- 24 Ocak 2015
- 437
- 1.157
- 113
- Konu Sahibi baklavacheesecake
canim yaa. vallahi size sarilmak istedim suan. duzen ve temizlik takintisi olan biriyle yasamak zordur. bilirim.Hayır ama aynı evde yaşayınca insan zorlanıyor. İştekilerle de kavga ediyorum mesela ama sonuçta akşam herkes evlere dağılıyor. Annemle öyle olmuyor tabii. Eve girince göreceğim yani. Çünkü ben biliyorum bununla kalmayacak.
Onun tarafından bakıyorum şimdi benim de aynı evde yaşadığım insan düzensiz olsa ben de kızarım evet ama ben mesela bir şey fark ettiğimde çok elzem değilse arayıp mesaj atmıyorum, akşam geldiğinde soruyorum bir bildiğin vardır diye dokunmadım diye. Bazen kendi bana diyor "sen iyi katlanıyorsun bana" diye. İşin kötüsü ben de böyle olmaya başladım böyle insanları aramaktan ziyade![]()
ama annenizdeki durum cok baska bir boyutta.
yani belki, aksam yatmadan once evi toplamak daha kolay bir asama olabilir sizin icin. ben senelerdir oyle yapiyorum. haliyle sabah kalktigimda her yer duzenli olunca bir rahatlik geliyor bana.

sabah kahvenizi de giyinirken demleyip, termos kupaniza alin ve kacin.

is ortaminda, bir de bunu kendinize dert edinirseniz hem is hayatiniz hem sosyal yasaminiz sekteye ugrar diye dusunuyorum.