Kontrole her gitmemde korka korka gidiyorum

valla bendede öyle canim simdi 3 hafta beklemeliyimmmm

amiiiin cok sevindim canim bende pazartesi gördüm nasil seker seker oynuyo zipliyo el bile salladi ya insan bebegin easik oluyor valla.. ALLAH aci haberlerini vermesinn kucagimiza saglikla almamizi nasip etsin insallah
Annesine çekeck sanırım bende hep yüz üstü yatarım benim balım da bana benzedi sanırım :)

Yaaaa çok tatlı maşallah

3 hafta çok değil mi ? Düzenli 2 haftada bir gidiyorum ben valla çağırıyor doktor haftaya cuma
Tekrar çağırdı ikili test için

şu an 10. haftam devam ediyor. ilk görüşmemden beri haftada bir çağırmıştı. takip edilmesi gereken tiroit değerlerim var, muhtemelen biraz da o yüzden. son tetkiklerde onlar iyi çıktı. gidişatta da problem görmedi. 12. haftaya randevu verdi, o zaman ikili teste girecekmişim.

Haftaya cuma bende girecem ona bakalım hayırlısıyla

ya ben bu paranoya yüzünden eve ultrason cihazı almayı düşündüm de cok pahalıymış :) Allahım hiç mi gecmeyecek ya bu endişe hali...

Ben hoplaya zıplaya gidiyorum :d hatta sıramı beklerken çok sabırsızlanıyorum bir an önce görmek için

tarih tarih tarih .... son adet tarihine göre hesaplanıyor benim bildiğim. başka doktora gidin.

Hareketlerini hissedene kadar ben de ister istemez geriliyordum. Hareketleri hissetmeye başladıktan sonra çok şükür artık hiç gerilmiyorum. Hatta oğluma seslenip bak yarın seni röntgenleyeceğim falan diyeceğim diyorum :))

Daha once kayiplariniz varsa bu durum tabi normal.
Benim ilk gebeligim. Daha once kaybim olmadi. Ben asiri rahatim. Yani takmiyorum kafama. Kotu ihtimaller aklima gelmiyor. Her sey olacagina varir ne de olsa.
Bu kadar stres size de bebeginize de olumsuz olarak yansir. Biraz rahat olmaya calisin.

Canim annelik endişesi hamileyken basliyormus meger
Ben de oyleyim,bir de ben skntiki bi gebelik geciriyorum,ona bisey olmasin diyorum
Gun sayiyorum.resmen
Saglikla kucagimiza alsak tontişlerimizi

Zorunlu bir kürtajım oldu benim aldırmak zorunda bırakıldığım onun endişesi var bende açıkçası vicdanen rahat olamadım bi türlü belki de ondan

Canim annelik endişesi hamileyken basliyormus meger
Ben de oyleyim,bir de ben skntiki bi gebelik geciriyorum,ona bisey olmasin diyorum
Gun sayiyorum.resmen
Saglikla kucagimiza alsak tontişlerimizi
Ay inşallah ama daha 6 ay var almama geçmiyor zaman

Zorunlu bir kürtajım oldu benim aldırmak zorunda bırakıldığım onun endişesi var bende açıkçası vicdanen rahat olamadım bi türlü belki de ondan

Aldirmak zorunda birakildiginiz derken?
Neticede bebek saglikliysa kimse sizi buna zorlayamaz biraz rahat olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…