valla bendede öyle canim simdi 3 hafta beklemeliyimmmmbana da her kontrole gitmeden önce endişe basıyor. şu günlerimdeki en rahat anım, ben masada onun da görüntüsü ekrandayken geçirdiğim anlar. başka türlü haber alamadığım için... sanırım herkeste varmış. ben de kendim abartıyorum sanıyordum.
valla bendede öyle canim simdi 3 hafta beklemeliyimmmm
11 haftalık teyzesi :)Canım senin için çok sevindim kaç haftalık senin bebişin
Annesine çekeck sanırım bende hep yüz üstü yatarım benim balım da bana benzedi sanırım :)amiiiin cok sevindim canim bende pazartesi gördüm nasil seker seker oynuyo zipliyo el bile salladi ya insan bebegin easik oluyor valla.. ALLAH aci haberlerini vermesinn kucagimiza saglikla almamizi nasip etsin insallah
3 hafta çok değil mi ? Düzenli 2 haftada bir gidiyorum ben valla çağırıyor doktor haftaya cumabeni de 3 hafta sonraya çağırdı en son
Yaaaa çok tatlı maşallahTatlılarım bebeğimi gördüm yüz üstü eli ağzında uyumuş annesinin balı :) doktor öksür uyandır dedi öksürdüm uyandığında bi gerilmesi vardı o an elimde olsa da sarsam diye baktım o nasıl güzelliktir nasıl güzel şeydir Allah kimsenin kucağını boş koymasın :)
3 hafta çok değil mi ? Düzenli 2 haftada bir gidiyorum ben valla çağırıyor doktor haftaya cuma
Tekrar çağırdı ikili test için
Haftaya cuma bende girecem ona bakalım hayırlısıylaşu an 10. haftam devam ediyor. ilk görüşmemden beri haftada bir çağırmıştı. takip edilmesi gereken tiroit değerlerim var, muhtemelen biraz da o yüzden. son tetkiklerde onlar iyi çıktı. gidişatta da problem görmedi. 12. haftaya randevu verdi, o zaman ikili teste girecekmişim.
Haftaya cuma bende girecem ona bakalım hayırlısıyla
tarih tarih tarih .... son adet tarihine göre hesaplanıyor benim bildiğim. başka doktora gidin.Merhaba sizlere bi sorum olacak 12 şubat ilk adet tarihi 21 şubat rahim filmi rahim filmi sonra ilk ilişki 26 şubat 1 nisanda doktora gidip kan verdiğmde değerim 4276 idi eşimle benim yorumu 3 haftalıktı ama doktor şu kadar haftalık hamilesin demedi 10 gün sonra kontrolaie gelin kalp atışlarını dinlicez dedi dün gittim kalp atışlarını dinlemeye duyamadık malesef kese büyümüş fakat ben bebeği göremedim doktorsa gördüm demedi kalp atışını 1 kere duydum dkktor daha fazla zorlamayalım dedi doktora göre 8 9 haftalık olması gerekiyormul ama mantıken kana göre ve ilişkiye göre benim 4 en fazla 5 haftalık olması gerekmiyormu ya biriniz yardım edin kafayı yicem ara ara sarı ve kahverengiye dönük akıntı geliyor Ve doktor 8 haftalık bebeğin kalp atışları duyulması lazımdı dedi bendr tersledim adet günü nasıl hamile kalınıyor desim bizim hesaplamamız bu dedi ya ben ve eşimde sorun vardı bu bebeği çok istiyordık şimdi ayrılmak istemiyorum lütfen kızlar acı tatlı gerçekleri söyleyin bana
Tamam anlatırım tek tek canım :)hayırlı haberler inşallah. nasıl birşey olduğu konusunda tecrübeleri beklerim.
Canim annelik endişesi hamileyken basliyormus megerkızlar iyi sabahlar yarın doktor kontrolümüz var ama ben her gitmemde korkarak gidiyorum acaba bebeğim iyi midir kalbi atıyormudur diye size de böyle oluyormuydu acaba yoksa ben mi fazla evhamlıyım ? Uyku girmiyor gözüme İnan'ın o derece endişe ediyorum
Zorunlu bir kürtajım oldu benim aldırmak zorunda bırakıldığım onun endişesi var bende açıkçası vicdanen rahat olamadım bi türlü belki de ondanDaha once kayiplariniz varsa bu durum tabi normal.
Benim ilk gebeligim. Daha once kaybim olmadi. Ben asiri rahatim. Yani takmiyorum kafama. Kotu ihtimaller aklima gelmiyor. Her sey olacagina varir ne de olsa.
Bu kadar stres size de bebeginize de olumsuz olarak yansir. Biraz rahat olmaya calisin.
Ay inşallah ama daha 6 ay var almama geçmiyor zamanCanim annelik endişesi hamileyken basliyormus meger
Ben de oyleyim,bir de ben skntiki bi gebelik geciriyorum,ona bisey olmasin diyorum
Gun sayiyorum.resmen
Saglikla kucagimiza alsak tontişlerimizi
Zorunlu bir kürtajım oldu benim aldırmak zorunda bırakıldığım onun endişesi var bende açıkçası vicdanen rahat olamadım bi türlü belki de ondan
Daha once anladigim kadariyla saglikli bir gebeligi (istenmeyen bir gebelik) aldirmak zorunda kalmis simdi ya onun vicdan azabini cekiyorAldirmak zorunda birakildiginiz derken?
Neticede bebek saglikliysa kimse sizi buna zorlayamaz biraz rahat olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?