Kontrole her gitmemde korka korka gidiyorum

dlekyigit

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2016
939
704
103
34
kızlar iyi sabahlar yarın doktor kontrolümüz var ama ben her gitmemde korkarak gidiyorum acaba bebeğim iyi midir kalbi atıyormudur diye size de böyle oluyormuydu acaba yoksa ben mi fazla evhamlıyım ? Uyku girmiyor gözüme İnan'ın o derece endişe ediyorum

Seninle aynı durumu bende yaşıyorum hatta bazen içime bir korku düşüyo hemen doktora gidiyorum yoksa geceleri uyuyamıyorum

Bende ayni durumdayim. Hatta oyle ki doktora gitmeyi hic istemiyorum sanki girtigimde kotu birsey soyleyecek gibi geliyor ogrenmeyeyim diyorum hic....

Daha once kaybin varmi?

Ben laylaylom ultrason masasina oturup bebegimizin kalbinin durdugunu ogrenmistim. O sok anini unutamiyorum o yuzden fobi oldu.

Gecen hafta kontrolumuz vardi hersey yolundaydi, ikili test icin perinatologa yonlendirdi 2 gun sonra gittik orda bile zangir zangir oturdum masaya halbuki iki gun once gormus nasil rahatlamistim...

Simdi pazartesi gidicem yine igne yazdirmam lazim gitmisken de gorurum bir sipami:) ama korkuyorum gitmeden halledebilsem keske diyorum...

Rabbim hepimizin meleklerini korusun ve o masada benim yasadigim tramvayi kimseye yasatmasin tekrar insallah

Her kontrol öncesi ağlama krizlerine girip eşimle hiç yoktan tartışma çıkarıyorum elimde değil, bende sizler gibi çok stres oluyorum. Şimdi kontroller haftada 1 olacak. Bana uykusuz geceler başladı. Eşime Allah sabır versin kalan bu kısa sürede

Bu galiba herkesde ayni, Bende hep korkarim dualarimi eder muayeneye girerim. Ne gelirse Allahtan gelir bayanlar. Hayirlisi olsun allah korusun bisey olsa bile elden gelen yokki biz kendimize dikkat ediyoruz en iyi sekilde. ALLAH hepimiziede sag salim kucagimiza almayi nasip etsin yavrularimizi bu arada takvimler görünmüyor kacinci haftalardasiniz? Ben 11. haftama girdim.

Benimde bir kaybım olduğu için korkuyorum tekrar aynı seyleri yaşamakdan o masaya uzanınca baska şeyler geliyor aklıma

Benimde bir kaybım olduğu için korkuyorum tekrar aynı seyleri yaşamakdan o masaya uzanınca baska şeyler geliyor aklıma
nezaman olmustu kaybin? ben su kritik asmayi gecmeyi bekliyorum dört gözle. 11. haftamdayim daha ve 13. den sonra ferahlarim biraz olsn

8+ mi 9+ mi? Rabbim birdaha yasatmasin ya ben suan 10+2 deyim 11. haftalik geciyo insan kritik asamayi gecmeden korkuyo ben korkuyorum
9+5 haftalıkken kalbi durdu kahverengi akıntılar gelmeye başladı doktora gittim kalbi durmuş dedi

9+5 haftalıkken kalbi durdu kahverengi akıntılar gelmeye başladı doktora gittim kalbi durmuş dedi
ay allah korusun ya insan endiseleniyor haklisin. Ama en azindan kritik asamayi gecmissin hamileliginin tadini cikar stresse girme canim. Insallah bendede 2 hafta cabucak gecer cok zor beklemek rabbim korusun yavrularmizi

olmaz mı.. kaybetme korkusu işte..
allah evlatlarımızla, tüm sevdiklerimizle, ailemizle sağlıklı uzun ömür nasip etsin inş.

Herkes oyle sanirim. Bende oyleyim. Hele dun kahve akintim oldu bgn karnm agriyo braz neden agridigini blmiyorum. Agriyomu onuda bilmiyorum iyice kafayi yedim. Bi garip hissediyorm kendimi. 2 dr da hersy güzel dedi. Dun dr u aradm sorun yok herkeste olur kahve aknti kanama önemli dedi ama ynede icim rhat degil. Haftaya randevm var ama olup olup diriliyorum. Sanki adet olckmisim gbi bi rhatsizlik hissediyorum. Ultrasona gidince bebek gozukmicek diye korkuyorum halbuki artik buyudugu icin hemen gozukuyo ama ne biliyim dr kotu bsy diyivercek diye kitleniyorm karnima o aleti degdirince... ne kolay gelirdi biri hamileym diyince. Hemen karni siser dogururdu meger oyle degilmis...

basina gelince insanin anliyor ne kadar zor bir sürec oldugunu aslinda. Okadar kolay degil inan 9 ay boyunca bu böyle olacak doguncada baska seylere kafayi takariz merak etme. Hepimiz ayniyiz normal sanirim ama asiri stress yapmamamiz lazim bebeklerimize zarari olmamasi lazim. Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin hepimizede

Hep diyorum dogsa en azindan gozumun onunde olur. Suan dr gosterirse gorebiliyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…