Kontrol manyağı erkek arkadaş

Dediklerinizn aynısıydı bu da, sanki kendisi ilah ben kölesi robotu

Benim eski nişanlım da aslan burcuydu o da bu tipler gibiydi konuşmak yerine küser, tavır yapar suratı düşerdi kendi dediği olmayınca ya da eleştirildiği zaman. Cidden aslan burçlarında sıkıntı var demek, özellikle erkeklerinde.

Ya erkeğin böyle triplisi her seye surat asani falan gerçekten çok kötü. İlişkide ben mi kadındım o mu anlamamıştım gerçekten, devamlı peşlerinde koşup ego oksayacaksin yoksa kötüsün tavır trip surat

Ayrılmanız iyi olmuş bu ruh hastasından.

İşte sonra da kadın ve erkeğin rolleri yer değiştiriyor.

Günümüz erkeklerinde çok var bu problem. Hatta gençleri bırakın, 40-50 yaşındaki erkekler bile eşlerine böyle yapmaya başladı. Bunun sebebi de maalesef kadınların sürekli aman ağzımızın tadı kaçmasın diye erkekleri pohpohlamaları. Dik duruş sergileyince o yüzden bozuluyorlar. Hep diyorum iletişim kurmayı bilmeyen insanla olmaz.

Sevgi adı altında ne genç kızlar kısıtlanıyor, hayatı karartılıyor ,hapis gibi hayat yaşıyorlar. Gerçek sevgiyi yaşamadıkları için bunu sevgi sanan da çok ne yazıkki

Adam her dediği en sacma sey bile yapılacak istiyordu, şey diyordu "ben sana dediğimi yaptiramayacaksam bu ilişkinin anlamı ne"
Bi de her olayda daha konuşmam asla diye tehdit falan ediyordu hint kumaşı sanki
İşte kendine yönetecek kukla arıyormuş belliki. Neyseki kurtulmuşsunuz.

Çok takıntılılar kendi dediği olmazsa kafada kurup o kurduğuna inanıp size hayatı zindan eder asla gün yüzü göstermez,gerçekten aşık olmazsa hep eleştirir,baskı kurar, kıskançtır aşağılar,lafları aşırı sert ve onur kırıcıdır dediğini yapmayın hep enerjisiz konuşur,benimki benden sonra başka bi kız onun dediğini yapıyor diye prenses yaptı kız bunu aldattı.

İyi olmuş, iyi bir ders olmuştur ona.

Adam her dediği en sacma sey bile yapılacak istiyordu, şey diyordu "ben sana dediğimi yaptiramayacaksam bu ilişkinin anlamı ne"
Bi de her olayda daha konuşmam asla diye tehdit falan ediyordu hint kumaşı sanki
Benim ki bir ara ağzından kaçırmıştı,benim dediğim olsa ne olur diye,yapmayınca bir kez,öyle hırçınlaştı ki sabah 5 e kadar ağlatmıştı.

Bu kadar dediğim yapılacak takıntısıni benim aklim beynim almadı gerçekten, bi kere kilo muhabbeti oldu. Biraz ye kilo al gibisinden ben de ben fizigimden memnunum dedim. Adam bi tribe girdi yok bnm vücudumla ilgili de bisi diyemeyecekmysm ne olurmuş dikkat ederim deseymisim dedigini yapsam şaşarmis. bi ton trip tavir su konu bile şaka gbi olaylar

Benim ki bir ara ağzından kaçırmıştı,benim dediğim olsa ne olur diye,yapmayınca bir kez,öyle hırçınlaştı ki sabah 5 e kadar ağlatmıştı.
Bi de o kadar kendileri odakli oluyolarki senin delirmen falan umurlari olmuyor, sonra delirince sen suçlu

Ahahahah aynısı,bana da beni uçurursun tahteravalliye binsek demişti kızınca,o anlamda demediğini aşırı alıngan olduğumu ima edip,ne var sanki şakadan anlasan demişti zaten,o gün tekmeyi basmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…