- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
Benmde oluyordu. Ama büyüdkçe geçti belki geçer sizinde zamnla. Ben gitmek istemiyorum kötü bişey duycam diye. Şmdide onu bebişim harekt etmeynce hissediyorum bu arada 28.haftadaym.kızlar iyi sabahlar yarın doktor kontrolümüz var ama ben her gitmemde korkarak gidiyorum acaba bebeğim iyi midir kalbi atıyormudur diye size de böyle oluyormuydu acaba yoksa ben mi fazla evhamlıyım ? Uyku girmiyor gözüme İnan'ın o derece endişe ediyorum
aminnn sen kac haftaliksin canim?Ay sormayın elimde olsa eve ultrason cihazı alıp bebeğime bakıcam her gün. Allaha şükür mide bulantılarım oluyor gün içinde ara ara da o zaman bir sorun yoktur diye rahatlatıyorum kendimi. her gün göğsümü flan yokluyorum ağrı sızı var mı diye olunca içim rahatlıyor. Allahım bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah.
ayyy çok hoşsun canım ya duyuluyor mu pekiKizlar ben steteskop aldim belki biseyler duyarim diye
canım biz 11 haftalığız 2 haftaya kadar ikili testimiz var bakalım inşallah sağlıklı haberierini alırım kuzumunaminnn sen kac haftaliksin canim?
Valla biseyler diyuyorum ama pek anlamadim. Hayalimdki gumbur gumbur kalp sesi dinlemekti ama gacir gucur sesler geliyoayyy çok hoşsun canım ya duyuluyor mu peki
canım son adet tarihine göre hesaplama yapılır ilişki günü tespit edilemediği için zaten daha sonra ultrasonda tespit edilir kaç haftalık olduğuMerhaba sizlere bi sorum olacak 12 şubat ilk adet tarihi 21 şubat rahim filmi rahim filmi sonra ilk ilişki 26 şubat 1 nisanda doktora gidip kan verdiğmde değerim 4276 idi eşimle benim yorumu 3 haftalıktı ama doktor şu kadar haftalık hamilesin demedi 10 gün sonra kontrolaie gelin kalp atışlarını dinlicez dedi dün gittim kalp atışlarını dinlemeye duyamadık malesef kese büyümüş fakat ben bebeği göremedim doktorsa gördüm demedi kalp atışını 1 kere duydum dkktor daha fazla zorlamayalım dedi doktora göre 8 9 haftalık olması gerekiyormul ama mantıken kana göre ve ilişkiye göre benim 4 en fazla 5 haftalık olması gerekmiyormu ya biriniz yardım edin kafayı yicem ara ara sarı ve kahverengiye dönük akıntı geliyor Ve doktor 8 haftalık bebeğin kalp atışları duyulması lazımdı dedi bendr tersledim adet günü nasıl hamile kalınıyor desim bizim hesaplamamız bu dedi ya ben ve eşimde sorun vardı bu bebeği çok istiyordık şimdi ayrılmak istemiyorum lütfen kızlar acı tatlı gerçekleri söyleyin bana
oyyy kuzum ya bari hissetmeye başlasak artık o anı çok istiyorum tekme atmasını, dönmesiniValla biseyler diyuyorum ama pek anlamadim. Hayalimdki gumbur gumbur kalp sesi dinlemekti ama gacir gucur sesler geliyo
peki kalp atışlarının duyulmaması ?canım son adet tarihine göre hesaplama yapılır ilişki günü tespit edilemediği için zaten daha sonra ultrasonda tespit edilir kaç haftalık olduğu
ikili test ne oluyo? Almanyadayim ben burda adi ne acaba onuncanım biz 11 haftalığız 2 haftaya kadar ikili testimiz var bakalım inşallah sağlıklı haberierini alırım kuzumun
Ztn hissetsek bu kdr korkmayz canli olduğunu biliriz. Bazilari cok erken hissediyomus 11 15. Haftada fln ama dusununce 3 4cmlik sey nasil hissedilirki acaba :)oyyy kuzum ya bari hissetmeye başlasak artık o anı çok istiyorum tekme atmasını, dönmesini
Down sendromu riskini fln goruyolar kan alipikili test ne oluyo? Almanyadayim ben burda adi ne acaba onunmerak ettim
haa ben onu yaptirmayacagim. Down Sendromu varmi yokmu onu bilmek istemiyorum. Ayrica kesin tehsis dgil o olabilir derler ondan sonra cek 9 ay boyunca o aciyi normal dogsun bebek yada tam tersi. ALLAH korusun saglikli olurlar insallahDown sendromu riskini fln goruyolar kan alip
Aynen cnm yurtdisina kan yollayip kesin ogrenebiliyomussundahaa ben onu yaptirmayacagim. Down Sendromu varmi yokmu onu bilmek istemiyorum. Ayrica kesin tehsis dgil o olabilir derler ondan sonra cek 9 ay boyunca o aciyi normal dogsun bebek yada tam tersi. ALLAH korusun saglikli olurlar insallah
ense kalinligini ölcüyorlar vs. bilmiyorum kanda aliyorlar sanirim. Ama yaptirmayacagim onuAynen cnm yurtdisina kan yollayip kesin ogrenebiliyomussunda
canım doktora göre şu an kaçıncı haftada olduğunu söyledi kese hangi haftayla uyumlu. mesela kese 6 haftalık ise duyulmaması normal genelde sanırım 7. haftadan itibaren kalp atışı alımı izlenebiliyorpeki kalp atışlarının duyulmaması ?
canım doktora göre şu an kaçıncı haftada olduğunu söyledi kese hangi haftayla uyumlu. mesela kese 6 haftalık ise duyulmaması normal genelde sanırım 7. haftadan itibaren kalp atışı alımı izlenebiliyor
kalp atisi yokmu sende? Ben konuyu kaciridmda8 hafta doktora göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?