nezaman olmustu kaybin? ben su kritik asmayi gecmeyi bekliyorum dört gözle. 11. haftamdayim daha ve 13. den sonra ferahlarim biraz olsnBenimde bir kaybım olduğu için korkuyorum tekrar aynı seyleri yaşamakdan o masaya uzanınca baska şeyler geliyor aklıma
Eylülde oldu 9 haftalıktınezaman olmustu kaybin? ben su kritik asmayi gecmeyi bekliyorum dört gözle. 11. haftamdayim daha ve 13. den sonra ferahlarim biraz olsn
8+ mi 9+ mi? Rabbim birdaha yasatmasin yaEylülde oldu 9 haftalıktı
9+5 haftalıkken kalbi durdu kahverengi akıntılar gelmeye başladı doktora gittim kalbi durmuş dedi8+ mi 9+ mi? Rabbim birdaha yasatmasin yaben suan 10+2 deyim 11. haftalik geciyo insan kritik asamayi gecmeden korkuyo ben korkuyorum
ay allah korusun ya9+5 haftalıkken kalbi durdu kahverengi akıntılar gelmeye başladı doktora gittim kalbi durmuş dedi
ay allah korusun yainsan endiseleniyor haklisin. Ama en azindan kritik asamayi gecmissin hamileliginin tadini cikar stresse girme canim. Insallah bendede 2 hafta cabucak gecer cok zor beklemek rabbim korusun yavrularmizi[/QUOTE
Çok zor bir süreç gerçekten ne çektiğimi bir ben bir eşim birde allah biliyor gerçekten
Yaşatmasın gerçektenallah yasmatasin kimseyede
basina gelince insanin anliyor ne kadar zor bir sürec oldugunu aslinda. Okadar kolay degil inan 9 ay boyunca bu böyle olacak doguncada baska seylere kafayi takariz merak etme. Hepimiz ayniyiz normal sanirim ama asiri stress yapmamamiz lazim bebeklerimize zarari olmamasi lazim. Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin hepimizedeHerkes oyle sanirim. Bende oyleyim. Hele dun kahve akintim oldu bgn karnm agriyo braz neden agridigini blmiyorum. Agriyomu onuda bilmiyorum iyice kafayi yedim. Bi garip hissediyorm kendimi. 2 dr da hersy güzel dedi. Dun dr u aradm sorun yok herkeste olur kahve aknti kanama önemli dedi ama ynede icim rhat degil. Haftaya randevm var ama olup olup diriliyorum. Sanki adet olckmisim gbi bi rhatsizlik hissediyorum. Ultrasona gidince bebek gozukmicek diye korkuyorum halbuki artik buyudugu icin hemen gozukuyo ama ne biliyim dr kotu bsy diyivercek diye kitleniyorm karnima o aleti degdirince... ne kolay gelirdi biri hamileym diyince. Hemen karni siser dogururdu meger oyle degilmis...
Hep diyorum dogsa en azindan gozumun onunde olur. Suan dr gosterirse gorebiliyoruz :)basina gelince insanin anliyor ne kadar zor bir sürec oldugunu aslinda. Okadar kolay degil inan 9 ay boyunca bu böyle olacak doguncada baska seylere kafayi takariz merak etme. Hepimiz ayniyiz normal sanirim ama asiri stress yapmamamiz lazim bebeklerimize zarari olmamasi lazim. Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin hepimizede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?