Kontrole her gitmemde korka korka gidiyorum

Bi kürtajım var öncesinde onun azabı hala sarar beni ama mecbur bırakıldım aldırmaya

kalp atisi yokmu sende? Ben konuyu kaciridmda
kalp atisi yokmu sende? Ben konuyu kaciridmda
Merhaba sizlere bi sorum olacak 12 şubat ilk adet tarihi 21 şubat rahim filmi rahim filmi sonra ilk ilişki 26 şubat 1 nisanda doktora gidip kan verdiğmde değerim 4276 idi eşimle benim yorumu 3 haftalıktı ama doktor şu kadar haftalık hamilesin demedi 10 gün sonra kontrolaie gelin kalp atışlarını dinlicez dedi dün gittim kalp atışlarını dinlemeye duyamadık malesef kese büyümüş fakat ben bebeği göremedim doktorsa gördüm demedi kalp atışını 1 kere duydum dkktor daha fazla zorlamayalım dedi doktora göre 8 9 haftalık olması gerekiyormul ama mantıken kana göre ve ilişkiye göre benim 4 en fazla 5 haftalık olması gerekmiyormu ya biriniz yardım edin kafayı yicem ara ara sarı ve kahverengiye dönük akıntı geliyor Ve doktor 8 haftalık bebeğin kalp atışları duyulması lazımdı dedi bendr tersledim adet günü nasıl hamile kalınıyor desim bizim hesaplamamız bu dedi ya ben ve eşimde sorun vardı bu bebeği çok istiyordık şimdi ayrılmak istemiyorum lütfen kızlar acı tatlı gerçekleri söyleyin bana

Kızlar dua edin 12 de kontrolüm var dua edin bana kötü bişey olmasın

7 buçuk aya yaklaşıyorum ve emin ol bu korku endise gitmiyor sadece azalıyor:) ilk başlarda beni çok korkutmuşlardı ilk 3 ay daha fazla dikkat etmen lazım düşme oranı daha yüksek falan diye birazda psikolojik şartlandırmışrım kendimi hastaneye gidince midem bulanıyordu :) hareketlerini hissedince öyle olmuyor ama oynadığında Anlıyorsun ki iyi ve saglıklı bu endişeler azalıyor merak etme Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı :)

o günlere bizde geliriz insallah canim rabbim yardimcimiz olsun

Tatlılarım bebeğimi gördüm yüz üstü eli ağzında uyumuş annesinin balı :) doktor öksür uyandır dedi öksürdüm uyandığında bi gerilmesi vardı o an elimde olsa da sarsam diye baktım o nasıl güzelliktir nasıl güzel şeydir Allah kimsenin kucağını boş koymasın :)

amiiiin cok sevindim canim bende pazartesi gördüm nasil seker seker oynuyo zipliyo el bile salladi ya insan bebegin easik oluyor valla.. ALLAH aci haberlerini vermesinn kucagimiza saglikla almamizi nasip etsin insallah

Canım senin için çok sevindim kaç haftalık senin bebişin

bana da her kontrole gitmeden önce endişe basıyor. şu günlerimdeki en rahat anım, ben masada onun da görüntüsü ekrandayken geçirdiğim anlar. başka türlü haber alamadığım için... sanırım herkeste varmış. ben de kendim abartıyorum sanıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…