11. Hafta canımKacinci haftadasiniz
canım yaptır bence belki düzeltebileceğiniz bir rahatsızlık olur Allah korusun için rahat eder en azındanense kalinligini ölcüyorlar vs. bilmiyorum kanda aliyorlar sanirim. Ama yaptirmayacagim onu
Bi kürtajım var öncesinde onun azabı hala sarar beni ama mecbur bırakıldım aldırmayaBende ayni durumdayim. Hatta oyle ki doktora gitmeyi hic istemiyorum sanki girtigimde kotu birsey soyleyecek gibi geliyor ogrenmeyeyim diyorum hic....
Daha once kaybin varmi?
Ben laylaylom ultrason masasina oturup bebegimizin kalbinin durdugunu ogrenmistim. O sok anini unutamiyorum o yuzden fobi oldu.
Gecen hafta kontrolumuz vardi hersey yolundaydi, ikili test icin perinatologa yonlendirdi 2 gun sonra gittik orda bile zangir zangir oturdum masaya halbuki iki gun once gormus nasil rahatlamistim...
Simdi pazartesi gidicem yine igne yazdirmam lazim gitmisken de gorurum bir sipami:) ama korkuyorum gitmeden halledebilsem keske diyorum...
Rabbim hepimizin meleklerini korusun ve o masada benim yasadigim tramvayi kimseye yasatmasin tekrar insallah
canım acaba başka doktora mı gitsen. gerçi burda 8+5te bile kalp atışı alan var ama . için rahat eder tek doktorda kalma bence8 hafta doktora göre
6 haftalık duydum ben kalp atışını çok geç değil mi 8 haftalık ?canım acaba başka doktora mı gitsen. gerçi burda 8+5te bile kalp atışı alan var ama . için rahat eder tek doktorda kalma bence
kalp atisi yokmu sende? Ben konuyu kaciridmda
Merhaba sizlere bi sorum olacak 12 şubat ilk adet tarihi 21 şubat rahim filmi rahim filmi sonra ilk ilişki 26 şubat 1 nisanda doktora gidip kan verdiğmde değerim 4276 idi eşimle benim yorumu 3 haftalıktı ama doktor şu kadar haftalık hamilesin demedi 10 gün sonra kontrolaie gelin kalp atışlarını dinlicez dedi dün gittim kalp atışlarını dinlemeye duyamadık malesef kese büyümüş fakat ben bebeği göremedim doktorsa gördüm demedi kalp atışını 1 kere duydum dkktor daha fazla zorlamayalım dedi doktora göre 8 9 haftalık olması gerekiyormul ama mantıken kana göre ve ilişkiye göre benim 4 en fazla 5 haftalık olması gerekmiyormu ya biriniz yardım edin kafayı yicem ara ara sarı ve kahverengiye dönük akıntı geliyor Ve doktor 8 haftalık bebeğin kalp atışları duyulması lazımdı dedi bendr tersledim adet günü nasıl hamile kalınıyor desim bizim hesaplamamız bu dedi ya ben ve eşimde sorun vardı bu bebeği çok istiyordık şimdi ayrılmak istemiyorum lütfen kızlar acı tatlı gerçekleri söyleyin banakalp atisi yokmu sende? Ben konuyu kaciridmda
ben de 7. haftamda duydum en geç 8de de alan arkadaşlar var. ama bu arkadaşın 8. haftası ve kalp atışı alamamış daha6 haftalık duydum ben kalp atışını çok geç değil mi 8 haftalık ?
Döllenmeye göre demek ki canım valla kafam karışıyor benim haftalara bölünce olayı :)ben de 7. haftamda duydum en geç 8de de alan arkadaşlar var. ama bu arkadaşın 8. haftası ve kalp atışı alamamış daha
sanırım canım :)Döllenmeye göre demek ki canım valla kafam karışıyor benim haftalara bölünce olayı :)
korkma canim hicbirsey olmaz allahin iziniyle hayirli haberlerle gel insallah bak gör bebegin nasil kipirdiyo onu bile göreceksin insallahKızlar dua edin 12 de kontrolüm var dua edin bana kötü bişey olmasın
kac haftalikken kürtaj olmak zorunda kalmistin canim? Hep ayni olacak diye bisey yokki bende kimyasal gecirdim yine hamileyim insallah bu sefer bebegimizi kucagimiza aliriz merak etme sen11. Hafta canım
İnşallah balımkorkma canim hicbirsey olmaz allahin iziniyle hayirli haberlerle gel insallah bak gör bebegin nasil kipirdiyo onu bile göreceksin insallah
7 buçuk aya yaklaşıyorum ve emin ol bu korku endise gitmiyor sadece azalıyor:) ilk başlarda beni çok korkutmuşlardı ilk 3 ay daha fazla dikkat etmen lazım düşme oranı daha yüksek falan diye birazda psikolojik şartlandırmışrım kendimi hastaneye gidince midem bulanıyordu :) hareketlerini hissedince öyle olmuyor ama oynadığında Anlıyorsun ki iyi ve saglıklı bu endişeler azalıyor merak etme Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı :)kızlar iyi sabahlar yarın doktor kontrolümüz var ama ben her gitmemde korkarak gidiyorum acaba bebeğim iyi midir kalbi atıyormudur diye size de böyle oluyormuydu acaba yoksa ben mi fazla evhamlıyım ? Uyku girmiyor gözüme İnan'ın o derece endişe ediyorum
o günlere bizde geliriz insallah canim rabbim yardimcimiz olsun7 buçuk aya yaklaşıyorum ve emin ol bu korku endise gitmiyor sadece azalıyor:) ilk başlarda beni çok korkutmuşlardı ilk 3 ay daha fazla dikkat etmen lazım düşme oranı daha yüksek falan diye birazda psikolojik şartlandırmışrım kendimi hastaneye gidince midem bulanıyordu :) hareketlerini hissedince öyle olmuyor ama oynadığında Anlıyorsun ki iyi ve saglıklı bu endişeler azalıyor merak etme Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı :)
Bize haber vermeyi unutma canimİnşallah balım
amiiiin cok sevindim canim bende pazartesi gördüm nasil seker seker oynuyo zipliyo el bile salladi ya insan bebegin easik oluyor valla.. ALLAH aci haberlerini vermesinn kucagimiza saglikla almamizi nasip etsin insallahTatlılarım bebeğimi gördüm yüz üstü eli ağzında uyumuş annesinin balı :) doktor öksür uyandır dedi öksürdüm uyandığında bi gerilmesi vardı o an elimde olsa da sarsam diye baktım o nasıl güzelliktir nasıl güzel şeydir Allah kimsenin kucağını boş koymasın :)
Canım senin için çok sevindim kaç haftalık senin bebişinTatlılarım bebeğimi gördüm yüz üstü eli ağzında uyumuş annesinin balı :) doktor öksür uyandır dedi öksürdüm uyandığında bi gerilmesi vardı o an elimde olsa da sarsam diye baktım o nasıl güzelliktir nasıl güzel şeydir Allah kimsenin kucağını boş koymasın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?