettik sanıyor. kendince sebepler gerekçeler saydı ben de doğrudur dedim kapattım. şimdi o rahatladı yutturdu sanıyor çünkü. ben de haberi olmadan delil bulmaya çalışacağım. iostan kendi icloud hesabınızı girince bütün bildirimler size geliyormuş bu arada arkadaşım söyledi dün. bilginiz olsun hanımlar umarım yapmak zorunda kalmaz kimse.

Super bilgi, yayalim hsgsgsggs

Bence de eninde sonunda hata yapacak gene, yeter ki azicik sabredip konuyu kapamis gibi davranabilmeyi becersin konu sahibi

Bir de aklıma şu geldi;
Eşiniz eğer aldatıyorsa mekan olarak işyerini sık sık kullanıyordur. Sizinle aynı yerde yaşayan erkek akrabanız ya da bir aile dostunuz varsa ulaşamıyorum bir gidip baksan diye kontrol ettirseniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…