Başlarda iyimser düşündüm ama sonra ruh hastası olduğuna karar verdim ki bunun gibi bir çok absürt örnek vardiAyy okurken ben daraldım ne diye çekiyosun bunu ilerleyen zamanlarda doz daha da artar ona göre düşün karar ver
Ön not ekledim okumak istemeyen geçebilirEe ne diyelim şimdi, olmamış bitmiş. Sevgili günlük diye başlasaydınız okumazdım boşuna
Ben bu zamana kadar karşılasmamistim bu tarz bi insanla, hic bir mantıkta yok tek olay dediğim olacak. Çok ilginç bir kafa yapısı, resmen insanın hayat ışığını enerjisini söndüren bir yapı. Umarım kurtulur yoksa hosgeldn psikolojik hastalıklarAynı bu şekilde biri ile evli tanıdığım var Ömrünü yedi kadının bunun daha ilerisi şiddet. ego narsistlik benim dediğim doğru kafası maalesef ve bu kadinin hiç bir hakkı yok. Kurtulmak için her şeyi düşünüyor ama peşimi bırakmaz diyor utanma duygusu yok adamda şiddet var ve kendini haklı buluyor .Tez zamanda o Kadında kurtulur inşallah
İlaç kullanıyor kadın panik atak oldu bir de kadin adamın ailesini devreye soktu tedavi olsun diye o gitsin olsun ben de bir şey yok diyor .Kendisi hasta kadını sen bu hale getirdin angutBen bu zamana kadar karşılasmamistim bu tarz bi insanla, hic bir mantıkta yok tek olay dediğim olacak. Çok ilginç bir kafa yapısı, resmen insanın hayat ışığını enerjisini söndüren bir yapı. Umarım kurtulur yoksa hosgeldn psikolojik hastalıklar
Böyle insanlar kendini cok normal görüyor ilginç bir biçimde, hep karşısı suçlu bunlar hep mağdur hep iyiİlaç kullanıyor kadın panik atak oldu bir de kadin adamın ailesini devreye soktu tedavi olsun diye o gitsin olsun ben de bir şey yok diyor .Kendisi hasta kadını sen bu hale getirdin angutdaha da durursa yanında başka neler cikicak Allah bilir
Çok üzücü ve yıllardır değişmeyen olaylar maalesef, Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsınAyse tokyazin sevgilisi de cok kiskanc cok muhafazar bir beydi. Karisini ve sevgililerini muthis kisitlardi
Sizi tebrik ediyorum. Hayatınızı kısıtlayan biriyle kesinlikle birlikte olmayın bundan sonra. Kendilerini belli ediyorlar zaten, farkettiğin an kaçacaksınbu kişiden ayrıldım
Teşekkür ederimSizi tebrik ediyorum. Hayatınızı kısıtlayan biriyle kesinlikle birlikte olmayın bundan sonra. Kendilerini belli ediyorlar zaten, farkettiğin an kaçacaksın
Ay lütfetmiş beyfendiMesela adam neymis kısaltarak yazanlara sinir olurmus cevap bile vermezmis öyle yazanlara da neymiş bi bana veriyormuş cevap. Ben "tamam" degil "tmm" yazıyormuşumkendim denize yüzmeye gidiyorum mesela kendimin tek basina gitmesine zaten ayrı bi deliriyor, uzaga yüzmeme bile laf ediyordu adam. Mantığı ne deyince kramp girse naparmisim. İçecek ikram ediyorum mesela fistik koyuyorum ben nohut severim diyo. Bi dahakine karışık kuruyemis koyuyorm bak nohut varmis diyorum ne kadar küçük bunlarda diyor. Ay anlattıkça tiksndm gerçekten iyice ya
Aslan ya da oğlak mıydı aynısını 4 ay aslan burcu bir adamda yaşadım dediği olmasın küserdi hemen ve hırçınlaşırdı, aşırı narsist kibirliydi böbürlenirdi,ben egosunu kırınca hırçınlaşıp saldırırdı,dikkat edin takıntılı oluyorlar peşimi yeni bıraktı.Ben bu zamana kadar karşılasmamistim bu tarz bi insanla, hic bir mantıkta yok tek olay dediğim olacak. Çok ilginç bir kafa yapısı, resmen insanın hayat ışığını enerjisini söndüren bir yapı. Umarım kurtulur yoksa hosgeldn psikolojik hastalıklar
Ayy evet aslan burcuydu yeminle aslan burcu erkeğinden tiksindim ya bi daha evlerden irak dedim, aşırı alingan ve egolu oldugundan küsünce geri asla yazıp gelmiyor. O yüzden kolay oldu kurtulmak diye düşünüyorum. Beni de ona aşkından ölüyorum falan sandığı icin beyefendi dev egosuylaAslan ya da oğlak mıydı aynısını 4 ay aslan burcu bir adamda yaşadım dediği olmasın küserdi hemen ve hırçınlaşırdı, aşırı narsist kibirliydi böbürlenirdi,ben egosunu kırınca hırçınlaşıp saldırırdı,dikkat edin takıntılı oluyorlar peşimi yeni bıraktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?