Kontrole her gitmemde korka korka gidiyorum

Ay sormayın elimde olsa eve ultrason cihazı alıp bebeğime bakıcam her gün. Allaha şükür mide bulantılarım oluyor gün içinde ara ara da o zaman bir sorun yoktur diye rahatlatıyorum kendimi. her gün göğsümü flan yokluyorum ağrı sızı var mı diye olunca içim rahatlıyor. Allahım bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah.

Benmde oluyordu. Ama büyüdkçe geçti belki geçer sizinde zamnla. Ben gitmek istemiyorum kötü bişey duycam diye. Şmdide onu bebişim harekt etmeynce hissediyorum bu arada 28.haftadaym.

aminnn sen kac haftaliksin canim?

Merhaba sizlere bi sorum olacak 12 şubat ilk adet tarihi 21 şubat rahim filmi rahim filmi sonra ilk ilişki 26 şubat 1 nisanda doktora gidip kan verdiğmde değerim 4276 idi eşimle benim yorumu 3 haftalıktı ama doktor şu kadar haftalık hamilesin demedi 10 gün sonra kontrolaie gelin kalp atışlarını dinlicez dedi dün gittim kalp atışlarını dinlemeye duyamadık malesef kese büyümüş fakat ben bebeği göremedim doktorsa gördüm demedi kalp atışını 1 kere duydum dkktor daha fazla zorlamayalım dedi doktora göre 8 9 haftalık olması gerekiyormul ama mantıken kana göre ve ilişkiye göre benim 4 en fazla 5 haftalık olması gerekmiyormu ya biriniz yardım edin kafayı yicem ara ara sarı ve kahverengiye dönük akıntı geliyor Ve doktor 8 haftalık bebeğin kalp atışları duyulması lazımdı dedi bendr tersledim adet günü nasıl hamile kalınıyor desim bizim hesaplamamız bu dedi ya ben ve eşimde sorun vardı bu bebeği çok istiyordık şimdi ayrılmak istemiyorum lütfen kızlar acı tatlı gerçekleri söyleyin bana

canım son adet tarihine göre hesaplama yapılır ilişki günü tespit edilemediği için zaten daha sonra ultrasonda tespit edilir kaç haftalık olduğu

Down sendromu riskini fln goruyolar kan alip
haa ben onu yaptirmayacagim. Down Sendromu varmi yokmu onu bilmek istemiyorum. Ayrica kesin tehsis dgil o olabilir derler ondan sonra cek 9 ay boyunca o aciyi normal dogsun bebek yada tam tersi. ALLAH korusun saglikli olurlar insallah

haa ben onu yaptirmayacagim. Down Sendromu varmi yokmu onu bilmek istemiyorum. Ayrica kesin tehsis dgil o olabilir derler ondan sonra cek 9 ay boyunca o aciyi normal dogsun bebek yada tam tersi. ALLAH korusun saglikli olurlar insallah
Aynen cnm yurtdisina kan yollayip kesin ogrenebiliyomussunda

peki kalp atışlarının duyulmaması ?
canım doktora göre şu an kaçıncı haftada olduğunu söyledi kese hangi haftayla uyumlu. mesela kese 6 haftalık ise duyulmaması normal genelde sanırım 7. haftadan itibaren kalp atışı alımı izlenebiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…